Este Cerrahi Reviews

Este Cerrahi Reviews

4.6

Excellent - based on 266 reviews

estecerrahi.com.tr
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (225)
Sevgi Baskan
Sevgi Baskan
2024-02-20
Lazer epilasyon için tavsiye edebileceğim bir merkez. Özellikle Yeliz Hanım bu konuda çok ilgili ve güvenilir. Kendisinden aşırı memnun kalıyorum her seans sonrası.
Nisanur Duman
Nisanur Duman
2024-02-10
1 yıla yakındır lazer epilasyona gidiyorum dün itibariyle 2. Paketime başladım çok memnunum çok temiz ve ilgili bir hizmet sunuyorlar. Özellikle benimle ilgilenen yeliz hanım ve fatma hanıma özenli hizmetleri için çok teşekkür ediyorum
CEYLAN ALAÇAY
CEYLAN ALAÇAY
2024-01-18
Este Cerrahiye buz lazer için gidiyorum.Gitmek isteyenlere tavsiye ederim.Yeliz hanım son derece ilgili ve işinin ehli.
Mine Keskin
Mine Keskin
2024-01-15
İlgisiz sistemsiz bir kaç kişi gelip gidip anca derdine derman bulabildiğin anlamsızca bekletildiğin yaparız hallederizle iş yürüten hedef memnuniyet değil insanları para gibi gören bir işletme haline gelmiş işlem yaptırıp sorun çıktığında ise sizin yüzünüze bile bakmayan işletme sahibi asla tavsiye etmem o miktarları verdikten sonra çok yer var ayrıcalıklı
ÖZGÜN ŞENER
ÖZGÜN ŞENER
2024-01-12
12.01.24 güncelleme : yeni bir randevu sistemine geçilmiş .Bu sebeple artık sms gelmiyor .bu durum üzdü :( 23.11.23 aşağıda yazdıklarım dikkate alınmış kuruma çok teşekkür ediyorum 18.10.23:bir güncelleme paylaşayım istedim ,bu sefer lazer odası da torun Center içide bana göre aşırı kirliydi hijyene daha çok önem verilmeli .lazer kısmındaki sedyenin örtüsü hep küçük alınıyor daha üstüne oturur oturmaz kalkıyor tamam sedyeyi siliyorlar ama ben yinede değmek istemiyorum ayrıca dövmeli danışanlar için malzeme de çok yetersiz alınan bant örtmüyor ben kendim getirmek zorunda kalıyorum .estetik olarak burası kaliteli mi bilmiyorum ama lazer kısmındaki eksikler kaliteyi oldukça düşürüyor .bu çalışanın değil kurumun sorumluluğu ve bana göre eksiklik var .lazer seansı olarak müessesenin çerez parası olabiliriz belki ama insan sağlığı herşey den önce tutulmalı umarım sonraki seansta dikkate alınmış olur . ***Lazere gidiyorum bu merkeze, çok şık ve kaliteli bir yer. Benimle Yeliz hanım ilgileniyor. Kendisi lazer konusunda çok profesyonel.
Ahmet Kagan Yıldız
Ahmet Kagan Yıldız
2024-01-09
3 arkadaş Saç ekimi yaptırdık tutmadı . Kesinlikle tavsiye etmiyorum
Reply from Este Cerrahi 2024-01-10
müsait olduğunuzda benimle iletişime geçermisiniz. op dr Alp Aslan
sameen shah
sameen shah
2024-01-07
This is best clinic. 3 weeks ago I had hair transplant from Dr. Alph he is ver nice and all staff was very coprative. Specially love translater he is very good and very help full . Habiba she is very good and she answer my call the time is I wanted to ask her any thing . I really recommend this clinic. They are the best.
Sema Demirtaş
Sema Demirtaş
2023-12-23
Este cerrahiyi lazer epilasyon için tercih ediyorum. Özellikle Fatma Hanım işlemleri çok titiz ve ayrıntılı yapıyor çok memnunum. Ayrıca güler yüzlü tatlı bir insan özellikle seanslarımda fatma hanımı istiyorum.
AR SA
AR SA
2023-12-19
