Enerp sp. z o.o.

enerp.pl

Enerp sp. z o.o. Reviews

Excellent rating
5.0
53 reviews Verified
Enerp sp. z o.o.
%title%

%offer%

Reviews ( 53 ) 5.0

Remake
Remake
2023.12.07
Instalacja PV z magazynem energii wykonana zawodowo, jestem bardzo zadowolony. Jak myślicie o fotowoltaice, to serdecznie polecam Enerp!
Ewa Załęska
Ewa Załęska
2023.11.17
Firma ENERP wykonała u mnie kompleksową instalacje fotowoltaiczną wraz z montażem pompy ciepła. Polecam tą firmę gorąco!!! Pełna profeska!!! Wszystko co zostało ustalane w umowie , zostało wykonane terminowo, bez żadnych niespodzianek. Instalacja działa od miesiąca , wszystko dziala zgodnie z założeniami!!! Jestem bardzo zadowolona!!
Stanisław Brączek
Stanisław Brączek
2023.11.16
Bartek Pirga
Bartek Pirga
2023.11.16
Żyjemy zasilając się wyłącznie słonkiem i wiatrem już wiele lat. Szukałem w zeszłym roku nowych rozwiązań off-grid i nawiązałem kontakt z firmę Enerp. Szczerze polecam! 100% profesjonalizmu, uczciwości i kreatywności w podejściu do rozwiązań technicznych oraz najzwyczajniej - bardzo fajni ludzie :-)
Reply from Enerp sp. z o.o. 2023.11.17
Wielkie dzięki, życzymy dużo słońca na off-gridzie. https://youtu.be/L1hW79chvJc?si=pfO6oXSH2rTKaYGB
elmapa60 gmail
elmapa60 gmail
2023.11.15
Wykonawca uwzględnił nasze oczekiwania o podzielenie projektu na etapy - najpierw instalaja mniejszego magazynu, zabzpieczającego wybrane obwody, a po roku rozbudowa na całe "gospodarstwo". oba etapy już zrealizowane z sukcesem. Bardzo staranny przebieg procesu montażu i testowania. Doskonały, bezpośredni kontakt, ludzie z pozytywnym podejściem, pasjonujący się swoją pracą. Profesjonaliści, szczerze polecam.
Remigiusz Dejnarowicz
Remigiusz Dejnarowicz
2023.11.14
Fajna ekipa, profesjonalna robota.
Robert Zalewski
Robert Zalewski
2023.11.14
Szybko, sprawnie, czysto i schludnie. Montaż paneli i magazynu energii. Wszystko działa bez zarzutu i bezproblemowo. Bardzo rozsądni i myślący ludzie, co w dzisiejszych czasach jest rzadkością. Cała papierologia z podłączeniem i dofinansowaniem ogarnięta przez Enerp. Naprawdę wyjątkowo solidna, uczciwa i godna polecenia firma. Nie wątpię, że klientów Wam nie zabraknie. Dziękuję za dobrą robotę i powodzenia!
Paweł Laskowski
Paweł Laskowski
2023.11.14
Polecenie firmy Enerp dostałem od sąsiada, który jest bardzo zadowolony z ich pracy . Całość od projektu , przez wykonanie i rozliczenie w przyjacielskiej atmosferze wzajemnego szacunku. Poziom kultury to przedwojenna politechnika, czyli najlepiej, trudno kogoś takiego znaleść. Polecam bardzo.
Reply from Enerp sp. z o.o. 2023.11.15
Dziękujemy Panie Pawle :)
Mariusz Zbrzeżny
Mariusz Zbrzeżny
2023.11.14
Firma godna polecenia całą usługa na najwyższym poziomie. Na każdym etapie realizacji świetny kontakt. Super indywidualne podejście do klienta, oby więcej takich firm działających z takim zaangażowaniem i profesjonalizmem. Dałbym nawet 6 gwiazdek .
Marcin Rutkowski
Marcin Rutkowski
2023.11.14
Fajna ekipa, dobry kontakt, znając sie na robocie , sprawna i bezproblemowa realizacja ! Polecam ! Warto skorzystać z ich usług !
Marcin Mierzwa
Marcin Mierzwa
2023.11.14
Profesjonalne podejście do klienta. Doskonały kontakt. Pomoc w doborze sprzętu i co ważne dalszy monitoring zamontowanej instalacji.
Cezary Świrta
Cezary Świrta
2023.11.13
Polecam! Profesjonalna instalacja, bardzo dobry kontakt i obsługa. Instalacja fotowoltaiczna działa od roku. Pełna obsługo od projektu po wykonanie, podłączenie i zgłoszenie.
Mateusz Jońca
Mateusz Jońca
2023.11.13
Montaż pompy ciepła został wykonany profesjonalnie i terminowo. Cały proces instalacji i późniejszej eksploatacji źródła ciepła został mi dokładnie i zrozumiale wyjaśniony. Po roku użytkowania nie ma żadnych problemów. Polecam ☺
Tomasz Pszczółkowski
Tomasz Pszczółkowski
2023.11.13
Bogumiła Beker
Bogumiła Beker
2023.11.13
W sierpniu 2023 roku zostałam skontaktowana z firmą Enerp w celu instalacji mamazynu energii do istniejącej już fotowoltaiki.W pierwszej rozmowie telefonicznej przedstawiłam moje oczekiwania,po tygodniu przyjechał Pracownik firmy celem przeprowadzenia audytu na miejscu.Po tygodniu pojawiła się ekipa ze sprzętem i przystąpiła do montażu.W trakcie prac wysrtąpiły niespodziewane trudności tecgniczne,które dzęki fachowości i kreatywności Montażystów zostały rozwiazane z moim wielkim zadowoleniem i po kilku godzinach magazyn rozpoczął pracę.Obecnie obserwuję jak będzie pracował w warunkach zimowych i możliwe,że poszerzę go o dalsze baterie.Serdecznie polecam firmę Enerp Bogumiła z Kępy k/Opola
Karol Karzyński
Karol Karzyński
2023.09.25
Miła obsługa, wszystko załatwione szybko. Opiekun instalacji SUPER, wszystko załatwił. POLECAM!!!
Bartłomiej Stańczuk
Bartłomiej Stańczuk
2023.09.21
Chciałem wyrazić moją 100% pozytywną opinię o firmie ENERP oraz o świadczonych przez nią usługach. ENERP montowało u mnie instalację fotowoltaiczną oraz magazyn energii Victron. Wszystko bezproblemowo, wszelka pomoc na każdym etapie instalacji i dalszej eksploatacji. Panowie naprawdę znają się na rzeczy i świadczą najwyższej jakości usługi. Oby więcej takich firm!.
Lukasz Zięba
Lukasz Zięba
2023.08.23
Szybko, sprawnie i solidnie... Polecam!
M S
M S
2023.06.13
Nie sprzedają tylko doradzają najlepsze rozwiązanie dla klienta. Fachowcy w OZE, polecam
Michał Wojciechowski
Michał Wojciechowski
2023.04.04
Super usługa przed, w trakcie i po instalacji.