Fine Blend

fineblend.cz

Fine Blend Reviews

Excellent rating
5.0
40 reviews Verified
Fine Blend
%title%

%offer%

Reviews ( 40 ) 5.0

Irena Nevolová
Irena Nevolová
2024.03.07
Pavel Kuchař je skvělý lektor pro každého, kdo se rozhodne zlepšit svou angličtinu a je ochoten pro to něco udělat. Vede studenty k práci a dokáže je motivovat ke samostudiu. Děkuji Pavle.
Advertisement
Vincent Gurbal
Vincent Gurbal
2024.02.28
Jazykove kurzy pana Pavla Kuchare vrele doporucuji vsem, kteri chteji zlepsit svoji anglictinu po vsech strankach a to v prijemne vesele atmosfere, ktera na hodinach rozhodne nechybi. Vyhodou jsou i skvele zpracovane textove a poslechove materialy a moznost nahradit si vynechavanou hodinu s jinym soubeznym kurzem. Za me urcite skvela volba.
Roman Plischke
Roman Plischke
2024.02.18
Tady se naučíte mluvit správně anglicky. A to je cennější, než naučit se snadno a rychle. - A rozhodně se u toho nebudete nudit!
Václava Parkánová
Václava Parkánová
2024.01.31
Mohu jen doporučit ;)
V. S.
V. S.
2024.01.29
Velmi mi vyhovuje styl výuky, kdy se v první části bavíme o textu (příběh na pokračování), který jsme dostali týden předem na přípravu, a v druhé části překládáme věty, na kterých si rozšiřujeme slovní zásobu, opakujeme si gramatiku a učíme se užitečné fráze. Lituji, že jsem kurz Pavla Kuchaře nenašla dřív - moje angličtina už mohla být někde docela jinde.
Advertisement
David Tesar
David Tesar
2024.01.25
Eva Fialová
Eva Fialová
2024.01.25
Tento kurz angličtiny mi pomohlá prorazit strop úrovně, která byla dostatečná na komunikaci v mezinárodním prostředí, ale ne dost dobrá na to, abych byla se svou znalostí spokojená. Připravit dobrý jazykový kurz je opravdu věda, smekám klobouk.
Eva Hojková
Eva Hojková
2024.01.25
Michala Maršálková
Michala Maršálková
2024.01.24
Pro tento kurz jsem se rozhodla poté, co jsem opustila iluzi, že mě pasivní sledování filmů nauči pokročilejší angličtinu. Pavel má - mimo skvělých učebních metod - i super aplikaci, kde se dají krásně trénovat překlady a slovíčka. Do hodiny je potřeba přijít alespoň trochu připraven, protože se diskutuje nad přečteným textem.
Advertisement
David Tesař
David Tesař
2024.01.24
Profesionální, zábavné, lektor s bohatými pedagogickými zkušenostmi, britská angličtina Kurz, který vás bude bavit a ještě se toho hodně naučíte!
Tereza Gregorová
Tereza Gregorová
2024.01.23
Martina Tesařová
Martina Tesařová
2024.01.23
Příjemná atmosféra na hodinách, komorní prostředí, vysoká úroveň výuky - k Pavlovi chodíme s manželem už několik let a rozhodně chceme pokračovat dál
Monika Stavelova
Monika Stavelova
2024.01.23
Pavel Kuchař je dobrý učitel angličtiny s osobitým způsobem výuky, který dobře funguje na "věčné studenty". Jeho styl výuky je vhodný pro ty, kteří chtějí svou angličtinu zlepšit a jsou ochotní pro to i něco udělat - na každou hodinu je nutná domácí příprava podle zaslaných materiálů, které Pavel sám připravuje. Já potřebuji na přípravu minimálně hodinu. Pavel je vtipný, ale náročný učitel. Asertivně (a neuvěřitelně trpělivě) se nás snaží používat angličtinu místo Czenglish a motivuje nás k používání přesných formulací. Tím se nenásilně zdokonalujeme v gramatice i slovní zásobě. No, zkuste si třeba přesně přeložit: "Vím, že na něj má spousta lidí spadeno a nejspíš právem, ale v tomhle případě se ho musím zastat." Hodiny jsou pro 6-8 lidí, vždy je tam dobrá nálada, často se smějeme, věková skladba účastníků je od studentů střední školy po 60+ a zdá se, že Pavlův styl výuky všem věkovým skupinám vyhovuje, učíme se anglicky a přitom je to zábava. Dobrodružnějším povahám mohu doporučit i týdenní letní kurz angličtiny na lodi na anglických kanálech (kromě výuky angličtiny je třeba i kormidlovat loď a obsluhovat zdymadla, fakt super). Monika
Advertisement
Kateřina Svobodová
Kateřina Svobodová
2024.01.22
Výuka je koncipována jinak než klasické vyplňování učebnic angličtiny tak, že se spojí doplňování slovní zásoby, gramatika, výslovnost, aktivní tvorba vět/souvětí a mnohé další do jednoho příjemného celku. Přes pravidelné opakování je tak daná problematika krásně vžita. Na hodině panuje velmi přátelská atmosféra, na které má nemalý podíl pan Kuchař, kterému opravdu není co vytknout. Z moji strany naprostá spokojenost a už několikatý rok kurzy pravidelně navštěvuji a doufám, že budu moci i nadále.
Jana Blahníková
Jana Blahníková
2024.01.22
Geniální kurz! Jedu desátý rok a pořád mě to baví a hlavně nestresuje :-)!
Anna-Marie Bártová
Anna-Marie Bártová
2024.01.22
Na hodiny angličtiny s Pavlem jsem se vždycky těšila, je to supr učitel, stoprocentně doporučuji :)
Helena Kvaček
Helena Kvaček
2024.01.22
Super kurzy, doporučuji všem. Člověk se hodně naučí a ještě se pobaví...
Advertisement
Jitka Kamarádová
Jitka Kamarádová
2024.01.22
Lekce jsou báječné. Baví mě i příprava na lekce v podobě četby autentických textů a učení slovíček (!!!) v kontextu. Díky, že existuje online verze kurzu!
Tereza Libova
Tereza Libova
2024.01.22
Velmi osvěžující a nestandartní lekce angličtiny. Četba textů, porozumění jemným významovým rozdílům, vtipná forma podání, lekce mne velmi baví.
Martin Horyna
Martin Horyna
2024.01.22
K Pavlovi jsem se přihlásil proto, abych se zbavil nešvarů nechvalně proslulé "International English". Nasál jsem je za dlouhá léta používání a učení se jazyka v praxi; v pracovním prostředí, kde na rodilého mluvčího narazíte zřídka. A tohle skvělé rozhodnutí svou angličtinu si pročistit a posunout ji si už několik let nemohu vynachválit!