Sopot Apartment SA

Sopot Apartment SA Reviews

Excellent rating
4.7
13 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (13)
Sebastian
Sebastian
2023.08.21
10 Verified
Polecam ☺ Lokalizacja , czystość , udogodnienia , klimatyczne wnętrze , elastyczność i przychylność właściciela . ☹ Brak
Advertisement
Frank
Frank
2023.08.18
8.0 Verified
Unik leilighet som ligger sentralt men rolig til midt i Sopot. ☺Kul leilighet med unik innredning som ligger veldig sentralt til byens sentrum men fortsatt rolig. Leiligheten har alt du trenger og vel så det. ☹Det er ikke heis i bygget og dette er toppleilighet. Så om du ikke er god til beins så vil jeg anbefale deg å se etter et annet alternativ.
Rimvydas
Rimvydas
2022.08.30
10 Verified
☺Tobula vieta, apie 70m iki centrinės aikštės, nemokamas parkingas. Erdvu, apie viską pagalvota- indai, net paplūdimio kėdės.
Kai
Kai
2022.08.29
9.0 Verified
Znakomity
Michael
Michael
2022.08.27
8.0 Verified
Bardzo dobry
Advertisement
Simona
Simona
2022.07.29
9.0 Verified
Znakomity
Damian
Damian
2021.09.27
10 Verified
za szybko przeleciał ☺ lokalizacja
Małgorzata
Małgorzata
2021.09.13
10 Verified
Super 👍 ☺ Super lokalizacja, wszędzie blisko . Zamykany ,prywatny bezpłatny parking .Apartament zgodny z opisem , jest to 3 piętro .Bardzo dobra komunikacja z wynajmującym .Godny polecenia . ☹ Nic
Ceslav
Ceslav
2021.08.24
8.0 Verified
Bardzo dobry
Advertisement
Patrycja
Patrycja
2021.07.13
10 Verified
Pobyt był bardzo udany. Apartament wygodny, spełnił moje oczekiwania. ☺ Świetna lokalizacja. klimatyczny apartament, bardzo dobrze wyposażony. Bardzo dobry kontakt z właścicielem obiektu. Dodatkowe udogodnienia dla dzieci (łóżeczka, wanienka, krzesełka do karmienia). ☹ Suszarki do włosów się przepalały w trakcie suszenia. W szafie w jednym z pokoi, drzwi wypadały z szyn. Przy pobycie większej ilości osób woda do kąpieli bywała zimna. Natomiast są to drobnostki, które nie wpływają na ogólna satysfakcję z pobytu.
Paweł
Paweł
2021.06.07
9.0 Verified
Znakomity
Pasko
Pasko
2021.05.31
10 Verified
Wszystko świetne! Bardzo polecam :)
Piotr
Piotr
2021.05.25
10 Verified
Wyjątkowy ☺ Świetny kontakt z właścicielem, szczegółowa i prosta instrukcja odbioru kluczy, apartament bardzo dobrze przygotowany i czysty, super wyposażony. Nie wspomnę już o lokalizacji 2 minuty do molo i plaży. Z czystym sumieniem mogę polecić na pobyt z rodziną!
Advertisement