Fordonscompaniet I Kristianstad AB

Fordonscompaniet I Kristianstad AB Reviews

Excellent rating
4.8
49 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (49)
Jättenöjd med servicen från Jetmir! Han är proffsig och brinner för sitt jobb. Snabb och enkel affär och inga konstigheter. Kan varmt rekommendera Fordonscompaniet i Kristianstad :)
Advertisement
Alfed Forsback
Alfed Forsback
2022.09.23
Hanna Fors
Hanna Fors
2022.09.21
Fick hjälp av Fhilip, mycket hjälpsam och tillmötesgående
Reply from Fordonscompaniet I Kristianstad AB 2022.09.21
Tack så mycket för din fina recension, Hanna! Ett stort för en väldigt smidig och trevlig affär rakt igenom. Vi önskar er många mil med den nya Volvon! :) /Team FC
Mattias Olufson
Mattias Olufson
2022.09.20
Bytte in min gamla bil och köpte en ny av Fhilip. Bytet gick super smidigt. Efter ca en månad såg vi att ett bälte var trasigt. Ringde till Fhilip och efter lite diskussion kom vi överens att FC skulle stå för kostnaden. Super trevlig och medgörlig personal.
Reply from Fordonscompaniet I Kristianstad AB 2022.09.20
Tack för både din recension och för den smidiga affären, Mattias! Bilar kan fela, både nya och begagnade och då är det viktigt att vi som bilfirma hjälper kund på bästa möjliga sätt. Tack ännu en gång, jag hoppas vi ses igen! / Team FC
jonas lauber
jonas lauber
2022.09.17
Ett stort tack för en trygg och snabb bilaffär, kundbemötandet är på topp! Här köper jag bil igen
Advertisement
Marita Östergren
Marita Östergren
2022.08.06
Hej! En snabb o smidig affär! Bra bemötande och en för mig överraskande säker, trygg, pålitlig överenskommelse. Kan med glädje rek. Fc. Till andra som kanske liksom jag är lite försiktig gällande bilaffärer! Marita
Reply from Fordonscompaniet I Kristianstad AB 2022.08.07
Hej Marita, Tack för din fina recension om oss. Vi strävar efter 100% nöjda kunder och du gör vårt arbete enklare med ditt fina omdöme. Du ska ha stort tack för att just vi av alla spekulanter fick köpa din fina Kia. Lycka nu till och hälsa din kära sambo! /Team FC
Mattias Törnqvist
Mattias Törnqvist
2022.08.05
Riktigt smidig att göra affär med er!
Reply from Fordonscompaniet I Kristianstad AB 2022.08.07
Tjena Mattias, Tack för ditt fina omdöme! Du var också riktigt smidig att ha o göra med från första sekund. Du ska även ha ett tack för att just vi fick köpa din fina Audi Rs3 / Team FC
mickael taha
mickael taha
2022.08.05
Köpte bil av Fordonscompaniet i Kristianstad och fick problem efter sju månader med bilen vilket kan vara normalt med en begagnad bil. Fordonscompaniet tvekade inte en sekund att stå för kostnaden och jag själv fick lämna in på vilken verkstad jag ville i min stad.
Reply from Fordonscompaniet I Kristianstad AB 2022.08.07
Hej Mickael, Tack för dina fem stjärnor och fina betyg om oss på FC i Kristianstad. Detta felet du hade på din bil efter ca sju månader visade sig vara ursprungligt så det fanns inga tveksamheter i att du själv fick välja verkstad för att få din bil lagad på vår bekostnad! Vi följer alltid Konsumentköplagen. Du och Monika får nu lycka till med er fina bil och tack ännu en gång för det fina omdömet. /Team FC
Aram Rahim
Aram Rahim
2022.07.26
Tack för en riktigt trevligt bemötande, en mycket smidigt affär. Jag har faktiskt inte varit med om en sån positiv erfarenhet tidigare, än tror jag inte mina ögon och öron. Ett fantastiskt bemötande, seriösa och ambitiösa. Ja, jag saknar nog ord att beskriva Er.
Advertisement
Felicia Persson
Felicia Persson
2022.06.29
Berra G
Berra G
2022.06.20
Jag vill rikta ett STORT tack till FC och Jetmir! Bemötandet och servicen har genomsyrats av hög och kvalitativ proffessionalitet. Från och med första kontakt tills dess att jag hade bilen på min uppfart 31 mil bort tog det endast två dygn! Jetmir ingav ett väldigt stort fortroende som han också levde upp till! Bilen levererades av Joakim som, trots att ha kört långt i tråkigt väder var glad och såg till att affären avslutades på bästa sätt. Hade jag kunnat ge er fler stjärnor än 5 så hade ni fått det alla dagar i veckan! Till er som läser recensionen; tveka inte en sekund! /BG (Söderköping)
Reply from Fordonscompaniet I Kristianstad AB 2022.06.21
Tack för din otroliga och genuina recension Berra! Även vi på FC ska rikta ett stort tack till dig för en otroligt smidig affär från första sekunden. Vi strävar alltid efter 100% nöjda kunder och personer som dig förenklar detta enormt för oss. Lycka till med er tjusiga bil och tveka inte på att kontakta oss om ni har några frågor eller funderingar i framtiden! / Team FC
Jan Sundbom
Jan Sundbom
2022.06.11
Bemötande och servicenivå i en klass för sig! Fordonscompaniet köpte min bil till ett bra pris - snabbt, smidigt och seriöst. De hämtade dessutom bilen hemma - 60 mil bort! Supernöjd!
