FB Clinic Reviews

FB Clinic Reviews

5.0

Excellent - based on 22 reviews

fbclinic.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (22)
Doğuş Atasoy
Doğuş Atasoy
2024-02-22
I had my hair transplantation here on August 2022. It was an awesome experience from start to hand. You feel and understand that you're in very good care here. And the result. I can call it 10 out of 10! I wanted to wait till see the actual result to give my review. Currently I'm so happy with the result.
Arlin Simsek
Arlin Simsek
2024-02-19
Drs. Ferry Biparvar is een zeer ervaren en hardwerkend persoon. Natuurlijk was het ook heel belangrijk voor mij dat zij een oprecht en vriendelijk persoon was. Ondanks dat ik een Turkse vrouw ben, heb ik voor haar gekozen. Ik heb niet voor het Turkse avontuur gekozen omdat ik er veel vertrouwen in haar had en het qua prijs niet grote verschil dan Turkije. Ik wil ook bedanken voor de lieve en hardwerkende assistenten..
Alex Berens
Alex Berens
2024-01-23
Super geholpen door Ferry. Nog beter; het resultaat. Uiterst tevreden over de zorgzame werkwijze die is toegepast door Ferry waardoor ik mij volkomen op mijn gemak voelde gedurende de operatie. Klantgericht, vakbekwaam en competent. Ik kom zeker terug!!!
Reply from FB Clinic 2024-01-23
Heel erg bedankt voor je mooie review Alex! Ben blij dat je tevreden ben met het resultaat. Veel plezier met je mooie haren ! Ferry Biparvar
T H
T H
2023-11-23
A year after my treatment the result is amazing. No need to use keratin fibers anymore to conceal. You really don’t need to go overseas to get a treatment. Thanks Dr Ferry!
Reply from FB Clinic 2023-11-24
Beste TH, Hartelijk dank voor your mooie review. Geniet van je haar! Dr. Biparvar
Bas Amsterdam
Bas Amsterdam
2022-10-08
Absoluut de beste van NL!
brice laurent
brice laurent
2022-05-04
Thank you so much! Very happy with the result, I should have done this much earlier :) Drs. Biparvar and her assistants made me feel very comfortable and the recovery was quite fast. Would definitely recommend!
Reply from FB Clinic 2022-05-04
Thank you so much for your great review! Drs. Biparvar
Martijn Van Son
Martijn Van Son
2022-04-07
Ik heb vorig jaar (2021 )een HT behandeling gehad bij FB Clinic; 2100 grafts. Mijn ervaring hiermee is zeer goed. Ik heb meerdere klinieken bezocht voordat ik een keuze had gemaakt. Zeer vriendelijk ontvangst, goede en eerlijk consult en uitstraling van expertise zijn redenen geweest voor mij om te kiezen voor FB Clinic. Voor en tijdens behandeling wordt je stap voor stap begeleid wat er gaat gebeuren wat ik als zeer prettig heb ervaren. De behandeling was eigenlijk best comfortabel met TV opvallend genoeg nagenoeg geen pijn tijdens de gehele behandeling. De genezing ging letterlijk volgens het boekje welke je meekrijgt. Ook nagenoeg geen pijn gehad na behandeling. In totaal 4 paracetamols op. Kortom ik ben zeer tevreden en deze kliniek kan ik iedereen aanraden.
Reply from FB Clinic 2022-04-07
Beste Martijn, Hartelijk dank voor je mooie review! Heel graag gedaan. Drs. Ferry Biparvar
Heika
Heika
2022-03-28
Een jaar geleden hier mijn haartransplantatie laten doen. Vriendelijke ontvangst door Drs F. Biparvar en assistenten. Geven goede uitleg en nemen alle tijd voor je. De transplantatie is uitstekend gelukt. Vakkundig gedaan. Alhoewel een vrouw meestal een 2e keer moet omdat het meestal niet in één keer helemaal vol wordt laat ik het erbij omdat ik na een eerste keer al heel erg tevreden ben. Dank u voor uw vakkundig werk.
Reply from FB Clinic 2022-03-28
Beste Heika, Hartelijk dank. Veel plezier ermee! drs. Ferry Biparvar
Peter van der Waal
Peter van der Waal
2022-03-16
Zeer professionele en zorgvuldige behandeling. Geen napijn of bijwerkingen na de behandeling (2265 grafts). Het resultaat is geweldig! Goed verzorgd, zeer vriendelijk. Ik kan iedereen die FUE overweegt deze kliniek aanbevelen.
Reply from FB Clinic 2022-03-17
Hartelijk dank Peter! drs. Ferry Biparvar