I recently had a life-changing hair transplant at Este Cerrahi Clinic with Dr. Alp Aslan. From start to finish, it was an exceptional experience. Habiba, the patient coordinator, was patient and knowledgeable, answering all my questions. Lova provided invaluable support during the procedure and follow-up. Dr. Aslan's expertise and artistry delivered outstanding results. Este Cerrahi Clinic is a state-of-the-art facility with a friendly and professional staff. I highly recommend Dr. Aslan and Este Cerrahi Clinic for anyone considering a hair transplant. Thank you, Dr. Alp Aslan, Habiba, Lova, and the entire team at Este Cerrahi Clinic for the outstanding experience and life-changing results.
İpek Varol
İpek Varol
2023-12-06
Yaklasik 1 yildir lazer epilasyonu icin buraya geliyorum. Cok memnun kaldim Yeliz Hanim cok guleryuzlu isinde cok iyi ve uzman insanlar. Herkese tavsiye ediyorum.
şükrü ceylan
şükrü ceylan
2023-12-06
este cerrahiyi tavsiye ederim
Haron Ahmadi
Haron Ahmadi
2023-12-05
This is the best clinic and the doctor is extremely experienced. The staff are very helpful and they also been in surgery room all the time. It was difficult to make decision to have hair transplant, but I am very happy to choose this clinic. I suggest everyone who needs hair transplant.
Esra Şahin
Esra Şahin
2023-11-30
Lazer epilasyona gidiyorum. 2. Seansım bitti. Şu an için her şey yolunda. Benimle ilgilenen Yeliz Hanım, çok tatlı, anlayışlı ve işini güzel yapan birisi. Her türlü sorumla yakından ilgili. Teşekkürler.
Bruno Alves
Bruno Alves
2023-11-30
j'ai été très satisfait de la clinique este cerrahi prise en charge du début à la fin Très bon accueil, L'équipe que j'ai eu est très professionnel je recommande vivement
Moreno Réggy
Moreno Réggy
2023-11-29
Très bonne clinique très bien accueilli du début jusqu’à la fin et surtout un très bon résultat pour ma greffe. Résultat incroyable et surtout je n’ai eu aucune douleur. Je vous conseille cette clinique fortement si vous souhaitez faire des implants capillaires.
W S
W S
2023-11-29
Clinique très bien, avec le traducteur 👍 c'était mon deuxième passage très bien je recommande
Erden Çelik
Erden Çelik
2023-11-28
Kötü hekim , kötü sonuç ,dolandırıcı insanlar. Uzak durursanız ; ömür boyu bozuk bir psikolojiniz olmamış olur. . Bu arada sahte hesaplarla kendisine yorum yapiyor artık nasıl bir hekim olduğunu siz düşünün. Bana yaptığı operasyon sonrası hayatım karardı. Dava süreci maalesef Türkiye’de “tanıdıkla” yürüyor. Asla hakkımı helal etmiyorum ve bir gün bunun bedelini ödeyeceksin doktor Alp !!! Yorumuma yazdığı cevap ne kadar çomar bir hekim olduğunu gösteriyor. Ataköy hastanesinde yaptın unuttun mu . Beceriksiz !!
Reply from Este Cerrahi 2023-11-09
KAYITLARIMIZDA ADINIZA AİT BİR BİLGİ BULUNMAMAKTADIR. MARKAMIZI ZEDELEMEK İÇİN YAPILAN SPAM YORUMLAR HAKKINDA YASAL İŞLEM AVUKATLARIMIZ TARAFINDAN BAŞLATILMIŞTIR.
Nicolas Renaudin
Nicolas Renaudin
2023-11-27
J’ai u une greffe de cheveux en janvier 2021 et je suis très très satisfait aller y les yeux fermer belle clinique tout et parfait ni retournerai les yeux fermer 👍🏼👍🏼👍🏼
Levy Baxtrius
Levy Baxtrius
2023-11-21
İlk olarak 2022 Ekim ayında saç ekimi için referans ile geldiğim bu klinikten aldığım sonuç ve çevreden geri bildirimler mükemmel. Kimse saçlarımın ekim olduğunu anlayamıyor. Sonrasında epilasyon için devam ettiğim süreçte aldığım sonuçlarla da bu takımın ne kadar profesyonel olduklarını anladım. Özellikle son seansımda bana eşlik eden sevgili İlyas mükemmel ve meleksi bir iş çıkarttı. Sonrasında da eşim ve bana verdiği genel 50 yaş bakımı önerileri için de müteşekkiriz.
Bir Dönem
Bir Dönem
2023-11-20
Süper bir ekip(Yunus,Samet,FURKAN,Damla, Rabia) gerçekten çok eğlenceli bir saç ekimi geçirdim teşekkürler.