First Class Fitness

First Class Fitness Reviews

Excellent rating
4.9
173 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (173)
Pascal Timmerman
Pascal Timmerman
2024.04.09
Een hele fijne sportschool! Sinds 1 maart ben ik na heel wat jaren(18) niet te hebben gesport, weer begonnen! Door de persoonlijke aandacht dat gegeven wordt, maakt dat het sporten leuker wordt en hou je het langer vol. Dit geldt voor zowel de personal training als de groepslessen die gegeven worden.
Pascal Timmerman
Pascal Timmerman
2024.04.09
Een hele fijne sportschool! Sinds 1 maart ben ik na heel wat jaren(18) niet te hebben gesport, weer begonnen! Door de persoonlijke aandacht dat gegeven wordt, maakt dat het sporten leuker wordt en hou je het langer vol. Dit geldt voor zowel de personal training als de groepslessen die gegeven worden.
Reply from First Class Fitness 2024.04.11
Beste Pascal, Hartelijk dank voor je review! Wat fijn om te horen dat je het zo leuk vindt om bij ons te sporten. Je personal trainer Lars vindt het ook erg leuk om met je te trainen. Tot snel weer! Met sportieve groet, First Class Fitness
Eva van Voorbergen
Eva van Voorbergen
2024.04.05
Regelmatig ben ik in Delft en omstreken voor mijn werk. Als het uitkomt in mijn schema, plan ik personal training in bij First Class Fitness. Ze zijn super flexibel in het inplannen van sessies en de trainers zijn prettig in omgang en de gym ziet er verzorgd uit. Een aanrader!
Reply from First Class Fitness 2024.04.08
Beste Eva, Hartelijk dank voor je review. Onze personal trainers vinden het ook altijd een feestje als ze met jou aan de slag magen gaan. Hard werken & hard sporten zit bij jou in het bloed. Zo als jij altijd zegt: inkakken is doorpakken. Tot snel weer! Met sportieve groet, First Class Fitness
eric van der Werf
eric van der Werf
2024.03.20
Fijne sportschool met persoonlijke begeleiding. Rustig en overzichtelijk.
Reply from First Class Fitness 2024.03.20
Beste Eric, Hartelijk dank voor je review. Onze personal trainer Bart vind het een een leuk begin van de dag als hij samen met jou & je vrienden mag trainen. Met sportieve groet, First Class Fitness
Miglė Laurinavičiūtė
Miglė Laurinavičiūtė
2024.03.19
I initially signed up for a very limited number sessions (7) with Lars to physically prepare for a skiing vacation. Yet, was so satisfied that I bought a membership after coming back. Lars is great - attentive and professional. I hadn't enjoyed training before this but now I am hooked. It helps that the gym is clean, never overcrowded and feels safe, which is important to me as a woman, who is new to fittness.
Reply from First Class Fitness 2024.03.19
Dear Miglé, Thank you very much for your review. Your personal trainer Lars was also very pleased to hear that you continued with us after your ski holiday because he enjoys working with you. See you soon! With sporty greetings, First Class Fitness
Gi Planken
Gi Planken
2024.02.22
Elke keer weer een feestje om te komen mooie schone lichte goed uitgeruste ruimtes en dan een uur flink te trainen met je eigen professionele opgewekte trainer die je helpt je doelen te bereiken. Leerzaam , leuk, gezellig !
Reply from First Class Fitness 2024.02.22
Beste Ginette, Hartelijk dank voor je review. Onze personal trainer Bart vindt het ook altijd een feestje om met jou te mogen trainen. ;) Tot snel weer bij ons in de studio! Met sportieve groet, First Class Fitness
John Heintz
John Heintz
2024.02.10
From 10.5 stone weakling to 8.5 stone powerhouse First Class Fitness has transformed the other half (her words). Everyone at FCF is great - trainers and punters. Special thanks to star trainer Lars, and the vary patient Faried.
