E Wiśniewska

E Wiśniewska Reviews

Excellent rating
4.8
61 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (61)
Kamil Śmigielski
Kamil Śmigielski
2024.04.10
Pragę podziękować Panu Łukaszowi za kompleksową i profesjonalną obsługę ceremonii pogrzebowej. Wsparcie w takiej sytuacji jest niezwykle ważne a Pan Łukasz wykazał się nim bardzo dobrze. Wszystko wytłumaczone starannie i załatwione w terminie. POLECAM wszystkim serdecznie !
Mariusz Olczak
Mariusz Olczak
2024.03.18
Branża specyficzna, ale usluga wykonana wzorowo i z empatią. Kto musi z tego typu usług skorzystać - mogę polecić tę firmę. Spory wachlarz uslug dodatkowych.
Habereczka
Habereczka
2024.01.22
Jestem bardzo zadowolona z wizyty w tym zakładzie. Wszystko było przygotowane od początku do końca, pracownicy i właściciele bardzo empatyczni i pomocni. Mama moja zmarła niedawno po długiej chorobie, została pięknie przygotowana na pożegnanie. Pogrzeb odbył się zgodnie z ustaleniami, wszystko było przygotowane profesjonalnie. Jestem bardzo zadowolona i cieszę się że wybrałyśmy z siostrą tę firmę, będę polecać na pewno.
aneta borowska
aneta borowska
2023.12.10
Emila Kicinska
Emila Kicinska
2023.10.04
Bardzo polecam , dziękuję za pomoc przy organizacji pogrzebu Mamy i okazane serce Emila i Paweł .
Grażyna Napora
Grażyna Napora
2023.08.27
Pani Emilia to osoba sympatyczna, miła i pomocna. Ceremonia pożegnania i pogrzeb na każdym etapie zorganizowane profesjonalnie i z sercem.Serdecznie polecam zakład pogrzebowy E. Wiśniewska i Ł . Kabat. Bardzo dziękuję, za uczciwość, życzliwość, empatię.
Julia Czerw
Julia Czerw
2023.08.14
Przed wyborem Zakładu Pogrzebowego, sama trafiłam w to miejsce, szukając informacji na temat usług, dlatego czuje sie zobligowana do przekazania komentarza. Pół roku temu organizowałam u Państwa pogrzeb Mamy. Pierwszy raz miałam styczność z tego typu ceremonią jako organizator. Pani Emilia przeprowadziła mnie przez całość z ogromną wyrozumiałością, spokojem i ciepłem. Jeśli ktokolwiek z czytających to osób się zastanawia, tak jak ja jakiś czas temu - z czystym sercem polecam usługi tej firmy.
Danuta Janiszewska
Danuta Janiszewska
2023.05.04
Z całego serca polecamy firmę Zakład Pogrzebowy E. Wiśniewska Ł. Kabat. Tak smutną, stresującą sytuację mogliśmy jakoś łatwiej oswoić dzięki profesjonalnej pomocy Pani Emilii i pracowników Firmy. Za wszystkie etapy - załatwianie formalności w biurze, przygotowanie do kremacji, pożegnanie, pięknie przygotowaną kaplicę na cmentarzu, panów, którzy nieśli wieńce z kaplicy do grobu, oprawę muzyczną, obecność Pani Emilii na pogrzebie , za przemyślenie najdrobniejszego szczegółu ,empatię i takie ludzkie podejście serdecznie dziękujemy. Danuta, Michał, Olek Janiszewscy
JASMIN K
JASMIN K
2023.04.24
Firma godna polecenia
Anna Trzepałkowska
Anna Trzepałkowska
2023.04.19
Szczerze polecam firmę Pani Emilii Wiśniewskiej, pełen profesjonalizm, uczciwość, serdeczność i życzliwość dla osób pogrążonych w żałobie. Serdecznie dziękujemy A.J Trzepałkowscy
Ewa Cyl
Ewa Cyl
2022.12.28
Jeśli ktoś z Państwa, chce godnie, z szacunkiem i honorem, a także wyjątkowo profesjonalnie pochować osobę bliską, to dokonać tego może wyłącznie Zakład Pogrzebowy E. Wiśniewska. Łukasz Kabat, nie tylko z życzliwością zaopiekuje się rodziną, ale zadba również o najdrobniejszy szczegół i drobiazg. Wyrazy najszczerszego podziękowania składam Panu Łukaszowi oraz pracownikom firmy za zorganizowanie pogrzebu mojego Dziadka.Ta Firma zrobi wszystko na najwyższym poziomie, aby sprostać Państwa oczekiwaniom. Dziękuję Wnuczka Ewa.
