ENTIGA

entiga.pl

ENTIGA Reviews

Excellent rating
5.0
13 reviews Verified
ENTIGA
%title%

%offer%

Reviews ( 13 ) 5.0

Katarzyna
2024.01.18 2024.01.18 | Poland
Naprawa Reakcja natychmiastowa na zgłoszony problem. Pan Jakub określił i profesjonalnie wykonał naprawę skrzynki na media.
Advertisement
Daria P.
Daria P.
2023.11.21
Serdecznie polecam pana Jakuba. Szybko zdiagnozował problem, poza tym miła i uprzejma obsługa:)
mariola Jedruszek
mariola Jedruszek
2023.11.09
Fachowa praca .
Szymon Gruchała
Szymon Gruchała
2023.10.07
Firma warta polecenia, nieruchomości pod opieką ENTIGI są w dobrych rękach. Trafna pomoc telefoniczna, sprawny przyjazd na miejsce. Fachowcy.
Łukasz Mach
Łukasz Mach
2023.09.12
Advertisement
Anna Kozłowska
Anna Kozłowska
2023.01.24
Profesjonalizm i szybka naprawa. Pan Jakub zna się na swoim fachu i jest sympatyczny. Dziękuję
Joanna Ołdakowska
Joanna Ołdakowska
2022.11.23
Pan Jakub i jego zespół odznaczał się bardzo dużym profesjonalizmem podczas wykonywania remontu w naszej placówce. Oprócz niepodważalnych umiejętności nie możemy zapomnieć o wyrozumiałości, cierpliwości i empatii całej ekipy względem nas, naszych potrzeb oraz dzieci z naszej placówki. Kadra oraz podopieczni z CAiIS Glanik ślą wielkie podziękowania!
Nina Bober
Nina Bober
2022.10.15
Szczerze polecam. Teleporada na najwyższym poziomie, pomoc w naprawie usterki nigdy nie była prostsza. Pełen profesjonalizm, dziękuję bardzo.
Damian Synak
Damian Synak
2022.10.13
Pełen profesjonalizm i ekspresowy czas przyjazdu.
Advertisement
Kacper górak
Kacper górak
2022.09.14
Marta Miaskowska
Marta Miaskowska
2022.09.13
PLATIDA Sp. z o.o.
PLATIDA Sp. z o.o.
2022.08.19
Entiga to profesjonalna, skuteczna, terminowa, godna zaufania i godna polecenia ekipa. Współpracujemy od lat. Zawsze możemy na nich liczyć w pracach zaplanowanych i w zgłoszeniach awaryjnych.
Qbitss “Qbitss”
Qbitss “Qbitss”
2022.08.12
Positive
Professionalism
Responsiveness
Advertisement