Reply from First Class Fitness 2024.02.12
Dear John, Thank you very much for your epic review! :) One personal trainers look forward to training with you again. With sporty greetings, First Class Fitness
Jessica Rodenburg
Jessica Rodenburg
2024.02.09
Sinds vorig jaar november sport ik bij First Class Fitness. Ik ben begonnen met Personal Training en later ook de small group lessen. De Personal trainingen van Faried zijn heel fijn. Hij is rustig, geduldig en kundig. Hij weet waar hij het over heeft en motiveert je om samen je doel te bereiken. Het voordeel van de small group trainingen is dat de trainer goed rond kan lopen en je direct kan helpen bij vragen of om de oefening goed uit te voeren. Daarnaast is er een hele relaxte sfeer en na de training zijn er altijd mensen die nog even een bakkie thee/koffie drinken en nog wat na kletsen. Als je op zoek bent naar een kleine, gemoedelijke sportschool met leuke en kundige trainers dan is First Class Fitness zeker de moeite om er een kijkje te nemen.
Reply from First Class Fitness 2024.02.09
Beste Jessica, Hartelijk dank voor je review. Wat was het leuk om te zien hoe gemotiveerd jij bij ons binnen kwam. Net na je bevalling, met als doel weer zo snel als mogelijk weer de oude te zijn. Met jouw doorzettingsvermogen gaat je dit ook zeker lukken! Deze zomer ben jij weer helemaal bikini ready. ;) Met sportieve groet, First Class Fitness
Nicole Koreman
Nicole Koreman
2024.02.09
Persoonlijke, gezellige en professionele oefeningen, apparatuur en begeleiding. Kleine groepen en advies op maat!
Reply from First Class Fitness 2024.02.09
Beste Nicole, Hartelijk dank voor je review! Kort maar krachtig, zo zien we het graag in onze personal training studio. Tot morgen! Met sportieve groet, First Class Fitness
Marcel van Herk
Marcel van Herk
2024.01.13
Reply from First Class Fitness 2024.01.14
Beste Marcel, Hartelijk dank voor je review. Tot snel weer bij ons in de personal training studio. Met sportieve groet, Bart - First Class Fitness
Nicolette de la Rambelje
Nicolette de la Rambelje
2024.01.12
Hele fijne persoonlijke sportschool waar goed gekeken wordt naar je niveau. Of je nou net komt kijken of al even mee gaat, de trainers nemen je aan de hand en helpen je erbij. Hele prettige gemoedelijke sfeer, daardoor laagdrempelig en makkelijker (en leuker!) vol te houden dan bij de grote clubs.
Reply from First Class Fitness 2024.01.13
Beste Nicolette, Hartelijk dank voor je review. Mensen zo als jij maken onze personal training studio zo leuk Je bent gemotiveerd, gezellig en altijd in voor een fijn gesprek, tot snel weer bij de volgende groepsles. Met sportieve groet, First Class Fitness
Ricky Van Dommelen
Ricky Van Dommelen
2024.01.12
na heel wat pogingen om zelf fit te worden toch de besloten om hulp erbij te vragen, en hulp heb ik zeker gekregen, Lisa helpt mij heel goed met perfectioneren van de oefeningen en geeft goede adviezen met betrekking tot voeding. bijzonder tevreden met First Class Fitness!
Reply from First Class Fitness 2024.01.12
Beste Ricky, Hartelijk dank voor je review. Toen je bij ons binnen kwam in de personal training studio was het al duidelijk dat jij resultaat wilde behalen. Samen met je personal trainer Lisa gaat dit ook super goed, naast je drukke werk ben je ook druk bezig met een sportieve levensstijl. 2024 wordt het jaar dat jij je doelen gaat behalen! Met sportieve groet, First Class Fitness
Mihai Lefter
Mihai Lefter
2024.01.08
It was the first gym that kept me committed for more than a few sessions. Very good and friendly instructors. The circuit style exercising approach is really nice.
