Esthetic

esthetic.sk

Esthetic Reviews

Excellent rating
4.9
695 reviews Verified
Esthetic
%title%

%offer%

Reviews ( 695 ) 4.9

Sophia Krajcirova
Sophia Krajcirova
2024.05.14
Pani dr.Eliška Gregušová nadmieru úžasná pani doktorka, výborne poradila, dcéra bola veľmi spokojná, s takýmto prístupom sme sa dlho nestretli, vďaka pani doktorke sme odchádzali spokojné a vďačné
Advertisement
Gabriela Takáčová
Gabriela Takáčová
2024.05.13
Skvelý profesionálny prístup a zároveň príjemná priateľská atmosféra..výsledky služieb kliniky na jednotku 😊 rezervácia termínov veľmi proklientská. Pani doktorka Hamalová a sestricka Lucka F. sa mi vždy venujú s maximálnou trpezlivosťou, citlivo a hlavne odborne. Okrem problémov s atopickym ekzémom riešim na klinike aj rosaceu (ošetrenie s IPL laserom), odstraňovanie fibrómov a hemangiómov a tiež laserovú epiláciu. Odporúčam😊
Lenka Štefáneková
Lenka Štefáneková
2024.05.10
Velka spokojnost s laserovou epilaciou od Lucky. Mila, sikovna a vzdy usmievava Lucka spravi epilaciu raz dva a hlavne bez bolesti, kedze kvoli tomu som tento zakrok oddialovala, ale uplne zbytocne. Odporucam vsetkymi desiatimi. 😊
Veronika Szelle
Veronika Szelle
2024.05.08
Patrik Bobrík
Patrik Bobrík
2024.04.22
Reply from Esthetic 2024.05.07
Dobrý deň, p. Bobrík, Vaša skúsenosť nás mrzí, neváhajte nás kontaktovať na e-mail esthetic@esthetic.sk k bližšej špecifikácii nespokojnosti, keďže Vaše meno neevidujeme v našom systéme, takže nevieme dohľadať, žeby ste bol u nás ošetrovaný. S pozdravom Esthetic
Advertisement
Kristína Bedečová
Kristína Bedečová
2024.04.22
Kliniku Esthetic som už navštívila niekoľkokrát. Prekvapilo ma bleskové objednanie na konzultáciu a následné vyšetrenie u Dr. Hamalovej, ktorá sa mi ako máloktorá kožná lekárka venovala dôkladne a nemala som pocit, že ju obťažujem. Následne stanovila liečbu a v priebehu pár mesiacov som absolvovala IPL ošetrenia a chemický píling, ktoré moje akné zmiernili do veľkej miery. Veľká vďaka patrí aj sestričke Lucke, ktorá je veľmi príjemná a ľudská a vždy trpezlivo odpovedá na moje nekonečné otázky :-) Je pravda, že zákroky niečo stoja, ale z mojej skúsenosti neľutujem ani cent a rada sa tam vždy vrátim.
Zuzana Hanusova (SK)
Zuzana Hanusova (SK)
2024.04.16
Marek Nothart ma fantasticky proklientsky pristup. Taktiez okamzite zodpovedal moje otazky aj s navrhnutim niekolkych moznosti riesenia problemu a detailnym vysvetlenim kazdej alternativy. Odporucam
Zuzana Šupová
Zuzana Šupová
2024.04.15
Gioia Camilla Bennati Sgarbazzini
Gioia Camilla Bennati Sgarbazzini
2024.04.15
I booked an appointment for hair loss examination at this clinic, despite the miscommunication with the available procedures, Doctor Alexandra provided very helpful consultation on my specific situation. She reassured me and guided me for next steps. Thank you
Advertisement
Šlezák Dóra
Šlezák Dóra
2024.04.04
Patrícia Špírková
Patrícia Špírková
2024.03.26
Nadmierna spokojnosť. Ja osobne som bola na výplni pier a pani doktorka Gregušová aj celý personál sú veľkí profesionáli. Všetko bolo dôkladne vysvetlené a celkový výsledok bol nad moje očakávania. Za mňa už len klinka Esthetic <3
Viktoria Jancosekova
Viktoria Jancosekova
2024.03.13
Velmi mila a profesionalna starostlivost u MUDr. GREGUSOVEJ. VELMI PEKNE DAKUJEM!
henrieta petrasova
henrieta petrasova
2024.03.13
Maximalna spokojnost! Uzasne
Advertisement
pavla dugovic
pavla dugovic
2024.03.13
Gabriela Járebová
Gabriela Járebová
2024.03.09
Bola som tu na laserovom odstránení chĺpkov na nohách. Prostredie kliniky je velmi príjemné, personál milý. Ošetrovala ma sestrička Lucka F., ktorá má veľmi odborný prístup a zároveň mi dala aj tipy a triky na ošetrenie pokožky po zákroku a zároveň aj celkovú starostlivosť. Odporúčam.
Ružena Šabo
Ružena Šabo
2024.03.06
Navštívila som kliniku 2x a interiér i personál hodnotím veľmi pozitívne. Recepčné sú veľmi ochotné a usmiate, konzultácie s pani Kopeckou pôsobia odborne i ľudsky zároveň. Naozaj dobrú skúsenosť mám s pani doktorkou Hamalovou a sestričkou Luckou Farghaly. Poradia a človek sa s nimi cíti naozaj dobre. O výsledkoch na výzore ani nehovorím😁. Veľké ďakujem a vrelo odporúčam.
Elenap Elena
Elenap Elena
2024.03.04
Es ist eine professionelle Klinik mit einem großen Team von Arzten , Chirurgen und verfügt möderne Geräte .Ich möchte bedanken Lucia dass sie mir dieses Klinik empfohlen hat.
Advertisement
Daniel Galovic
Daniel Galovic
2024.02.28
Dr. Cervenakova a Lucka Farghaly mali super a profi pristup, pridem aj nabuduce!
Adam Gašparovič
Adam Gašparovič
2024.02.28
mudr. Novotna - top shop
Tomas Luknar
Tomas Luknar
2024.02.26
Absolútne exkluzívna klinika a personál. Absolboval som 2 návštevy doteraz na odstránenie xanthelasmy a fibromov dusikom a nemožem byť šťastnejší. Veľmi odporúčam!