Energia Pomorze Fotowoltaika Koszalin Reviews

Energia Pomorze Fotowoltaika Koszalin Reviews

5.0

Excellent - based on 84 reviews

energiapomorze.pl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (53)
Kamil Konarski
Kamil Konarski
2022-04-18
Dobra firma w naszym regionie. Świadczą profesjonalne usługi. Polecam. Sam skorzystałem z ich oferty. Teraz mam niskie rachunki.
Advertisement
Kamil Barański
Kamil Barański
2022-04-15
Uczciwa cena względem doradztwa i sprzętu. Polecam.
Mariusz Pierzchała
Mariusz Pierzchała
2022-04-12
Polecam ekipę fotowoltaiczną Energia Pomorze. Instalacja fotowoltaiczna wykonana profesjonalnie i sprawnie.
Emil Płatek
Emil Płatek
2022-04-09
Instalacja na dom wykonana profesjonalnie. Jestem bardzo zadowolony z uzysków. Dwustronne panele to strzał w dziesiątkę
Tadeusz Czarnecki
Tadeusz Czarnecki
2022-04-06
Co prawda termin rozpoczęcia montażu się wydłużył, ale warto było poczekać. Pełen profesjonalizm.
Advertisement
Filip Skowronek
Filip Skowronek
2022-04-03
Wszystko zorganizowane od A do Z profesjonalnie i sprawnie. Polecam w pełni firmę Energia Pomorze.
Wiktor Bober
Wiktor Bober
2022-03-31
Instalacja fotowoltaiczna wykonana na panelach bifacialnych. Cały proces od projektu do przyłączenia do sieci energetycznej. Polecam
Marek Gałecki
Marek Gałecki
2022-03-27
Polecam, po roku pracy instalacji na gruncie jestem w 100% przekonany, że dokonałem trafnego wyboru. Instalacja na modułach MySolar Wyprodukowała o 30% energii więcej niż tradycyjne panele plastikowe.
Wojciech Brzezinski
Wojciech Brzezinski
2022-03-24
Polecam współpracę z Energia Pomorze. Żałuję, że nie zdecydowałem się w zeszłym roku bo cena za instalacje sporo wzrosła.
Advertisement
Oliwier Rybicki
Oliwier Rybicki
2022-03-21
Miła Pani z administracji, doradca też rzeczowy. Polecam w 100%20.
Cezary Jakubowski
Cezary Jakubowski
2022-03-18
Fotowoltaika z Energią Pomorze jest dobrym wyborem. Polecam tą ekipę montażową.
Marek Pluciński
Marek Pluciński
2022-03-15
Firma Energia Pomorze specjalizuje się w instalacjach firmowych, dzięki czemu inwestycja w fotowoltaikę przebiegła profesjonalnie. Wszystko zgodnie z ustaleniami.
Wojciech Klimczak
Wojciech Klimczak
2022-03-12
Najbardziej zależało nam na pomocy w formalnościach. Firma wywiązała się wzorowo z całego przebiegu inwestycji.
Advertisement
Tiffany Ray
Tiffany Ray
2022-03-11
Świetnie zamontowana fotowoltaika. Po wykonaniu widać, że to najwyższa jakość.
Joshua Peters
Joshua Peters
2022-03-11
Świetnie zamontowana fotowoltaika. Po wykonaniu widać, że to najwyższa jakość.
Rafał Tomala
Rafał Tomala
2022-03-07
Dużo otrzymanych ofert i długie godziny poszukiwań w internecie, żeby dobrze zainwestować. Wybór był trudny, ale udało się dobrze trafić. Dziękuje i pozdrawiam fachowców z Energia Pomorze.
Sławek Adamczewski
Sławek Adamczewski
2022-03-04
Były małe komplikacje w energetyce, ale finalnie mogłem liczyć na pomoc Pani z administracji i wszystko się udało. Polecam współpracę z Energia Pomorze.
Advertisement
Robert Szymaniak
Robert Szymaniak
2022-03-01
Przyjechali na oględziny i pomogli wybrać najlepsze rozwiązanie dla mojej firmy. Polecam współpracę z Energia Pomorze.
Darek Czerniak
Darek Czerniak
2022-02-26
Takiego partnera w biznesie życzę każdemu kto nie ma czasu na zbędne rozważania. Dobrali sprzęt, moc, wykonali, załatwili dokumenty, a ja w tym czasie mogłem spokojnie zająć się swoim biznesem.
Dawid Bartosiewicz
Dawid Bartosiewicz
2022-02-23
Instalacja fotowoltaiczna zainstalowana w Szczecinie. 50 KWp przyłączone do sieci i pracuje sprawnie. Firma godna polecenia.