Reply from First Class Fitness 2024.02.09
Beste Mihai, Hartelijk dank voor je review! Wat fijn om te horen dat we de eerste personal training studio zijn waar je het volhoudt om te blijven sporten. Wij vinden het ook altijd gezellig om jou bij ons in de studio te hebben, hard trainen en altijd in voor een gezellig bakje koffie aan de bar. Tot snel weer! Met sportieve groet, First Class Fitness
Sana Lateef
Sana Lateef
2023.12.31
I have been training at this gym with a PT since the past couple of months. Here are my thoughts: 👍 The owner Bart is very professional and friendly. The first intake session with him met my expectations where we discussed my goals and what I hope to achieve. I did do research before at other gyms but after this session I immediately decided this to be the place for me to go sporting. 👍 We decided on the PT Sherwin with whom I have been able to train really well. He is very patient and uplifting and incorporates feedback aptly. I highly recommend him. The training also comes with diet recommendations. 👍 The gym itself is well equipped, very clean and provides a comfortable environment to do my workouts. 👍 I was specifically also looking for a place where I could go sporting and not be overwhelmed with numerous people around. This turned out to be a wonderful choice for me as I can train in a stress-free environment. Overall I’m really happy with my progress. If you’re looking for a gym that has a positive and helpful attitude of the management, motivating and friendly trainers to achieve your goals, I happily recommend it to people. Cheers!
Reply from First Class Fitness 2024.01.02
Dear Sana, Thank you very much for your review. Our personal trainer Sherwin also enjoys working with you. Your perseverance and sparkling personality ensure that it is always fun. You will definitely achieve your goals in 2024! With sporty greetings, First Class Fitness
Mazhar Ali
Mazhar Ali
2023.12.23
Great personal training! Faried is the best! Highly recommended especially for beginners and pros. Easy to get to and clean and not crowded. Lots of personal attention and guidance. They can take you to the next level (or 0 to 1 as in my case).
Reply from First Class Fitness 2023.12.23
Dear Mazhar, Thank you very much for your review. Have fun with the coming holidays and see you again soon in the personal training studio. With sporty greetings, First Class Fitness
Annabel Kooij
Annabel Kooij
2023.12.17
Sinds september ben ik begonnen bij deze fitness school. Aanvankelijk wist ik helemaal niet wat ik kon verwachten. Ik heb/had wel een heel duidelijk doel voor ogen en dat is afvallen en weer gezond worden. Na een heel positief intake gesprek ben ik met een trainer aan de slag gegaan om invulling te geven aan deze doelen. Tot nu toe lukt het goed en is de ondersteuning/coaching en begeleiding heel erg goed. Klein puntje van kritiek, bij binnen komst is er niet echt een handige plek om even je schoenen te wisselen. Ik zou denken een bankje of iets. De sport school is zeker aan te raden voor mensen die niet weten waar ze moeten beginnen met sporten en zich onzeker voelen over zichzelf en hun lijf.
