Feel Good Supplements Reviews

Feel Good Supplements Reviews

5.0

Excellent - based on 13 reviews

feelgoodsupplements.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (10)
Jolanda de Boer
2023-11-03
Super Greens Ik kreeg een email met het verzoek voor een review van mijn gekochte product, en als het kan met een foto er bij. Nou dat wil ik wel doen. Sinds ik de Super Greens gebruik heb ik veel meer energie en is mijn stoelgang verbeterd. Ik neem het mee naar mijn werk om het tijdens de lunch door mijn yoghurt te doen. Ik ben er blij mee.
Reply from Feel Good Supplements 2023-11-04
Beste Jolanda, bedankt voor je positieve feedback en het delen van jouw ervaring! We zijn blij te horen dat je tevreden bent over Super Greens. We waarderen zeer dat je de tijd hebt genomen dit te delen. We wensen je veel gezondheid toe.
Advertisement
Ilza neumann
Ilza neumann
2023-09-23
Supertevreden over de service. Na telefonisch overleg over mijn klacht direct mijn bestelling gedaan. Volgende dag in huis. Heel blij mee.
Reply from Feel Good Supplements 2023-09-23
Beste Ilza, bedankt voor jouw positieve feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze service. We hopen dat de supplementen aan je verwachtingen voldoen en dat we je snel weer te mogen helpen.
Peter Kanters
2023-09-20
Top Top supplement en supersnel geleverd.
Reply from Feel Good Supplements 2023-09-22
Beste Peter. Bedankt voor je review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met ons supplement en onze snelle levering. Wij streven er altijd naar om de best mogelijke service te bieden aan onze klanten, en het doet ons goed te weten dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback te delen, en we kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn.
Hans (HealthFreak)
2023-08-24
Vitamine B12 De kwaliteit van de Vitamine B12 zuigtabletten hebben mij positief verrast. Handige zuigtablet. Mijn niveau was na 3 maanden weer goed. (controle bij huisarts). Kortom erg tevreden
Reply from Feel Good Supplements 2023-08-25
Wat geweldig om te horen dat onze Vitamine B12 zuigtabletten je hebben geholpen je niveau weer op peil te brengen! We zijn blij dat je tevreden bent met de kwaliteit en het gebruiksgemak van ons product. Als je in de toekomst nog meer nodig hebt, aarzel dan niet om onze webshop weer te bezoeken. Bedankt voor je vertrouwen in feelgoodsupplements.nl
Francis
2023-08-10
Resultaat gericht op een fijne manier Na een uitgebreid bloedonderzoek ben ik uitstekend geïnformeerd om aanvullende voedingssupplementen te gaan gebruiken. Na een paar weken merkte ik al resultaat, ik voelde me fitter en minder moe. Aanrader!
Reply from Feel Good Supplements 2023-08-10
Beste Francis, wat geweldig om te horen dat je al zo snel positieve resultaten hebt ervaren! We zijn blij dat ons bloedonderzoek en de voedingssupplementen een verschil hebben gemaakt in jouw vitaliteit en energieniveau. Als je in de toekomst meer ondersteuning nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring te delen!
Advertisement
John Elgetti
2023-07-25
Ashwagandha is echt top! Voel me minder gespannen en meer gefocust sinds ik deze Ashwagandha gebruik. Echt een aanrader!"
Reply from Feel Good Supplements 2023-07-26
Bedankt voor je positieve feedback, John! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze Ashwagandha en dat je je minder gespannen en meer gefocust voelt. We hopen dat je blijft profiteren van de voordelen ervan!
Denise Dekker
2023-07-23
Super Greens Geweldige mix van groenten en superfoods. Ik raad dit aan aan iedereen die zijn gezondheid serieus neemt.
Reply from Feel Good Supplements 2023-07-28
Bedankt voor je positieve feedback, Denise! We zijn blij dat je onze Super Greens mix waardeert. En geweldig dat je iedere keer weer een nieuwe voorraad besteld. Super bedankt daar voor.
Ronald Klaase
Ronald Klaase
2023-05-15
Overzichtelijke website met duidelijke omschrijving van de producten. Keurige afwerking van betaling en levering.
Reply from Feel Good Supplements 2023-05-15
Beste Ronald, Bedankt voor de positieve beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent met onze overzichtelijke website en de duidelijke product omschrijvingen. Bij feelgoodsupplements.nl streven we er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, zowel bij het betalingsproces als bij de levering. Het is fijn om te horen dat alles keurig is verlopen. Mocht je in de toekomst nog meer producten nodig hebben, dan staan we graag voor je klaar. Nogmaals bedankt en veel plezier met je aankoop!
Evan Findlay
Evan Findlay
2023-04-01
Overzichtelijke site met uitleg bij elk product. Dan weet je precies wat het voor je kan doen; vind ik persoonlijk erg fijn. De levering gaat, zoals geadverteerd, erg snel!
Reply from Feel Good Supplements 2023-04-03
Beste Evan, bedankt voor de review. We zijn blij met jou als klant en we wensen je veel gezondheid toe.🥦
Advertisement
Bianca Rog
Bianca Rog
2023-03-31
Ik ben heel tevreden over de producten. Ga hier zeker weer mijn supplementen kopen.
Reply from Feel Good Supplements 2023-03-31
Bedankt voor je review Bianca. We zijn blij met jou als klant en wensen je veel gezondheid en vitaliteit toe.