El Gato Coffee Roasters

El Gato Coffee Roasters Reviews

Excellent rating
4.9
184 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (161)
Dorota
Dorota
2022.03.27
Polecam.
Advertisement
Łukasz Kasztelaniec
Łukasz Kasztelaniec
2022.03.26
Bardzo klimatyczne miejsce z pyszną kawą. Zdecydowanie polecam
Maciej Fryta
Maciej Fryta
2022.03.25
Jeżeli ktoś szuka ziaren kawy do domu, bądź chce się napić naprawdę dobrej kawy, to to miejsce jest idealne. Kawa jest robiona z bardzo dobrej jakości ziaren, a na miejscu barista przygotuje kawę trafioną w punkt. Polecam wszystkim miejscowym i przyjezdnym. Naprawdę warto.
michal d
michal d
2022.03.25
Najlepsza kawa w okolicach Wrocławia. Medellín z tej palarni nie ma sobie równych. Gorąco polecam, są naprawdę prześwietni.
Lidia Sułkowska
Lidia Sułkowska
2022.03.23
Świetna kawa polecam. Niezapomniany smak w ustach.
Reply from El Gato Coffee Roasters 2022.03.23
Dziękujemy bardzo za świetną ocenę i piękną opinię. Zapraszamy ponownie!!
Advertisement
Andrzej Kucharzów
Andrzej Kucharzów
2022.03.18
Agnieszka Kubiszewska
Agnieszka Kubiszewska
2022.02.19
Polecam! Pyszna kawa i miła, profesjonalna obsługa.
Karolina Barabasz
Karolina Barabasz
2022.02.16
Do tej pory to jest jedno z najlepszych miejsc, które odwiedziłam. Naprawdę dobra kawa, proszę mi wierzyć, że w niewielu miejscach można napić się tak dobrej kawy, czy stacjonarnie zaopatrzyć domową szafkę w dobre ziarna. Szczególnie im dalej na północ od Trzebnicy tym gorzej. ;) Lubię tutejszy wystrój, atmosferę, zapach kawy i herbaty unoszący się w powietrzu, brak pośpiechu. Przemiła obsługa, barista posiada sporą wiedzę. Byłam mile zaskoczona mogąc kupić jakieś pamiątki, pocztówki, gadżety do kawy. Fajnie będzie jeszcze wrócić.
Sebastian Stypuła
Sebastian Stypuła
2022.02.15
Dla prawdziwych kawoszy. Świetne doradztwo i kawa. Polecam.
Advertisement
Piotr Sobierajewicz
Piotr Sobierajewicz
2022.02.14
Bardzo dobra kawa i czekolada. Klimatyczne miejsce. Warto odwiedzić! Niedaleko rynku.
Anetta K
Anetta K
2022.02.02
Polecam. Super kawa, przyjemne miejsce.
Paweł Jurlewicz
Paweł Jurlewicz
2022.01.18
Przypadkowa wizyta. Kawa mała, ale... bardzoooo długa rozmowa z ciekawym człowiekiem. O wszystkim. O kawie, życiu, ludziach, Bogu, planach. Polecam wizytę. Młodym i starym. Jak ja. He he he...
Reply from El Gato Coffee Roasters 2022.01.20
Dziękujemy bardzo za doskonałą ocenę i opinię. Zapraszamy na więcej takich przypadkowych wizyt i ciekawych rozmów z wzajemnością :) Do zobaczenia
Sebastian Jaskuła
Sebastian Jaskuła
2022.01.07
Reply from El Gato Coffee Roasters 2022.01.07
Dziękujemy bardzo za świetną ocenę. Zapraszamy ponownie i życzymy Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku!
Advertisement
Maciej Karkowski
Maciej Karkowski
2021.12.31
Dziś wspólnie z Żoną zawitaliśmy u Was po raz pierwszy... i na pewno nie ostatni! Bardzo świetne miejsce, przemiła obsługa, czuć wspaniałą jakość miejsca i oczywiście kawy. Bardzo gorąco polecam!
Marcin Urban
Marcin Urban
2021.12.28
Tim Muzio
Tim Muzio
2021.12.27
The best coffee in Trzebnica
Agnieszka Januszek
Agnieszka Januszek
2021.12.24
Advertisement
Marcin Wilczowski
Marcin Wilczowski
2021.12.12
Bardzo dobra kawa oraz świetna obsługa i klimat, polecam
Reply from El Gato Coffee Roasters 2021.10.02
Dziękujemy bardzo za super opinię. Zapraszamy ponownie!
Greg Grzegorz Sobieraj
Greg Grzegorz Sobieraj
2021.12.09
El Gato czyli Kot, jest przytulnie i robią dobrą kawę , polecam! ... Es acogedor y hacen un buen café , lo recomiendo!
Greg Grzegorz Sobieraj
Greg Grzegorz Sobieraj
2021.12.08
El Gato czyli Kot, jest przytulnie i robią dobrą kawę , polecam! ... Es acogedor y hacen un buen café , lo recomiendo!