Električar Osijek - INBOR

elektricar-osijek.hr

Električar Osijek - INBOR Reviews

Excellent rating
4.9
28 reviews Verified
Električar Osijek - INBOR
%title%

%offer%

Reviews ( 28 ) 4.9

Marija Šimić
Marija Šimić
2023.10.31
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Reply from Električar Osijek - INBOR 2023.11.02
Pozdrav, hvala vam na ukazanom povjerenju i recenziji. Lp - Električar
Tajana Grinžek
Tajana Grinžek
2023.06.20
Reply from Električar Osijek - INBOR 2023.06.20
Hvala vam na ostavljenoj recenziji. Drago nam je što ste zadovoljni uslugom.
Ivan Pavlinušić
Ivan Pavlinušić
2023.04.14
Točnost u dolasku zakazanog termina, ljubaznost, stručnost i profesionalnost,drago mi je što surađujemo te bih svakome tko traži električara rado preporučio
Reply from Električar Osijek - INBOR 2023.04.14
Hvala vam na recenziji :)
Odličan električar, preporuka svima!
Filip Saračević
2022.10.17 2022.10.17 | Croatia
Odlično Odlična usluga - točno prema dogovoru, brzo i uredno obavljen posao!
Najbolji električar u Osijeku Majstor došao u točno dogovoreno vrijeme, sve obavio kako je bilo dogovoreno i u roku. Apsolutno prezadovoljna!
Davor Komljenović
Davor Komljenović
2022.10.11
recommends
Kvalitetan i brz majstor!
Monika Franjić
Monika Franjić
2022.10.11
recommends
Preporuka ako trebate električara u Osijeku i okolici! 👌👌
Karlo Koloda
Karlo Koloda
2022.09.27
Positive
Quality
Puzdani majstori, dolaze ne vrijeme
Reply from Električar Osijek - INBOR 2022.09.27
Pozdrav Karlo, hvala vam na recenziji i iskrenom komentaru. Lp - Električar Osijek
Tena Grabić
Tena Grabić
2022.09.23
recommends
Odličan majstor! Topla preporuka 😀
Tena Grabić
Tena Grabić
2022.09.23
Reply from Električar Osijek - INBOR 2022.07.14
Pozdrav, hvala na recenziji!
sonjaosijek
sonjaosijek
2022.09.22
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Vrhunski električar.Dolazi na vrijeme, drži se dogovora. Za svaku preporuku!
Reply from Električar Osijek - INBOR 2022.09.22
Pozdrav Sonja, hvala vam na recenziji i komentaru! lp - Električar Osijek
marin larko
marin larko
2022.09.21
Tražio sam električara te sam slučajno našao Električar Osijek. Toplo bi ih preporučio svakome u potrazi za dobrim majstorom na području grada Osijeka.
Reply from Električar Osijek - INBOR 2022.09.21
Pozdrav Marine, drago nam je što ste zadovoljni uslugom. Stojimo vam na raspolaganju. Lp - Električar Osijek
John Zechmeister
John Zechmeister
2022.09.21
Odličan majstor, svaka preporuka!
Reply from Električar Osijek - INBOR 2022.09.21
Pozdrav, hvala vam na recenziji. :)
Ivana Pejić
Ivana Pejić
2022.09.08
Critical
Professionalism
Majstori nisu došli na dogovorenu intervenciju.
Reply from Električar Osijek - INBOR 2022.09.19
Pozdrav Ivane, ispricavamo se zbog neugodnosti. Zbog velikom obima posla, moguce da je doslo do propusta. Lp - Električar Osijek
Davor Mihić
Davor Mihić
2022.07.14
Reply from Električar Osijek - INBOR 2022.07.14
Pozdrav, hvala na recenziji!
Katharina Rostaš (Kina)
Katharina Rostaš (Kina)
2022.06.21
Positive
Professionalism
Električar Osijek ima kvalitetan i susretljiv tim za svaku preporuku. Radili smo ugradnju alarma s njima i sve je proteklo brzo, jednostavno, čisto i po dogovoru. Svakako ih uskoro planiramo pozvati i za popravak labavih utičnica i postavljanje rasvjete u kuhinji.
Reply from Električar Osijek - INBOR 2022.06.22
Pozdrav, hvala vam na recenziji i komentaru!
Petar Borovac
Petar Borovac
2021.11.03
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Reply from Električar Osijek - INBOR 2021.11.03
Pozdrav, hvala vam što ste odvojili vrijeme i ostavili recenziju. Lp Električar Inbor
Katharina Rostaš
Katharina Rostaš
2021.08.26
recommends
Brza i efikasna usluga, svaka preporuka.
Ivana Marčetić
Ivana Marčetić
2021.08.25
recommends
Najbolji majstor, pojavio se u tocno dogovoreno vrijeme, tri uticnice u kuhinji popravio u kratkom roku, uz to iznimno ljubazan i pristojan. Preporuka svima! 🙃 🔌