Fakkel Reviews

Fakkel Reviews

5.0

Excellent - based on 10 reviews

fakkel.design
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (10)
wouter bousche
wouter bousche
2022-02-19
Logo en website laten ontwerpen. Netjes opgeleverd, fijne en duidelijke communicatie. Aanrader!
Advertisement
Rob Brabander
Rob Brabander
2021-10-06
Twee prachtige logo's laten maken door Tom en Jeffrey. Uiterst professionele gasten die met je meedenken en topkwaliteit afleveren.
Mike van der Zalm
Mike van der Zalm
2021-07-12
Eindelijk een design agency waar verder gekeken wordt dan een 'mooi plaatje'. Sterk onderbouwde designs die ervoor zorgen dat je opvalt tussen de concurrentie. Fakkel heeft mij geholpen met een volledige huisstijl, inclusief logo waar ik constant complimenten over krijg van anderen. Ik kon snel terecht en in combinatie met de humor van de mannen van Fakkel is het erg fijn samenwerken.
Charli Chance
Charli Chance
2021-07-12
Duidelijke en prettige communicatie! Een top team en een aanrader om je diensten te laten doen door hun!
Teun Oomens
Teun Oomens
2021-07-10
Altijd hoge kwaliteit, goede communicatie en snelle oplevering! Ik ben vaste klant bij fakkel voor o.a. social media voor events en DJ gerelateerde vormgeving.
Advertisement
Guus de Bakker
Guus de Bakker
2021-07-08
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Jurri & Tony
Jurri & Tony
2021-07-08
Positive
Professionalism
Quality
Value
Fakkel heeft ons voorzien van een logo, huisstijl, social media visuals en meerdere artworks voor onze muziek releases. Ze leveren snel en het werk is van hoge kwaliteit!
Ali Horati
Ali Horati
2021-07-08
We hebben Fakkel ingeschakeld voor de webshop van ons fashion label Horati. Ze denken goed mee met de klant waardoor je samen tot het beste resultaat komt.
Beatz Freq
Beatz Freq
2021-07-08
Advertisement
arie van der vlist
arie van der vlist
2021-07-08
Zeer professionele service en een super DJ Logo als resultaat. Bedankt!!