Daktechniek en onderhoud KVB

Daktechniek en onderhoud KVB Reviews

Excellent rating
5.0
37 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (37)
Wouter Hilkhuijsen
Wouter Hilkhuijsen
2024.04.12
KVB gebeld nav een losgelaten stuk lood langs de dakkapel. Gebeld omdat ik weet dat hij bij mijn schoonouders uitstekend werk heeft afgeleverd Kees maakt de afspraak en komt. Plaatst het lood weer op zijn plek kwartier werk. Bij de vraag hoeveel ik hem verschuldigd ben. 'Laat maar zitten als je ook aan mij denkt bij eventueel grotere klussen'. Top en nogmaals bedankt Kees.
Advertisement
Boesje
Boesje
2024.04.09
Na meedere korte en wisselende adviesen van dak inspecties contact gezocht met KVB. Kees is komen kijken en heeft uitgebreid ons dak geïnspecteerd. Na een helder en goed advies Kees de werkzaamheden laten uitvoeren.Deze zijn zeer vakkundig uitgevoerd en wij zijn erg tevreden over zijn bewezen diensten. De offerte was ook scherp geprijsd vonden wij. Kees is ook erg prettig in de omgang! Ik kan een ieder KVB aanbevelen!
Sijmen Pereboom
Sijmen Pereboom
2024.04.05
Thijs Spruijt
Thijs Spruijt
2024.03.23
Wij hadden een probleem met onze schoorsteen en onze nokvorsten. De schoorsteen was toe aan een stevige onderhoudsbeurt en de nokvorsten bleken niet waterdicht aangebracht. Hiervoor hebben we de heer Verbeucken gebeld. Hij is precies volgens afspraak gekomen voor een inspectie, heeft foto's gemaakt van de situatie en advies uitgebracht wat er te doen stond. Hierna heeft hij adequaat een offerte gestuurd en hebben we een afspraak gemaakt om de werkzaamheden uit te voeren. Hij is volgens afspraak verschenen en heeft professioneel het onderhoud uitgevoerd. Wij hebben de ervaring dat de heer Verbeucken erg prettig is in omgang en zijn afspraken prima nakomt. Kortom: Het is aangenaam zaken doen met hem. Wij raden hem zeker aan. T. Spruijt - Dieren
Reply from Daktechniek en onderhoud KVB 2024.03.24
Bedankt voor deze leuke review en mocht er in de toekomst nog iets zijn dan sta ik uiteraard weer voor u paraat
Marjolein Damen
Marjolein Damen
2024.03.22
Tijdens de continue regenperiode deze winter twee lekkages ontstaan in mijn 80 jaar oude dak. Na eindeloos veel dakdekkers die niet eens reageren op een vraag ben ik via via aan dit adres gekomen: Kees Verbeucken gaf vlot antwoord en kwam binnen een paar weken op de afgesproken tijd om (gratis) te kijken en een offerte te doen. Daarna binnen een week het dak heel netjes gerepareerd, van tevoren een (heel redelijke) prijs afgesproken in getekende offerte, en betalen na de reparatie ging heel makkelijk via een link. Dak kan weer jaren mee 👍 Kortom: van harte aan te bevelen!
Reply from Daktechniek en onderhoud KVB 2024.03.24
Bedankt voor deze leuke review !!
Advertisement
Peter Middelkamp
Peter Middelkamp
2024.03.11
De heer Verbeucken, Kees is klantvriendelijk en deskundig. Reageert snel op een aanvraag en geeft een duidelijke offerte. Daarnaast geeft hij goed advies zonder franje. Kernwoorden: vriendelijk, vakkundig, betrouwbaar en denkt daarnaast mee met de klant.
Reply from Daktechniek en onderhoud KVB 2024.04.05
Bedankt voor het vertrouwen in mijn bedrijf en mocht er in de toekomst nog iets zijn met u dak dan staan we altijd voor u klaar !!
Danny Klaassen
Danny Klaassen
2024.02.02
Kees heeft onlangs de nokvorsten opnieuw vastgezet. Ik heb verschillende offertes opgevraagd en Kees kwam het beste uit de bus door zijn open en eerlijke manier van communiceren en de realistische prijs. Kees heeft snel een inspectie gedaan en kort daarna heeft hij het werk meteen kunnen oppakken. Daarnaast zag hij ook meteen een probleem met de dakgoot en hier gaat hij binnenkort mee aan de slag!
Jenneke Scholten
Jenneke Scholten
2024.01.30
Duidelijke afspraken, prettig overleg en goed werk. Ook was er op heel korte termijn ruimte voor het inplannen van een reparatie. Gelijk een onderhoudscontract afgesproken.
Reply from Daktechniek en onderhoud KVB 2024.02.01
Bedankt voor deze leuke review en ik kijk ernaar uit om onze samenwerking voort te zetten door middel van het onderhoudscontract. Bedankt voor het vertrouwen in mijn zaak!!
