Kobido Jasło - Face Of Life

Kobido Jasło - Face Of Life Reviews

Excellent rating
5.0
15 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (15)
Joanna B
Joanna B
2024.01.09
Masaż Kobido w wykonaniu Pani Klaudii wspaniale wpłynął na jędrność skóry mojej twarzy. Ogromny profesjonalizm wykonanego masażu sprawił, że czułam się bardzo zrelaksowana. Co do gabinetu to jest bardzo przytulny i estetyczny. Mam już zarezerwowane kolejne wizyty. Bardzo polecam.
Advertisement
Marta W.
Marta W.
2024.01.09
Cudowny i relaksujący masaż Kobido! Po sesji nie miałam zamiaru wychodzić. Miejsce bardzo przytulne. Bardzo polecam!!!!
Joanna Podolska
Joanna Podolska
2024.01.09
Ogromnie polecam!!!! Pani Klaudia w pełni zna się na tym co robi! Wspaniały relaksujący masaż. Nie mogę się doczekać kolejnej wizyty. :)
Reply from Kobido Jasło - Face Of Life 2024.01.09
Dziękuje i oczywiście zapraszam ponownie.
Agnieszka Gumienny
Agnieszka Gumienny
2023.12.25
Serdecznie polecam masaż limfatyczny. Widać różnicę :) Niezwykle relaksujące doświadczenie.
Agnieszka Stefanowska
Agnieszka Stefanowska
2023.10.19
Można się rozpłynąć w trakcie zabiegu, świetna muzyka, przytulne i komfortowe otoczenie i co najważniejsze cudowne ręce:)
Advertisement
Rob Mad
Rob Mad
2023.05.09
Masaż kobido polecam każdemu kto potrzebuje pełnego relaksu i odciecia sie od codziennosci pani Monika to profesonalistka .Na pewno powtórzę to jeszcze nie raz
Ewa P.
Ewa P.
2023.04.14
Bardzo dobra obsługa klienta. Masaż na najwyższym poziomie, pełen profesjonalizm. Samopoczucie po masażu +200% energii. Dziękuję serdecznie. I bardzo bardzo polecam 😘
daniel mikulski
daniel mikulski
2023.04.13
Świetny masaż i urocza masażystka. Polecam
A P
A P
2023.04.13
Bardzo, bardzo polecam. Kobido to wspaniały relaks i rozluźnienie dla twarzy, szyi i karku. Studio masażu ciepłe i klimatyczne, nie chce się wychodzić. 😊
Advertisement
Nimthh
Nimthh
2023.04.13
Profesjonalne wykonanie, miła atmosfera, bardzo polecam!
Sabina Rymarz
Sabina Rymarz
2023.04.12
Masaż wykonany profesjonalnie, relaksujący, w miłej atmosferze. Efekty widoczne już po pierwszym zabiegu. Polecam
Ewa K
Ewa K
2023.04.12
Wspaniały zabieg, pełen profesjonalizm, szczerze polecam😊
Małgorzata Szymańska
Małgorzata Szymańska
2023.04.12
Polecam. Rewelacja! Mięśnie są zrelaksowane i zregenerowane, sprawiają wrażenie bardziej jędrnych, owal twarzy staje się wyrazisty i zdecydowanie wygląda młodziej :)
Advertisement
Łucja Kozień
Łucja Kozień
2023.04.12
Bardzo polecam! Profesjonalnie wykonany masaż i super podejście do klienta. Na pewno skorzystam ponownie!
Bartłomiej Szymański
Bartłomiej Szymański
2023.04.12
Super 😊 Polecam wszystkim 😃