FilarZdrowia.pl | Produkty Konopne, Waporyzatory, Szczoteczki Soniczne, Ekstrakty, Zioła, Reviews

FilarZdrowia.pl | Produkty Konopne, Waporyzatory, Szczoteczki Soniczne, Ekstrakty, Zioła, Reviews

5.0

Excellent - based on 20 reviews

filarzdrowia.pl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (20)
Kamila Zielińska
Kamila Zielińska
2022-02-18
Advertisement
Rafal Rafal
Rafal Rafal
2022-01-27
Aleksandra Zielińska
Aleksandra Zielińska
2021-07-26
Serdecznie polecam 😊 cenie to miejsce za fachowe porady i szybką wysyłke 👍 a jeszcze ich dodatkowym atutem są rabaty dla stałych klientów 😊😊💪
Adam Kitlas
Adam Kitlas
2021-07-07
Anna Małyszko
Anna Małyszko
2021-06-24
Advertisement
Marika Paszko
Marika Paszko
2021-06-21
Oskar Mendrala
Oskar Mendrala
2021-06-21
Polecam! Fachowa obsługa, szybka wysyłka, wszelkie pytania i nie jasności wyjaśnione w łatwy do zrozumienia sposób.
Filip Nowakowski
Filip Nowakowski
2021-06-21
Fachowa obsługa, bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka i rabaty dla stałych klientów. Ja to kupuje!
Michu
Michu
2021-06-21
Advertisement
Paulina Bogucka
Paulina Bogucka
2021-06-20
Paulina L
Paulina L
2021-05-25
Patryk Erdmanski
Patryk Erdmanski
2021-05-24
Jakub Szklarski
Jakub Szklarski
2021-04-03
Mila obsługa, terminowa dostawa, czas realizacji na plus, no i rabat. Polecam
Advertisement
Michał Słodownik
Michał Słodownik
2021-04-03
Kupuję w sklepie stacjonarnie. Brakowało mi w regionie sklepu z tak szerokim asortymentem w uczciwych cenach. Polecam
Reply from FilarZdrowia.pl | Produkty Konopne, Waporyzatory, Szczoteczki Soniczne, Ekstrakty, Zioła, 2021-04-03
Dziękujemy za taka cenna opinie. Zapraszamy ponownie :)
Agnieszka Urb
Agnieszka Urb
2020-05-13
recommends
Szybka realizacja zamówień. Miła obsługa i rzetelna informacja. Gorąco polecam :)
Anna Trybus
Anna Trybus
2020-05-13
recommends
Warto zapoznać się z ofertą ?
Agnieszka Łabędzka
Agnieszka Łabędzka
2020-05-13
recommends
Polecam? miła obsługa i szybka wysylka?
Advertisement
Kasia Gulda
Kasia Gulda
2020-05-13
recommends
Polecam w 100% towar zgodny z opisem super kontakt ze sprzedającym i co najważniejsze nie wysokie ceny
Sylwia Paweł Piórkowscy
Sylwia Paweł Piórkowscy
2020-05-13
recommends
Szybka, kompetentna i miła obsługa. Doradzą w razie wątpliwości i co najważniejsze wszystko zgodne z opisem i moim zdaniem w przyzwoitej cenie. POLECAM
Kamila Zielińska
Kamila Zielińska
2019-03-10
recommends
Miła obsługa, szybka wysyłka. Polecam!