Fantamagie

fantamagie.nl

Fantamagie التقييمات

تصنيف ممتاز
5.0
9 من المراجعات تم التحقق
Fantamagie
%title%

%offer%

التقييمات ( 9 ) 5.0

Merel Oberendorff- Van Helvoort
Merel Oberendorff- Van Helvoort
2024.05.17
Vandaag is Ilona van FantaMagie bij na thuis gekomen voor het kinderfeestje van onze zoon. Het idee was om buiten lekker te bouwen en toffe dingen te maken, maar helaas zat het weer niet mee. Gelukkig weet Ilona heel goed hoe ze dit creatief kan oplossen. Iets kleinere materialen en lekker binnen bouwen. De kids vonden het Fantastisch! Ilona dank je wel, we hebben genoten!
الرد من Fantamagie 2024.05.17
Dank je wel voor de hele leuke & fijne review Merel! 🙏 Superleuk dat ik vandaag bij jullie thuis welkom was! Gezien het inderdaad helaas niet buiten kon, hebben we samen in fijne afstemming, er toch een geslaagd feestje van weten te maken! 😉🥳😊 Super hoe ik ben ontvangen en de dankbaarheid van jullie zoon was genieten 🤩
Roanne Van Lith
Roanne Van Lith
2024.04.23
Wauw wat was dit een inspirerende/uitdagende activiteit voor de kinderen van onze 6 BSO locaties. De kinderen hebben 1,5 uur betrokken gespeeld, ontdekt, gebouwd en nog veel meer met alle spullen die Ilona bij zich had in haar aanhanger en bus. Voor de kinderen van 9 jaar en ouder was het een uitdagende manier van spelen met veel mogelijkheden. Al met al een groot succes en veel leuke reacties van ouders, kinderen en collega's.
الرد من Fantamagie 2024.04.23
Dank je wel voor deze prachtige review Roanne! 🙌 Mooi dat jullie het als inspirerend en uitdagend hebben ervaren! 😍 Superleuk & heel erg bedankt dat ik en mijn stagiaires welkom waren op zoveel verschillende locaties! Graag tot in de (nabije) toekomst! 😊👍
Julia Vinken
Julia Vinken
2024.03.27
Samen met Ilona hebben we een zeer geslaagd kinderfeestje gehad voor onze zoon die 9 werd. Twee uur lang bouwen en je fantasie de vrije loop laten gaan; het had geen leuker feestje kunnen zijn volgens hem! Zodra de eerste spullen de auto uit werden gehaald, kwamen de wildste ideeen naar boven en de mooiste creaties werden er uiteindelijk mee gemaakt. Ilona is erg betrokken en ging heel leuk met de kinderen om. Kortom; een geslaagde dag!
الرد من Fantamagie 2024.03.27
Dank je wel voor deze top-review Julia! 🙏 Wat fijn zeg deze mooie complimenten! 🙌☺️ Het was superleuk om samen met jullie er zo’n geslaagd feestje van te maken! Graag tot ziens! 😊
Maartje Kunnen
Maartje Kunnen
2023.12.23
Heerlijk spelen met allerlei gebruikte materialen. Rommel bestaat niet. Je hoeft geen flitsende spullen te hebben om wervelend te kunnen spelen, júist niet. De kinderen (leeftijd 4-7) vonden het fantastisch.
الرد من Fantamagie 2023.12.26
Dank je wel Maartje voor de mooi omschreven review! 🙌 Superleuk dat jullie in De Bibliotheek Eindhoven kwamen bouwen! Mooi omschreven: ‘rommel bestaat niet’. Ik voeg er aan toe; mogelijkheden in overvloed als we het (maar) zien😉 Graag tot ziens! 😊
Frans Brok
Frans Brok
2023.10.05
Ilona is met FantaMagie een waar genot voor kinderen. Je fantasie de vrije loop laten en zien hoe inventief en leuk de kinderen het hebben. Daarnaast is Ilona met FantaMagie heel fijn om samen te werken. Makkelijk bereikbaar, flexibel, betaalbaar en komt altijd haar woord na. Aanrader voor iedereen die wat origineels wil voor kinderen met een mooie boodschap dat je fantasie geen duren spullen nodig heeft. Bedankt FantaMagie!
الرد من Fantamagie 2023.10.06
Superbedankt voor deze mooie review Frans, Suus & Cat! 🙏😊 Altijd fijn om met jullie samen te werken, jullie zijn TOPPERS! Tot de volgende; in november! 😉😊
e tibs
e tibs
2023.10.04
We hebben FantaMagie gevraagd voor onze duurzame wereldmarkt in Nuenen. Het is verbazingwekkend welke spulletjes er uit de bus komen en het was geweldig om te zien wat kinderen daar vervolgens van maken. Voeg daar het enthousiasme bij van Ilona en je hebt een geweldige kinderactiviteit.
الرد من Fantamagie 2023.10.05
Dank je wel voor de mooie review Els! 🙏 Fijn dat het jullie zo goed bevallen is! Het was leuk om op jullie duurzame wereldmarkt te staan! Graag tot ziens! 😊
Rens Willemsen
Rens Willemsen
2023.10.04
Wat een enthousiasme van Ilona en een goed voorbeeld voor kinderen om creatief te zijn met “oude” spullen. Ze hebben naar hartelust gespeeld en de uitnodiging om ook hun kinderfeest te organiseren heeft Ilona binnen. :))
الرد من Fantamagie 2023.10.04
Dank je wel voor je leuke review Rens! 🙏 Was leuk om jullie te ontmoeten op de Maker Faire! 😊 Van het verjaardagsfeestje gaan we iets moois maken! 🥳👍
Maarten Van de Vaart
Maarten Van de Vaart
2023.07.12
FantaMagie vaak geboekt voor ons evenement Sunday Funday in het Muziekgebouw. Super leuk voor kinderen en altijd druk bezocht en een succes tijdens ons evenement. Samenwerking met FantaMagie gaat altijd heel soepel en fijn.
الرد من Fantamagie 2023.07.12
Dank je wel Maarten! 😊 Ik vond het heel leuk om onderdeel te mogen zijn van de Sunday Funday edities! 🙏 Wat betreft de samenwerking; dat is insgelijks! Hopelijk tot snel! 😊👍
Nikki
Nikki
2023.07.10
Met een enorme kar met spullen komt Ilona naar school. Op onze school is ze al regelmatig geweest en het is altijd weer een feest als ze komt. Geweldige lessen waarin kinderen creatief leren denken en doen, Ilona neemt de kinderen hier volledig in mee. Alles is mogelijk. Er wordt samengewerkt en het draait om het proces. Hier vragen de kinderen regelmatig wanneer ze weer terug komt. Ik kon met een gerust hart mijn klas achter laten, akkefietjes worden opgelost en de klas wordt netjes achter gelaten. Super. Bedankt Fantamagie voor de waardevolle lessen!!
الرد من Fantamagie 2023.07.10
Superbedankt voor deze mooie review Nikki! 🙏😊 Jij ook bedankt voor de altijd fijne samenwerking-/afstemming, graag weer tot de volgende! 😉😊