Eleven - Odzież i gadżety z nadrukiem

Eleven - Odzież i gadżety z nadrukiem Reviews

Excellent rating
5.0
41 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (41)
Zespół Taneczny KRZEMYKI
Zespół Taneczny KRZEMYKI
2024.02.22
Firma Eleven współpracuje z Naszym Zespołem i wykonuje piękne koszulki dla tancerzy, które sprawdzają się zarówno na treningach jak i na co dzień. Dobre wykonanie, miła obsługa i szybki termin realizacji. Polecamy :)
Advertisement
Jadwiga Harasymowicz
Jadwiga Harasymowicz
2024.02.22
Świetna współpraca! Firma Eleven sprawnie i bez problemu realizuje złożone zamówienia, a produkty są dobrej jakości! Polecam!
INdecori
INdecori
2023.12.14
Wszystko w na wysokim poziomie. Dziękuję.
Reply from Eleven - Odzież i gadżety z nadrukiem 2023.12.15
Bardzo dziękujemy za opinię i dotychczasową współpracę!
Michał Śnios
Michał Śnios
2023.09.25
Petarda! Bardzo profesjonalne podejście do klienta, ekspresowa realizacja zamówienia i co najważniejsze - fantastyczne koszulki! Bardzo dobra jakość wykonania i nadruku, a same koszulki na żywo przerosły moje najśmielsze oczekiwania. Zdecydowanie polecam!!
Piotr Pietrzyk
Piotr Pietrzyk
2023.09.25
Wracamy i wracać będziemy! Koszulki dobrej jakości, wykonane ekspresowo, a obsługa klienta na bardzo wysokim poziomie. Zamówień było już kilka i do tej pory bez najmniejszych zarzutów. Naprawdę polecam!
Advertisement
Zuzia Niemiec
Zuzia Niemiec
2023.09.25
Bardzo przyjemna współpraca - profesjonalne podejście do klienta, ekspresowa wysyłka i co najważniejsze świetne koszulki. Zarówno materiał jak i nadruk są wysokiej jakości. Nieoceniona była też pomoc przy samym projekcie 😇
Milena Witkowska
Milena Witkowska
2023.09.25
Już po raz kolejny zamawiałam koszulki z tej firmy i za każdym razem rzeczywistość przerasta moje oczekiwania. Koszulki są zgodne z przesłanym projektem, nadruki się nie spierają a materiał jest przyjemny w dotyku. Czas realizacji zamówienia jest bardzo krótki, a Pan niezwykle miły i pomocny. Polecam bardzo serdecznie!
Olivia Borek
Olivia Borek
2023.09.25
Profesjonalne podejście do klienta, błyskawiczna dostawa a same materiały - w moim przypadku koszulki - są w bardzo dobrej jakości. Polecam każdemu co ceni jakość.
Weronika Dudek
Weronika Dudek
2023.09.25
Polecam tą firmę z całego serca. Realizacja zamówienia ekspresowa. Koszulki miłe w dotyku, wydruk dobrej jakości a efekt końcowy przerósł moje najśmielsze oczekiwania. Na pewno to nie ostatni raz kiedy korzystam z ich usług!
Advertisement
Julia Rosiak
Julia Rosiak
2023.09.25
Chciałabym ogromnie polecić firmę Eleven. Zostaliśmy zaopiekowani przy tworzeniu koszulek w każdy możliwy sposób. Ekspresowa dostawa, piękne wykonanie, wspaniały kontakt z firmą przy dogadywaniu szczegółów. Uczestnicy obozu byli zachwyceni! Na pewno wrócimy niejeden raz.
Anna G
Anna G
2023.07.11
POLECAM firmę Eleven!!! Zleciłam nadruk na dwóch koszulkach...nadruki super, sprawna obsługa. Z pewnością tu powrócę 🙂
Reply from Eleven - Odzież i gadżety z nadrukiem 2023.07.11
Dziękujemy serdecznie za zamówienie oraz bardzo miłą opinię :) Pozdrawiamy!
Michał Mac
Michał Mac
2023.05.02
Marek Frączek
Marek Frączek
2023.04.12
Szybka, bardzo sprawna realizacja. Wyrazy uznania. Dziękujemy. K.S. Orzeł Wólka Niedźwiedzka
Reply from Eleven - Odzież i gadżety z nadrukiem 2022.02.24
Bardzo dziękujemy za miłe słowo, oraz zaufanie. Oczywiście polecamy się na przyszłość. Pozdrowienia dla wszystkich związanych z klubem Orzeł Wólka Niedźwiedzka!
Advertisement
Kamil Blok
Kamil Blok
2023.04.01
RLGD Roztocze
RLGD Roztocze
2023.02.15
Serdecznie polecam firmę Eleven. Są gwarantem rzetelnego wykonania zamówienia. Cechują się wysoką kulturą osobistą i wyjątkowo miłym i fachowym kontaktem z klientem. Produkt wykonany przez nich jest najwyższej klasy. Przykładają uwagę do najdrobniejszych szczegółów w wykonaniu. Z pewnością skorzystamy ponownie z ich usług.
Tomasz Baran
Tomasz Baran
2023.01.31
Pełen profesjonalizm, super kontakt i świetna realizacja projektów. Polecam!
Dawid Walczak
Dawid Walczak
2022.12.19
Zawsze szybko i bezproblemowo. Polecam!
Advertisement
Mariola Kuźniar
Mariola Kuźniar
2022.11.17
JACEK LITWIN
JACEK LITWIN
2022.10.20
Super obsługa. Polecam
Mateusz Gwizdak
Mateusz Gwizdak
2022.10.12