FILWOOD

FILWOOD Reviews

Excellent rating
4.7
19 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (19)
Nina Koscielniakowska
Nina Koscielniakowska
2023.10.08
Positive
Professionalism
Quality
Reply from FILWOOD 2023.11.14
Dziękujemy za udostępnienie zdjęć! Miło mi, że meble nadal świetnie Pani służą i cieszą oko :) Pozdrawiam, Ela z Filwood
Advertisement
Adrian Andryszczyk
Adrian Andryszczyk
2023.08.28
Whitemoue33
Whitemoue33
2023.08.21
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Karolina Chmurska
Karolina Chmurska
2023.08.10
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Rzetelna firma. Miłe panie, sprawna wycena i produkcja mebli. Montażyści profesjonalni, znają się na swojej robocie i zadbali o pozostawienie po sobie porządku. Meble bardzo dobrej jakości. Polecam :)
Matka Polka
Matka Polka
2023.07.26
Weszłam, powiedziałam dzień dobry. Zero odzewu. Poczekałam chwilę, ponownie powiedziałam dzień dobry i nadal nikt się nie odezwał mimo że stałam obok otwartego pokoju gdzie panie z pietyzmem klepały w biurze faktury (tak, tak tą kartkę o nie przeszkadzaniu w zakresie pewnych godzin też czytałam dlatego sorry że się przywitałam zaraz obok, starałam się być taktowna 🤦). Wyszedł z drugiego pomieszczenia nawet chłopak który się na mnie spojrzał i.... na mój uśmiech i dzień dobry poszedł dalej w inną część pomieszczeń Zero reakcji. Pewnie miałam niefarta. Albo nie wyglądałam na VIPa bo wyszłam ze swojej pracowni i wyglądałam jak ktoś kto kasy na oczy nie widziałam i przyszedł zebrać o 10 groszy. 🤣 Także klientów z ulicy nie obsłużą. (czekam teraz na przegląd kamer żeby szefostwo mogło dokładnie przeanalizować i odbić piłeczkę w moją stronę) 🤣
Reply from FILWOOD 2023.07.27
Dzień dobry, Bardzo mi przykro, że wydarzyła się taka sytuacja. Chętnie Panią obsłużymy, zapraszam do kontaktu telefonicznego ze stolarnią lub bezpośrednio ze mną: 797989669. Przepraszam za to nieporozumienie. Rzeczywiście niefortunnie Pani trafiła, gdy ja byłam na spotkaniu w mieście, a druga Pani obsługująca klientów znajdowała się w innej części budynku. Regularnie obsługujemy klientów z ulicy, a niewielkie usługi wykonujemy od ręki. Zazwyczaj możliwe są nawet spotkania nt mebli pod zabudowę bez ich wcześniejszego umówienia. Zapraszam do ponownego kontaktu, zatrzemy ślady pierwszego wrażenia fachową i sprawną obsługą Pani zapytania :) Ela
Advertisement
Annq Kara
Annq Kara
2023.05.03
Skorzystałam z usług firmy Filwood i bardzo ich polecam. Wsłuchują się w potrzeby klienta i wdrażają pomysły rozrysowane na kartce w życie. Z pełnym profesjonalizmem doradzają jakie rozwiązania są dobre i trwałe na lata. Potrafią zbudować szafy od podstaw jak również zmodernizować istniejącą zabudowę tak, żeby wyglądała jak szyta na miarę.
Reply from FILWOOD 2023.05.10
Dziękujemy! Dla nas spełnianie marzeń klientów to sama przyjemność :)
Paulina Sikorska
Paulina Sikorska
2023.03.18
Positive
Professionalism
Quality
Bardzo dobra firma, godna polecenia. Meble są wysokiej jakości, czas realizacji był krótki, a pomoc fachowa. Polecam również Panią Elę, która czuwała nad całym procesem. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy przy projektowaniu mebli do mojego mieszkania.
Piotr Molasy
Piotr Molasy
2023.02.13
Positive
Professionalism
Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Mała poprawka po wcześniejszym stolarzu, a ekipa pomogła od ręki i profesjonalnie :) Polecam
Maxim Doroniuk
Maxim Doroniuk
2023.01.09
Advertisement
Serhij Pupchenko
Serhij Pupchenko
2022.09.26
Приємні співробітники! Якісні меблі. Тільки гарні емоції від спілкування, та продукції яку вони виробляють. Лайк ;-)
Ewelina T
Ewelina T
2022.06.03
Positive
Professionalism
Quality
Value
Олег Адидас
Олег Адидас
2022.04.27
Kamila
Kamila
2022.03.27
Positive
Professionalism
Polecam!! Firma wykonała doskonałą pracę. Od samego początku nad całym procesem czuwała Pani Ela, która pomagała i doradzała na każdym etapie projektu. Jeżeli chodzi o pomiar, wykonanie oraz montaż wszystko przebiegło sprawnie i dokładnie.
Reply from FILWOOD 2022.04.26
Dziękuję serdecznie za miłe słowa <3 zapraszamy z nowymi pomysłami :) Ela z Filwood
Advertisement
Nataliia Palii
Nataliia Palii
2022.01.07
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Bardzo polecam współpracę z Filwood - bardzo profesjonalny zespół. Zamawialiśmy mniejsze szafeczki oraz też duże szafy dopasowane kolorystycznie wg naszych potrzeb (np. z oświetleniem w środku). Minęło już pół roku a dalej jesteśmy bardzo zadowoleni z jakości wykonania. Napewno wrócimy z kolejnym zamówieniem.
Mariusz Janiszewski
Mariusz Janiszewski
2021.12.21
Vadym Martynovskyi (Vadym Martynovskyi)
Vadym Martynovskyi (Vadym Martynovskyi)
2021.05.25
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Mykhailo Ravliuk
Mykhailo Ravliuk
2021.05.25
👍
Advertisement
Maciej Górka
Maciej Górka
2021.04.27
Bardzo rzetelna firma, cały proces realizacji prac wykończeniowych został wykonany szybko i sprawnie. Zrobili pomiary, powstał projekt i wizualizacja, a później już tylko montaż u mnie. Polecam!
Ivan Dumchykov
Ivan Dumchykov
2021.04.26
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Value