Endelave Kro & Gæstgiveri

endelavekro.dk

Endelave Kro & Gæstgiveri Reviews

Good rating
4.1
532 reviews Verified
Endelave Kro & Gæstgiveri
%title%

%offer%

Reviews ( 466 ) 4.1

Susanne L
Susanne L
2024.05.25
Verified
Kroe Endelave er bestemt et besøg værd Med en helt renoveret bygning og nye forpagtere, er Kroen Endelave igen blevet et af øens samlingssteder med flotte rammer ude og inde og lækker, veltilberedt mad. Venlig og servicerende betjening. Derudover afholder Kroen specialarrangementer.
Advertisement
Mette K
Mette K
2024.05.12
Verified
Gedint køkken Et gedint køkken, med positive overraskelser. Vi fik rejemad og oksefilet med diverse grøntsager bagt kartoffel og bearnaisesauce. Hertil valgte vi Endelave bryg, som passer fint til menuen. Vi var rigeligt mætte. Mangler dog kanin på menuen på kaninerne ø
Witt
Witt
2024.04.14
Verified
Extraordinary experience on the men's tour (renovated in March 2024) During our men's trip to Endelave, we suddenly found ourselves - on a sunny Saturday afternoon - at the Kroen Endelave, which luckily connected with the fact that we had become thirsty from all the fresh air. Outside we were met by Ida, who immediately went out of her way to prepare a table for us. We enjoyed a couple of good bottles of wine and some snacks in the sun, and it turned out that there was not just one - but two - Ida's, who continuously went out of their way to make sure we were comfortable. We had a number of unanswered - and internally debated - questions about the island and its conditions, and on that front both Idas were also helpful in creating clarification. When the clouds announced their arrival, we were directed to retreat indoors, which absolutely did not lower the quality of the experience. The premises and facilities at the inn have been given a proper overhaul - it has become really nice and cosy, and it seems that everything has been thought of. We were later - at our own request and without hesitation on the part of the staff - placed in the "bar room", where we could cheer ourselves up with rafters and mats, and where Anton was also ready to serve us to the same high standard as 2x Ida. We said our goodbyes to cook some dinner together, but quickly realized that you were pulling us to get back to the inn - so we did. Here we were again taken care of until closing time. In the wake of the even very good experience the following day, we stopped by on Sunday to have lunch - once again we were not disappointed. Shortly before departure for the mainland, we swung by the inn again, where we were allowed to watch cycling in the bar and take in the last good atmosphere. Excellent experience - thank you very much for the good treatment Ida, Ida and Anton. /Christian, Henrik, Frederik, Nikolaj, Mikkel and Troels
EbbaIH
EbbaIH
2024.03.31
Verified
Fantastic!👏 FANTASTIC! Short-distance food in the highest class. We both ordered ribeye steak of veal. FYI, we have eaten similar meat in Argentina, Australia, Chile, Spain and Uruguay @kroenendelave tops these places, exquisitely prepared, with colorful and varied garnish. Baked potato on a separate plate with the right amount of butter and consistency made a perfect meal. Following the recommendation of @Timgrønbech, we ordered Huset's red wine, a Spanish Granache 👍. Waiter @bastian always pleasant and attentive, recommended petit four for the espresso. This meal at Kroen Endelave is recommended!!!
Keld Foller Larsen
Keld Foller Larsen
2023.09.20
Advertisement
Jan Mork Nielsen
Jan Mork Nielsen
2023.09.16
God og flot mad.
Jørgen Lissner
Jørgen Lissner
2023.09.06
Hyggelig kro med venlig og serviceminded personale. Lidt slidt men rent og pænt. Udmærket morgenmad og varieret menukort til frokost og aftensmad. Godt sted at udforske Endelave fra.
Louise Eskildsen
Louise Eskildsen
2023.08.25
Meget ærgerlig oplevelse. Pomme frittes smagte af fisk (sandsynligvis fordi de var friteret i samme olie som fiskefileten), kartoffelsalaten smagte købt, kødet var enten gråt eller helt rødt. Meget dyrt - som ville være okay, hvis kvaliteten var bedre.
Jan Almquist
Jan Almquist
2023.08.22
Dejligt vejer til en sejltur til Endelave kro. Fin betjening på krogen og kolde øl “Endelave bryg brygget i silkeborg. Vi fik 2 styk smørrebrød hver. Fiskefileten var fin lun og smagte fornuftigt, hvorimod hakkebøffen var af ældre dato og havde en konsistens som byggesum , samt en smag af køleskab. Vi betalte 575kr med drikkevare. Havde være mere rimeligt 250kr tænker vi. Køkkenet havde ikke alle ting i køkkenet og kunne kun servere smørrebrød. Nu har vi prøvet det og tænker at det var det.
Advertisement
Jan Huneck
Jan Huneck
2023.08.21
Niels Thorborg
Niels Thorborg
2023.08.21
Værelse ikke gjort ordentlig rent, lå ikke godt i sengene og de larmede rigtig meget, når man vendte sig Maden var ikke noget at råbe hurra om, plus prisen på maden på deres hjemmeside, stemte ikke overens med deres menukort, på menukorte var alle priserne mere eller mindre, hævet med 50%
Louise Schertiger
Louise Schertiger
2023.08.21
Virkelig dårlig modtagelse. Ingen smil og kunne ik finde vores reservation. Menukortet var ændret og priserne også. På nettet stod der f eks 125 kr for en rejecocktail men når man kommer frem er prisen 249 kr. se priserne på billederne. Det ene er hjemmesiden det andet når man så er der og man kommer til at betale prisen. Vi kunne nemlig ik spise andre steder da det var lukket. Værelserne elendige med fælles bad og toilet og ik alt virkede. Ret nusset og meget beskidt service osv.
Tommy hallum
Tommy hallum
2023.08.20
Ikke imponeret. Vi kom og det var åbenbart til stort besvær. Der var stor forvirring om hvad man måtte bestille på menuen. Den ene tjener sager ét mens den anden sagde noget andet. Vi endte til sidst med at få burger og fritter da der ikke var meget andet som var muligt at bestille. Den var ok.. tjeneren kom forbi og beklagede sig over de havde for travlt selv om der var halv tomt. Forvent hverken dit bedste måltid eller service ved valg af at spise på den e kro. Som er i din grad overprice !
Advertisement
Henrik Harding
Henrik Harding
2023.08.18
Niels Christiansen
Niels Christiansen
2023.08.13
Anders Viborg
Anders Viborg
2023.08.13
Kro eller gæstgiveri. Jeg ville kalde det et vandrehjem med kantine. Sengene var rigtig gode. Der var rent og pænt, men ikke alt virkede, der manglede den sidste finish ift. værelset og bad. Maden var max på højde med en kantine, men spurgte man efter at få udbedret mangler mm. blev det gjort. Personalet var flinke, men ikke altid lige hurtige. Stedet ligger meget centralt og tæt på færgehavnen.
Maja Møller Davidsen
Maja Møller Davidsen
2023.07.31
kunne kun få gril mad med salatbord den dag vi var der , maden var fin
Advertisement
Lisbeth Kehlet
Lisbeth Kehlet
2023.07.28
Dyr mad der ikke var pengene værd.
Alexander Marker
Alexander Marker
2023.07.26
Super dejligt sted, med rigtig lækker mad til en god pris. Samt super dygtige og engageret forpagter.
Henrik Munk
Henrik Munk
2023.07.18
Meget skuffende stjerneskud. Toastbrød, 2 friture stegte og meget tørre fiskefilet, og en slat rejer. Pris 199kr. Eneste positive var at øllen var kold.