Reply from First Class Fitness 2023.12.18
Hoi Annabel, Hartelijk dank voor je review! Onze personal trainer Lars is erg blij met je inzet en wat je tot nu toe al bereikt hebt in de periode dat je bij ons traint. Dank je wel voor je tip! Ik zal er voor zorgen dat er een handig krukje komt bij binnenkomst om je schoenen aan of uit te trekken. tot die tijd mag je gebruik maken van de krukken die bij de bar staan. ;) Met sportieve groet, First Class Fitness
fowad soltani
fowad soltani
2023.12.16
Reply from First Class Fitness 2023.12.16
Beste Fowad, Hartelijk dank voor je review! Tot snel weer bij ons in de studio. Met sportieve groet, First Class Fitness
Lieke van de Vooren
Lieke van de Vooren
2023.12.11
December 2023: Na 8 maanden 35 kilo afgevallen! Dankjewel Bart van Reenen en First Class Fitness!! Zo blij met jullie! Oktober 2023: Nu 6 maanden bezig met Personal Training en Voedingscoaching bij First Class Fitness in Delft. Met als Personal Trainer Bart van Reenen. Totaal nu 28,3 kilo kwijt! Nooit gedacht dat ik het vol zou houden en dat het me zou lukken. Hier kon ik alleen maar van dromen! Al zeker 25 jaar bezig met proberen een gezond gewicht te krijgen bij diverse afslankclubs. Zonder Bart van Reenen had me dit nooit gelukt! Hij is heel betrokken, enthousiast en gewoon heel goed. De betrokkenheid van Bart is geweldig zelfs tussendoor kijkt hij mee met mijn voedingsplan en stuurt een appje als het even niet goed gaat. Het is een kleine sportschool, gezellig, aandacht voor elkaar en verstand van zaken. Ik zou deze sportschool zeker aanraden! Mei 2023: Door mijn dochter opgegeven voor Personal Training bij First Class Fitness om een gezonder gewicht te krijgen. De volgende dag gelijk een telefoontje van Bart en dan ook maar gelijk een afspraak gemaakt voor een intake. Help dat gaat snel! Gaat me dat wel lukken na al die andere pogingen? Na het intakegesprek een afspraak voor de eerste personal training en voedingscoaching met de andere Bart dit keer. Een enthousiaste trainer met een positieve instelling die je weet uit te dagen en te motiveren. Ik heb nog een lange weg te gaan, maar heb er geen moment spijt van!
Reply from First Class Fitness 2023.05.11
Beste Lieke, Hartelijk dank voor je review. Jij motiveert onze Personal Trainer Bart ook. Je enthousiasme & inzet is een ware inspiratie voor hem. Als je zo door gaat dan zijn je doelen binnen no-time gehaald. Mat sportieve groet, First Class Fitness
Andisheh
Andisheh
2023.11.20
I am really satisfied by the results from the past three months. Special thanks to my personal trainer Lars and Bart for helping me with my goals and support me through my fitness journey. Also thanks to Farid and Olcay for the great and dynamic group lessons. I definitely recommend this gym. The personal training and support is very good!
Reply from First Class Fitness 2023.11.20
Dear Andisheh, Thank you very much for your review. I still remember when you came to our studio, together with your husband. What an inspiring conversation that was, he was so full of praise for you and fully supported you in joining us. Thanks to your own efforts, you have already become a lot fitter. We are proud of you, keep it up! ;) With sporty greetings, First Class Fitness
Evelien Grabijn
Evelien Grabijn
2023.11.15
Na mijn zomervakantie heb ik eindelijk de knoop doorgehakt oké ik moet iets met mijn lijf gaan doen! Ik wil mezelf fitter voelen, van mijn stijfheid af en mijn conditie kan 1000 maal beter! Bart heeft me gekoppeld aan Olcay die alle geduld met mij heeft want ik vind sporten echt niet leuk. Inmiddels 8 weken verder heb ik geen rugklachten meer en merk ik lichte progressie! Ondanks dat ik sporten nog steeds niet leuk vind, ga ik wel iedere week want juist die persoonlijke aandacht wat je bij een reguliere sportschool mist is hier heel fijn en motiverend!
Reply from First Class Fitness 2023.11.15
Beste Evelien, Hartelijk dank voor je review! We weten nog goed dat je bij ons binnen kwam. Een voorbeeld van iemand die er wel fit uit ziet, maar niet echt fit is. Gelukkig is dat nu anders, je ziet fit uit en krijgt door je eigen inzet steeds meer kracht & een betere conditie. Dat je het trainen zelf niet zo leuk vindt, daar ben je niet de enige in. Er zijn wel meer mensen die ons gebruiken als stok achter de deur. ;) Met sportieve groet, First Class Fitness