Ulrich Esajas Photography

esajasphotography.nl

Ulrich Esajas Photography Reviews

Excellent rating
5.0
24 reviews Verified
Ulrich Esajas Photography
%title%

%offer%

Reviews ( 24 ) 5.0

Marouschka Heinsma
Marouschka Heinsma
2024.05.13
Vorige week een zwangerschapsshoot mogen doen bij Ulrich, en wat was het leuk! We hadden van tevoren goed contact, welke ideeën we zouden gaan uitwerken. Ulrich had mij een mooi moodboard gestuurd, zodat ik wist welke richting wij opgingen. Ulrich checkt goed en duidelijk of jij je er oke bij voelt. Bij Ulrich staat het voorop dat het model zich goed en op haar gemak voelt, dit zie je ook terug in de foto’s. Op de dag zelf werd ik hartelijk ontvangen door Ulrich. Ik voelde mij gelijk op mijn gemak, Ulrich is sociaal, spontaan en hartelijk. Het fijne tijdens het shooten, hij houdt het moodboard bij de hand zodat je stiekem kan gluren welke pose. Ulrich legt goed en duidelijk uit wat hij gaat doen en doet. Dit zorgt voor een fijne sfeer. Tussendoor is er ruimte voor pauze en gezellig praatje! Ulrich checkt regelmatig of je je oke voelt, hij vindt het belangrijk dat je goed in je energie zit als zwangere dame. Ik heb een onwijs leuke, prettige en creatieve shoot gehad met Ulrich. Ik raad hem absoluut aan. Dames, laat je niet tegenhouden om met hem te shooten, omdat hij een man is. Hij weet wat hij doet en is echt een topper! Het eerste resultaat heb ik al mogen ontvangen, en wauw!!!! Ik was en ben echt verbluft! Echt zo mooi! Ulrich onwijs bedankt! Liefs
Advertisement
Lois Bergsma
Lois Bergsma
2024.04.19
Altijd gezellig met Ulrich! Hij laat je altijd super op je gemak voelen. Hele gezellige shoot gehad met fantastische foto's!
Kim Viergever
Kim Viergever
2024.04.01
Super leuke shoot gehad. De concepten waren erg goed uitgewerkt van tevoren waardoor er genoeg tijd was om foto’s te maken met een goed resultaat! Er word aan alles gedacht. Een spiegel, een ruimte waar je je kunt omkleden, thee. Super tevreden. Zeker een aanrader voor alle shoots die worden aangeboden! Je voelt je gelijk op je gemak!
Manon Koelewijn
Manon Koelewijn
2024.03.27
Echt een aanrader!! Ik heb beide zwangerschappen vast laten leggen en ook nog een shoot na me bevalling! Echt nog altijd super blij met de mooie foto’s en voelde me helemaal op me gemak tijdens de shoot omdat er gewoon een leuke relaxte sfeer was! 🫶🏻
Vs Boston
Vs Boston
2024.02.08
Leuk vriendelijke jonge man gaat leuk met de kids om en hele mooie duidelijke foto's
Advertisement
Dina Sobhi (TheDinaSobhi)
Dina Sobhi (TheDinaSobhi)
2024.01.30
Super mooie foto’s gemaakt. De fotograaf werkt zorgvuldig en is super gepassioneerd wat weer heel leuk is om mee samen te werken. Hij staat open voor nieuwe ideeën wat ook heel leuk is. En je voelt je veilig om als je op de shoot staat met hem en het team!
Fenice de Freitas Pereira
Fenice de Freitas Pereira
2024.01.26
Ik heb een zwangerschaps shoot gedaan. Niet de standaard We zijn helemaal all in gegaan. De foto’s zijn zo mooi geworden! Alsof hij uit een boekje kwam! Veel geduld en voelde mij zo op mij gemak! 100% aanrader!
Sheetal Ramcharan
Sheetal Ramcharan
2024.01.18
Ik heb meerdere malen leuke en fijne fotoshoots gehad met Ulrich, zeker een aanrader! De communicatie is heel fijn en levert de foto’s ook snel, top!
Shimara Jap
Shimara Jap
2024.01.16
Ik heb een aantal keren met Ula samen gewerkt en hij is altijd super enthousiast, professioneel en we maken er altijd een gezellige shoot van!
Advertisement
Amalia Esajas
Amalia Esajas
2024.01.15
Miranda Lakerveld
Miranda Lakerveld
2024.01.15