Marc Kroon
Marc Kroon
2022-03-14
Zowel de behandeling vóór, tijdens als na heb ik als zeer prettig, professioneel en bovendien menselijk ervaren. Ik ben erg blij met het resultaat en dank het gehele team en in het bijzonder Ferry voor alle zorgen
Reply from FB Clinic 2022-03-16
Hartelijk dank Marc! drs. Ferry Biparvar
Willem J. de Vries
Willem J. de Vries
2022-03-11
Daar ik reeds in het verleden bij 2 verschillende klinieken een behandelding heb gehad - inclusief vooraf een intakegesprek en vooronderzoek - ben ik goed in staat een vergelijking te maken.Tot nu toe alleen nog maar een intakegesprek en vooronderzoek gehad op 18 oktober '21. Beide verliepen soepel en goed.Het intake- en nagesprek werd professioneel en deskundig uitgevoerd door mevr. E. Berloth. Alle vragen werden met geduld en eerlijk beantwoord. Het vooronderzoek werd deskundig uitgevoerd door de arts mevr. Bipavar zelf, waarbij de diverse mogelijkheden keurig en begrijpelijk werden uitgelegd.
Reply from FB Clinic 2022-03-11
Hartelijk dank voor je mooie review Willem! Groeten, Ferry Biparvar
Robert B.
Robert B.
2022-03-07
Vandaag geweest voor nacontrole; Zoals altijd weer vriendelijk en goed ontvangen en de arts heeft uitstekend werk verricht en ik ben heel erg tevreden over het resultaat.
Reply from FB Clinic 2022-03-07
Beste Robert, fijn dat je tevreden bent over onze diensten en hartelijk dank voor je mooie review!
prawish harkhoe
prawish harkhoe
2022-03-03
Jaren geleden mijn eerste translatie genoten bij Dokter Biparvar (op jonge leeftijd). Ze is bekwaam, lief, duidelijk en begripvol. Bovendien heeft ze zeer veel ervaring op dit gebied, ben ik later achtergekomen. De eerste operatie was geslaagd en het resultaat was naar me hart. Inmiddels ook mijn tweede behandeling achter de rug. Je voelt je thuis en op je gemak in haar kliniek. Dat vind ik belangrijk want een behandeling neemt gemakkelijk een hele werkdag qua tijd in beslag. Ik wil iedereen van jong tot oud een behandeling bij haar aanraden. Volg gewoon rustig haar instructies op die voorafgaand en navolgend de behandeling komen kijken en hij kan niet mis gaan :) ik ben op termijn nog van plan een derde behandeling te nemen en dat ga ik nergens anders doen dan bij mijn inmiddels vertrouwde dokter. Ik zou deze ervaringen voor geen goud willen terugdraaien. Het resultaat van de ingreep is voor mij niet in waarde uit te drukken, ik ben er heel blij mee.
Reply from FB Clinic 2022-03-03
Beste Prawish, ik vind het heel fijn dat je behandeling bij ons zo hebt ervaren. Bedankt voor je fantastische review! Je bent altijd van harte welkom bij onze kliniek. Veel plezier met je nieuwe haren! Drs. Ferry Biparvar
Elvis Tcb
Elvis Tcb
2021-04-26
Ik heb WEL een behandeling gehad bij deze kliniek en ben perfect geholpen door Ferry die veel verstand van zaken heeft. Het gras is altijd groener bij de buren maar ik ben erg blij met de behandeling van dit team onder leiding van ferry, en als mensen niet tevreden zijn dan overleg je dat gewoon met elkaar en niet op deze manier. Gr Peter uit Zwolle
Reply from FB Clinic 2021-04-27
Hartelijk dank voor je mooie review Peter! Gr. Ferry
Artie Patan
Artie Patan
2021-03-22
Een haartransplantie laten doen zou het zelfs niet wagen. Koop nog liever een pruik of haar werk. God heeft de mens geschapen, hoe de mens is ben je kaal moetje het ook accepteren. God heeft ons niet gemaakt met verdoving en met naalden en met machines. Ik denk dat de arts beter kan stoppen en zich in diepen in de mens en in god. Zo zijn wij niet geschapen.
Mark Groot
Mark Groot
2021-02-09
Gister een voor de 2e keer me laten helpen door ferry en haar team :) echte vakmensen!
Reply from FB Clinic 2022-02-01
Beste Mark, hartelijk dank voor je mooie review en je vertrouwen in onze kliniek!
shayana panosian
shayana panosian
2020-11-03
Ron Bruijn
Ron Bruijn
2020-11-03
shadi alladeh
shadi alladeh
2020-11-01
Juliet Panosian
Juliet Panosian
2020-10-29