Andrzej Dratwicki
Andrzej Dratwicki
2022.12.20
W krótkim czasie mieliśmy 2 pogrzeby. Oba były zorganizowane przez Wasz zakład. Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić usługi pogrzebowe w tutejszym zakładzie. Wszystko było załatwione na najwyższym poziomie i dopracowane w najmniejszych szczegółach. W tym trudnym okresie dla rodziny jakim jest smierć członka rodziny z odpowiednim zrozumieniem zostaliśmy przyjęci i obsłużeni, a wszystkie sprawy związane z pogrzebem załatwione od A do Z. To była ogromna pomoc. Bardzo dziękujemy za pełen profesjonalizm. Mała firma, ale WIELKA.
Anna A
Anna A
2022.08.01
Szanowni Państwo Jesteśmy bardzo zadowoleni, że wybraliśmy Państwa Firmę do zorganizowania dla nas tak trudnej, smutnej i bolesnej uroczystości pogrzebowej. Nie czuć zimnego chłodu, jest współczucie, ludzkie podejście, zrozumienie. Pani E. Wiśniewska służy wsparciem podając pomocne ramię, by można było się wesprzeć, uzyskać pomoc w tych bolesnych i trudnych chwilach ostatniego pożegnania bliskiej osoby. Dziękujemy bardzo, że nasza Kochana Mama została pochowana godnie, z szacunkiem. Dziękujemy za piękną oprawę słowną i muzyczną. Dziękujemy i gratulujemy, że zatrudniacie Państwo tak bardzo wspaniałych pracowników, których obsługa jest miła, kulturalna i rzetelna. Szczególne podziękowanie dla Pana Mistrza Ceremonii. Prawdziwe mistrzostwo. Dziękujemy wszystkim osobom za wszystko. Dziękujemy też za bardzo ładne kwiaty. Na zakończenie ceremonii otuchą i pocieszeniem były słowa osób składających kondolencje: „...klasa..., … niesamowite wrażenie... , ...piękna uroczystość..., … majstersztyk...” Jeśli można nazwać pogrzeb czymś pięknym, to było pięknie, dopracowany każdy detal, każdy szczegół – pięknie. Jesteście Państwo Firmą solidną, perfekcyjną, godną polecenia innym osobom. Dziękujemy serdecznie. Z wyrazami szacunku A. R. G.
Rafał Giełdowski
Rafał Giełdowski
2022.07.31
Elizabeth
Elizabeth
2022.07.01
Bardzo dziekuje wlascicielom i pracownikom firmy za zorganizowanie pogrzebu mojej mamy. Dziekuje za gustowny i profesjonalny wystroj kaplicy, oprawe muzyczna, piekne wience i wiazanki. Polecam firme kazdemu.
Doma Pe
Doma Pe
2022.06.28
Profesjonalne zorganizowanie pogrzebu Babci. Pani Emilia to osoba miła, pomocna i empatyczna. Ceremowania pożegnania jak i pogrzeb przygotowane na 100%. W imieniu swoim i całej mojej rodziny dziękujemy za wszystko. 🖤
Marcin Madziała
Marcin Madziała
2022.06.14
Profesjonaliści w każdym calu!!! Z czystym sercem w 100% polecam i pozdrawiam niezawodną ekipę.
Agnieszka Szymańska
Agnieszka Szymańska
2022.05.28
Bardzo dziękujemy firmie E.Wiśniewska za profesjonalne zorganizowanie pogrzebu mamy. Kontakt z firmą bezbłędny. Pracownicy pełni empatii, bardzo pomocni. W ciągu kilku dni pomogli nam załatwić wszystkie sprawy związane z pogrzebem, Pani z biura dbała o wszystkie szczegóły, rozniez estetyczne o których w tak ciężkim czasie nie myśleliśmy. Z czystym sumieniem mogę polecić E. Wiśniewską.
Ewelina Szymanska
Ewelina Szymanska
2022.05.26
Guillaume Cottin
Guillaume Cottin
2022.04.05