Esza

Esza Reviews

Excellent rating
5.0
16 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (16)
Yvonne Hoefmans
Yvonne Hoefmans
2023.11.08
Super leuke winkel. Gezellige lieve medewerkers. Altijd tijd voor een bakje koffie😉
Advertisement
Henny Emmerik
Henny Emmerik
2023.11.08
Super gezellige winkel, echt een meerwaarde voor Rijsbergen! Kom er heel graag ook met mijn man, die altijd koffie krijgt bij het wachten. Ga zo door. In 1 woord een top winkel.
Anny verheyen
Anny verheyen
2023.11.07
Een heeeerlijke winkel. Ik ben daar in no-time aangekleed omdat ze mij kennen en precies weten wat bij mij past. Een gezellige no nonsens winkel. Dames, ik kom altijd weer dolblij met een gevulde tas @ home👗🧥👚🛍
saskia van den broek - voesenek
saskia van den broek - voesenek
2023.11.06
De goede kwalitatieve kleding en accessoires, volgens de huidige modetrends, maakt dit tot één van mijn favoriete winkels. Daarnaast spelen de toegankelijkheid en de puurheid van de eigenaresse en haar medewerksters daar een grote rol in. Ze kijken en denken met je mee, zodat je met kleding die bij jou past stralend naar huis gaat!
jolly dots
jolly dots
2023.11.06
Altijd gezellig en tijd voor koffie Nog belangrijker. Mooie kleding en goed advies. Pas je iets wat niet goed staat wordt dit ( voorzichtig 😉) gezegd, komen ze met iets wat wel staat en ga je happy naar huis!!
Advertisement
N van Opstal
N van Opstal
2023.11.06
Fijne winkel met mooie kledingmerken en accessoires in alle prijsklassen. De dames van Esza helpen je goed en ze laten je op je gemak voelen. Koffie en thee staat altijd klaar!
manon dircken
manon dircken
2023.11.06
Het is altijd een feestje om bij jullie te komen shoppen. Je word super goed geholpen door heel vriendelijk personeel. Heel eerlijk dat is heel fijn !! Ook hebben ze altijd een super leuke collectie.
Ingrid Mol
Ingrid Mol
2023.08.26
Zij zijn als team dé meerwaarde van een fysieke winkel! Je wordt helemaal ontzorgd want zij helpen je geweldig met het uitkiezen van een prachtige outfit en dat in een ongedwongen Brabantse gezelligheidssfeer! Met een ruime keuze aan merken, stijlen en prijsklassen!
Anita Oostvogels
Anita Oostvogels
2023.08.26
Gezellige winkel, waar de koffie klaar staat en waar je met passie en vriendelijkheid geholpen wordt.
Advertisement
Ger en Franka Bosman
Ger en Franka Bosman
2023.07.26
Sfeervolle winkel met mooie merken en soorten kleding, bijvoorbeeld casual, stoer of stijlvol en in alle prijsklassen. De dames van Esza helpen je goed, op de manier zoals jij het wilt! Koffie en thee staan altijd klaar! Je moet er absoluut een keer naartoe gaan, als je mooi voor de dag wilt komen, op welke manier dan ook!
Annie Vanden Kieboom
Annie Vanden Kieboom
2021.12.04
Goed gewinkeld vandaag, mezelf aardig verwend👌
Chantal Oostvogels
Chantal Oostvogels
2021.10.12
Ingrid Van Trijp
Ingrid Van Trijp
2021.06.26
Advertisement
Marian Hopmans
Marian Hopmans
2021.03.09
Zo gezellig om te shoppen
Ingrid Damen
Ingrid Damen
2020.09.04
Leuke winkel waar ik zo vaak langs kwam en nu toch maar eens binnen ging... Leuke kleding, top service en koffie staat klaar! Kom er snel weer
Silvia De Grauw
Silvia De Grauw
2020.07.16