Emerantia Escape House Reviews

Emerantia Escape House Reviews

4.9

Excellent - based on 46 reviews

escapehouse-emerantia.be
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (46)
Jade Coudré
Jade Coudré
2023-02-27
Advertisement
Emily Van Roy
Emily Van Roy
2023-02-08
Kristien Wouters
Kristien Wouters
2023-02-03
Al wat escaperooms gedaan en deze was absoluut de beste!! Zonde dat de escaperoom weg moet uit deze locatie (het huis). Het heeft echt veel code van Coppens gehalte. Bedankt voor de zalige ervaring!!
Arnaud Martens
Arnaud Martens
2022-12-29
Eddie Jiang
Eddie Jiang
2022-12-23
Advertisement
Jan Verstraeten
Jan Verstraeten
2022-12-21
Schitterend Escape-room, al is t eerder een escape-house. Super concept met originele puzzels en goede effecten. Wij geraakten net rond maar ook als dat niet zou gelukt zijn hadden we ons toch rot geamuseerd. We hebben er als familie een 10-tal rooms opzitten en dit was met afstand de allerbeste.
Alessandro Martin
Alessandro Martin
2022-08-04
Super escape room!
Natascha Derese
Natascha Derese
2022-06-17
Bij uitstek één van de beste escape rooms die ik al gedaan heb. Deze escape room is een volledig huis, van kelder tot zolder en iedere kamer bevat unieke, leuke en uitdagende puzzels. Soms heel grappig, soms heel griezelig, maar vooral heel erg leuk! Niet voor beginners en schrikschijters. Absoluut aan te raden!
Evelyne Dussault
Evelyne Dussault
2022-05-21
Advertisement
Nina Degeest
Nina Degeest
2022-04-12
Puzzels zitten super leuk in elkaar, de decor past perfect in het thema en het personeel is zeer vriendelijk. Een super fijn en uitdagend escape huis, met een goed verhaal. Wij hebben toch wel al wat escape rooms achter de rug, en dit behoorde zeker tot een van de betere. Extra leuk is dat hij ook iets langer duurt dan de gemiddelde escape room. Absolute aanrader!
Thibeau Wouters
Thibeau Wouters
2022-03-27
Een must voor escape room fanaten!!!
Elodie Allain
Elodie Allain
2022-02-12
Superbe expérience ! Première Escape Game pour moi et c'est une réussite, je suis convaincue et j'ai déjà envie d'en refaire une. Vous êtes directement plongé au cœur d'une maison hantée et vous parcourez vraiment toutes les pièces de la maison. Frissons garantis !! Les indices sont écrits en anglais ou en néerlandais donc il faut avoir une maîtrise d'une de ces deux langues mis à part ça, rien à dire, c'était très très chouette, je recommande !
Green Mojo
Green Mojo
2022-02-12
Advertisement
Linus Dederen
Linus Dederen
2021-12-11
Trifeh Pirmeh
Trifeh Pirmeh
2021-11-27
Echt een aanrader! Idee en puzzels zijn enorm leuk in elkaar gestoken. Kan ook alleen maar positief terugkijken op het 'personeel' dat er werkt. Heel vriendelijke dame.
Steven De Coster
Steven De Coster
2021-11-13
Aanrader. Mooi verhaal en hele mooie setting in volledig huis!
Yori Schueremans
Yori Schueremans
2021-10-10
Advertisement
Kimberley Nevens
Kimberley Nevens
2021-09-19
De moeite! Inderdaad niet voor beginners maar als je echt vast zit krijg je op tijd een tip. Aanrader!
Saskia Claes
Saskia Claes
2021-08-06
Top ervaring, zeker een aanrader. Mooi aangekleed. Leuke puzzels. De nodige spanning.
Tom Adriaensen
Tom Adriaensen
2020-08-07