Super lieve man die mee denkt hoe je de perfecte foto's krijgt
Sharmeen
Sharmeen
2024.01.15
Hessel
Hessel
2024.01.14
Een kerst shoot gehad, was echt top. Fotograaf wist precies wat hij wilde en speelde in op de wensen van de klant. En in een hele relaxte sfeer waardoor de foto's met de kinderen snel en goed gelukt waren. Prima fotograaf
Advertisement
Charon Van Dam
Charon Van Dam
2024.01.14
Mijn beide zwangerschappen zijn vastgelegd door Ulrich. In eerste instantie kende ik Ulrich nog niet, maar ik voelde mij al snel op mijn gemak bij hem. Hij creëert een ontspannen en gezellige sfeer tijdens de shoot. Ik voelde mij als een prinses behandeld omdat hij vaak vroeg naar mijn mening en wensen en ook door de visagie die er was. Ik wilde graag professionele, mooie en unieke foto's van mijn zwangerschappen waarmee ik met trots kon terugkijken naar mijn mooie zwangere lichaam. Niet alleen de foto's en de zwangerschappen, maar ook de shoots zelf zie ik als mooie herinneringen aan een bijzondere tijd in mijn leven. Dit alles heeft hij zo goed weten vast te leggen! Ook tijdens de shoots waarbij mijn gehele lijf zichtbaar was, voelde ik mij op mijn gemak gesteld en is het zo vastgelegd dat ik mij er zelfverzekerd over voel. Ulrich bewerkt de foto's ook heel mooi, zonder de schoonheid van de originele foto te verliezen. Tijdens de shoot weet hij je in je kracht/van je mooiste kant vast te leggen. Hier geeft hij ook goede tips en aanwijzingen voor. Tevens werkt hij heel knap met de schaduwen en verlichting, waardoor je bijzondere plaatjes krijgt. Hieruit blijkt zijn ervaring. Er is ruime keuze tussen verschillende sets/achtergronden, rekwisieten en prachtige jurken zodat je samen een sfeer kunt creëren die jij wilt. Ulrich communiceert voor en na de shoot vriendelijk, duidelijk en snel. Hij is ook vlot met de nabewerking zodat je snel het resultaat krijgt. De foto's van Ulrich zijn meer dan slechts foto's. Het zijn kleine kunstwerkjes! Ik ga zeker nog eens terug naar Ulrich!
Imane Jouhri
Imane Jouhri
2024.01.13
Ik vond mijn ervaring met Ulrich super fijn. Hij luisterde goed naar mijn wensen, gaf mij een veillig gevoel en zijn foto’s waren ook zeer kwalitatief. Ik kreeg mijn foto’s ook snel bewerkt opgestuurd. Wederom: een super fijne fotograaf om mee te werken!
Lex Kraanen
Lex Kraanen
2024.01.13
Ulrich is simpelweg een echte prof. We hebben voor mijn trouwceremonie op locatie foto's gemaakt en dat ging uitstekend. De resultaten daarvan waren dat ook, waardoor we inmiddels een aantal prachtige portret en familiefoto's thuis hebben hangen.
Gabrielle Sanders
Gabrielle Sanders
2024.01.13
Ulrich is een topper, het is super fijn om met hem te werken en hij maakt prachtige plaatjes, aanrader!!
Advertisement
Dennis Blotenburg
Dennis Blotenburg
2024.01.13
Hele fijne fotoshoot met ons gezin gehad! De kerstfoto's zagen er fantastisch uit! Mijn advies: Wil je mooie en goede foto's, zowel zakelijke als juist leuke speelse foto's? Denk dan zeker eens aan Ulrich!
Satroepa van den Boogaart
Satroepa van den Boogaart
2024.01.13
Ik heb samen met mijn jongens van 4 en 8 een hele leuke ochtend gehad bij Ulrich. Hij nam de tijd, stelde de jongens op hun gemak en met een beetje humor tussendoor konden de jongens het goed volhouden. En de foto’s…. Wauw! Nog elke dag zo blij mee en ik krijg er heel veel complimenten over. Een echte aanrader als je je kinderen professioneel wilt laten vastleggen op foto’s!
Daisy tje
Daisy tje
2024.01.13
Mijn beide zwangerschappen vast laten leggen! Super mooie foto's geworden, sfeer is top.