Eurofinance Sp. z o.o.

Eurofinance Sp. z o.o. Reviews

Good rating
3.7
31 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (31)
NIE POLECAM PRACY W EUROFINANCE! NIE POLECAM PRACY W EUROFINANCE! Pracowałam tam kilka dni roboczych i zrezygnowałam, bo ciągle odkładali termin podpisania umowy. Przez to straciłam zasiłek aktywizacyjny. Cały system tam jest porażką, mój "szef" miał ulubiony tekst- "Zadzwonię do księgowej i dam Ci znać" i nigdy nie dawał znać. Umowę dostałam pocztą po miesiącu od odejścia z tej firmy. A jak wygląda tam praca? Jeśli masz szczęście to dostaniesz biurko, komputera i telefonu służbowego nie. Masz chodzić po mieszkaniach i naciągać na ubezpieczenie, a jeśli już Ci się uda to prowizja z tego jest znikoma. Jak rozmawiałam z innymi pracownikami na tym samym stanowisku (OWCA) to mówili żeby szukać czegoś innego, bo to porażka i mieli rację.
Advertisement
Dario
Dario
2022.08.19
Rozsyłają SPAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Marek Manowski
Marek Manowski
2021.08.12
Oferta ubezpieczeniowa przyjęta, do zaakceptowania poszła i tu kontakt się urywa, ani na tak ani na nie olali umowę.
Reply from Eurofinance Sp. z o.o. 2021.08.18
Panie Marku, nie pozostaje nam nic innego, jak tylko przeprosić za zaistniałą sytuację. Chcielibyśmy poznać szczegóły tej sytuacji, dlatego bardzo prosimy o przekazanie informacji na adres: kontakt@eurofinance.info.pl
olim team
olim team
2021.06.08
pan p_mian
pan p_mian
2021.03.31
Polecam współpracę z ta firma
Reply from Eurofinance Sp. z o.o. 2021.04.23
Bardzo dziękujemy za opinię, mamy nadzieję na dalszą współpracę :)
Advertisement
Marcin Brenda
Marcin Brenda
2021.03.24
Konrad Dylak
Konrad Dylak
2021.03.22
Świetne miejsce dla każdego kto szuka najlepszej ochrony dla Swoich bliskich i Swojego majątku :)
Reply from Eurofinance Sp. z o.o. 2021.04.23
Serdecznie dziękujemy za opinię!
Marek Woźniak
Marek Woźniak
2021.03.10
Przyzwoita obsługa sprawa załatwiona od ręki,bez żadnych oporów i zwlekania.
Reply from Eurofinance Sp. z o.o. 2021.04.23
Cieszymy się, że mogliśmy pomóc :)
Hubert Popko
Hubert Popko
2021.03.02
Firma wbrew pozorom nie ma nic wspólnego z wąsko pojętym rynkiem finansowym. Zajmuje się ubezpieczeniami... Co za tym idzie możesz u nich ubezpieczyć na korzystnych warunkach nieruchomości, ruchomości itp. Dla swoich klientów mają interesujące pakiety i promocje i łączenie usług które w pakietach dają spore promocje. Firma operuje kilkunastoma jak nie nawet kilkudziesięcioma firmami których oferty są w stanie rzetelnie i dokładnie przedstawić.
Reply from Eurofinance Sp. z o.o. 2021.04.23
Wszystko się zgadza :) Bardzo dziękujemy za wyczerpującą opinię!
Advertisement
Bassu Bass
Bassu Bass
2021.02.26
Konrad Powala
Konrad Powala
2020.04.18
Ubezpieczenie elektroniki, sprzętu dodatkowo. Umowa na 3 lata. 3 roku zgłoszenie 1 szkody. Oczywiście szkoda odrzucona. To co znajdziecie w internecie jest prawda. Umową podpisaną z Panem Buczyńskim mogę sobie tyłek podetrzeć. Dobrze, że nie doszło do większej szkody...
Andżelika Ce
Andżelika Ce
2019.11.16
Przygody Starskiego
Przygody Starskiego
2019.08.28
Dzwonią i wciskają na siłę różne ubezpieczenia twierdząc przy okazji że składałem zapytanie... w lutym. Szok! Jak nic doszło do pozyskania moich danych bez mojej zgody gdyż nigdy nie słyszałem o takiej firmie.
Advertisement
Agnieszka Juszczak
Agnieszka Juszczak
2019.05.17
Polecam, bardzo tanie ubezpieczenia na samochód. Najlepsze w okolicy.
Reply from Eurofinance Sp. z o.o. 2021.04.23
Serdecznie dziękujemy za opinię :)
Wojciech Kościński
Wojciech Kościński
2019.04.19
Bardzo polecam prace w Eurofinance. W sumie same plusy praca od pon-pt w dogodnych godzinach, przez pierwszy miesiąc próbna umowa zlecenie później oczywiście bez problemu umowa o prace , żadnych komplikacji nie było również przy moich studiach zaocznych. Miła atmosfera w pracy z klientami jak i z szefostwem oraz ludźmi z mojego działu.
KINGA BRZ
KINGA BRZ
2019.04.12
A ja polecam pracę w Eurofinance. Duże plusy dla mnie to umowa o pracę, praca od poniedziałku do piątku, fajny zgrany zespół, praca ze stałym Klientem (jeżeli chodzi o dział w którym ja pracowałam). Nie jest to firma typowo sprzedażowa, gdzie masz do wyrobienia próg a gdy go nie zrealizujesz to się z Tobą żegnają. Jak ktoś chce się czegoś nauczyć, lubi pracować to na pewno się tam odnajdzie.
Wukee Wuxon
Wukee Wuxon
2019.03.30
Polecam
Advertisement
Pan Drevko
Pan Drevko
2019.01.12
zjemcimaslo
zjemcimaslo
2018.10.13
Jarosław Adamczyk
Jarosław Adamczyk
2018.09.08
Solidna firma, polecam wszystkim.