Linda Kaster
Linda Kaster
2024.01.24
Excellent service! Tip top vakbekwaamheid. Punctueel, prettig, superbehulpzaam. Het is heel fijn om te weten dat dit een 100% betrouwbaar bedrijf is 👍 ga nu het tweede jaar in van een onderhoudscontract en laat binnenkort een dakkapel opknappen. Ik kan het iedereen aanbevelen 👍
Reply from Daktechniek en onderhoud KVB 2024.01.24
bedankt voor deze leuke review. het is ook fijn om met u zaken te kunnen doen. bedankt hiervoor!!
Advertisement
Rita peters
Rita peters
2024.01.24
Al 8 jaar mijn vertrouwde dakman. Kundig werk met goede afspraken, waar hij zich altijd aan houdt, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Iemand met hart voor mijn dak!
Reply from Daktechniek en onderhoud KVB 2024.01.24
het is mij ook een genoegen om het onderhoud van u dak te mogen doen. Bedankt voor de review (en de koffie) en tot de volgende keer
Alex van der Starre
Alex van der Starre
2024.01.21
Wij kwamen er achter dat de nokvorstpannen op ons dak los lagen wat een gevaar voor lekkages betekende. De mannen van Daktechniek en onderhoud KVB hebben voor ons de situatie ingeschat, een duidelijk beeld gegeven van de risico's hiervan en de mogelijke oplossingen. Ze hebben ons op korte termijn kunnen helpen en we zijn erg tevreden over de manier van communiceren. Helemaal top!
Reply from Daktechniek en onderhoud KVB 2024.01.24
Leuk dat jullie tevreden zijn over de werkzaamheden en bedankt voor de review.
G Nieuwenhuijse
G Nieuwenhuijse
2024.01.21
Kees is een vakman. Blij dat ik met hem in zee ben gegaan.
Reply from Daktechniek en onderhoud KVB 2024.01.26
bedankt voor deze leuke review en ik ben ook blij dat u met mij in zee bent gegaan !!
Miriam Hebbink
Miriam Hebbink
2024.01.21
Goeie en snelle service, goed advies en een duidelijke uitleg. Kortom ik ben tevreden!
Reply from Daktechniek en onderhoud KVB 2024.01.26
goed dat u tevreden bent over de werkzaamheden. bedankt voor het vertrouwen in mijn bedrijf en deze leuke review
Advertisement
Peter Jurriaans
Peter Jurriaans
2024.01.16
Een aantal jaren geleden een huis gekocht en plots lekkage. Gelukkig was KVB in de straat bezig en hebben wij Kees aangesproken. Gelijk ging KVB aan de slag en wat de vorige bewoners met een aantal bedrijven niet lukte. Lukte het KVB wel om de lekkage na een aantal bezoeken wel te vinden en op te lossen. Nu hebben wij zelfs een onderhoudscontract en wordt tweemaal per jaar het dak en de goten gecontroleerd/schoongemaakt. Ik kan met alle eerlijkheid zeggen dat KVB een eerlijk en betrouwbaar bedrijf is.
Reply from Daktechniek en onderhoud KVB 2024.01.24
mooi dat we al een aantal jaar de betrouwbare partner zijn voor jullie dak. Bedankt voor deze mooie review!!
Roos Pavic
Roos Pavic
2024.01.16
Sinds 3 jaar hebben wij een onderhoudscontract voor ons dak bij KVB en zijn daar zeer tevreden over. Tussentijdse problemen als gevolg van bijvoorbeeld een storm worden snel en kundig verholpen. Heel prettig!
Reply from Daktechniek en onderhoud KVB 2024.02.01
Goed om te horen dat ik mijn werk naar tevredenheid uitvoeren bij jullie. Dit is namelijk iets wat mijn streven is. Bedankt voor de review en tot de volgende keer!!
Stefan Van der Kant
Stefan Van der Kant
2024.01.14
Na een slechte ervaring met een ander bedrijf KVB uitgenodigd om ons dak en schoorsteen waterdicht te maken. Echt een wereld van verschil! Ze komen snel langs en bekijken het probleem en maken direct een offerte op. Communicatie is top en alles is super netjes opgelost. Ook in de toekomst ga ik ze zeker benaderen!
Reply from Daktechniek en onderhoud KVB 2024.01.14
Bedankt voor deze leuke review !!
juul klunder
juul klunder
2024.01.11
Onze afvoer is gemaakt door KVB Daktechniek.wij zijn er heel tevreden over.zeker aan te raden voor onderhoud aan u dak.
Reply from Daktechniek en onderhoud KVB 2024.01.14
Bedankt voor de review en misschien tot later !!
Advertisement
Luchtpret Doetinchem
Luchtpret Doetinchem
2024.01.03
Lekkage op het dak, dezelfde dag nog gemaakt. Heel tevreden met de service.
MB Zwaagstra
MB Zwaagstra
2023.12.21
Jos Welling
Jos Welling
2023.12.19
Kees is zeer deskundig. Ik heb hem al voor diverse dak-werkzaamheden laten komen en hij lost het perfect op. Bovendien een zeer prettige man in de omgang.
Reply from Daktechniek en onderhoud KVB 2023.12.21
Bedankt voor deze leuke review!!