Reply from Fordonscompaniet I Kristianstad AB 2022.06.11
Tusen tack ska du ha för ditt fina recension Janne. Även du ska ha stort tack för det trevliga och seriösa bemötande du gav oss från första sekund! ? Lycka nu till med allt och tack återigen för att vi fick köpa er fina bil trots det stora intresset som du hade på den! / Team FC
Andreas Lindbergh
Andreas Lindbergh
2022.05.28
Sålde min bil till Fordonscompaniet i Kristianstad och smidigare kunde det inte ha blivit. Proffsigt bemötande och hantering från första kontakt till dess att pengarna var på kontot. Seriös handlare 🤝
Reply from Fordonscompaniet I Kristianstad AB 2022.05.28
Tack ska du ha för ditt fina och genuina svar Andreas! Även ni ska ha stort tack för det trevliga bemötande ni gav oss från första sekund! ? Lycka nu till med allt och tack återigen för att vi fick köpa er fina bil trots det stora intresset som ni hade på den! / Team FC
Advertisement
Nicklas Oscarsson
Nicklas Oscarsson
2022.04.26
Sålde min bil med en super smidig process! En chaufför kom och mötte upp mig i Stockholm, kollade på bilen och någon minut senare var pengarna på kontot! Betalar bra och håller vad de lovar
Reply from Fordonscompaniet I Kristianstad AB 2022.04.26
Tack så hjärtligt för din fina recension om oss Nicklas! Även vi ska tacka för det trevliga bemötande ni gav oss från första kontakt! Lycka nu till med er nästa bil önskar vi på Fordonscompaniet i Kristianstad ??
Tony Svedenfjord
Tony Svedenfjord
2022.04.24
Grymt proffsiga, pålitliga att göra affärer med och allt gick smidigt med pengatransaktioner och avtal. Rekommenderar denna firma att sälja bilen till. Tony
Reply from Fordonscompaniet I Kristianstad AB 2022.04.26
Tack ska du ha för ditt fina och genuina svar Tony! Även ni ska ha stort tack för det trevliga bemötande ni gav oss från första sekund! ? Lycka nu till med allt och tack återigen för att vi fick köpa er fina bil trots det stora intresset som ni hade på den! / Team FC
Jonathan Zaren
Jonathan Zaren
2022.04.20
De kom och köpte min bil snabbt och smidigt! Väldigt enkel affär.
Reply from Fordonscompaniet I Kristianstad AB 2022.04.26
Tusen tack för ditt fina omdöme, Jonathan. Det uppskattas verkligen, så andra kunder kan få en bättre inblick om oss. Tack själva för en riktigt smidig och trevlig affär och tack för att vi fick köpa er bil ? / Team FC.
Johan Bäck
Johan Bäck
2022.04.09
Det var så smidigt att sälja bilen till Fordonscompaniet. Jetmir du är en mycket trevlig och serviceinriktad ung man. Tack för en trevlig affär!
Reply from Fordonscompaniet I Kristianstad AB 2022.04.10
Tack för din fina recension Johan! Vi strävar alltid efter att ha 100% nöjda kunder, oavsett om man köper bil av oss eller väljer att sälja till oss! Vi på Fordonscompaniet i Kristianstad tackar också för en enormt trevlig och smidig affär. Och till sist stort tack för att ni valde att sälja er fina BMW till oss trots det stora intresset ni hade på den. / Gänget på FC i Kristianstad ?
Advertisement
Annelie Granat
Annelie Granat
2022.03.31
Tack till Jetmir för en smidig affär Rekommenderar fordonskompaniet varmt. Det kändes väldigt tryggt att sälja min bil till er. Trevligt bemötande, pengarna direkt på kontot. Jag är mycket nöjd!!!
Reply from Fordonscompaniet I Kristianstad AB 2022.04.02
Tack för din fina recension Annelie! Vi på Fordonscompaniet i Kristianstad tackar också för en enormt trevlig och smidig affär. Vi tackar även för att ni valde att sälja er fina bil till oss trots det stora intresset ni hade på den. / Team FC
Edvin P
Edvin P
2022.03.17
SVERIGES BÄSTA BILFIRMA!! Denna firma är en av få i branschen som verkligen förstår vad service & bilhandel innebär. Vi har köpt 2 bilar av dem och de har varit en ära! Tillmötesgående, härligt humör samt en nivå av professionalism som inte går att matcha. Dem är fokuserade och engagerade på alla sätt, från momentet man sätter foten genom deras dörr tills man kliver ut. De har varit ett nöje att köpa bil ifrån dem och vi kommer definitivt att återkomma i framtiden. Hade jag kunnat ge mer än 5 stjärnor så hade jag gjort det, återigen stort tack för allt.
Reply from Fordonscompaniet I Kristianstad AB 2022.03.17
Som jag skrev till Andy, WOW vad härligt att mötas upp av era fina recensioner, en riktigt bra start på dagen! :D Vi har haft det underbart trevligt med hela er familj och uppskattar verkligen att ni valde just oss. Det har varit vårt nöje, det är inte varje dag man kommer i kontakt med så pass härliga människor som gör att man glömmer bort att man faktiskt befinner sig på sitt jobb, även fast vi älskar vårt arbete så! Det finns inga ord för hur pass uppskattade och glada din recension gör oss. Vi ses igen, hälsa familjen så gott! / Team FC
Andy Game
Andy Game
2022.03.16
Super bra service! Kunde inte vara mer nöjd med servicen från Jetmir och Filip! Bilarna är alltid i toppskick och super omhändetagna vid hämtning! Rekomenderar startkt att köpa härifrån!🙌🏻
Reply from Fordonscompaniet I Kristianstad AB 2022.03.17
Wow, vilken underbar början på dagen att få läsa denna kommentar! Du har varit mer än härlig och tillmötesgående båda gånger det gällde köp av bil. Det har varit vårt nöje!! Vi tackar dig, din broder, pappa Andrej och mamma för allt. Vi ses snart igen hoppas jag! / Team FC