Elektraunie

elektraunie.nl

Elektraunie Reviews

Poor rating
1.2
40 reviews Verified
Elektraunie
%title%

%offer%

Reviews ( 40 ) 1.2

Casper van den Hoogen
Casper van den Hoogen
2024.03.08
SLECHT VERHAAL ! in maart 2023 hybride warmtepomp systeem besteld. aanbetaling gedaan. en tot op heden niets. in gebrekestelling gestuurd en daarna de ontbinding van contract (voor terugbetaling). beide brieven terug (retour zender) en nu lijkt ook hele toko opgedoekt. dat wordt een advocaat en rechter erbij halen. ook op hun kosten en anders op persoonlijke titel. ik sluit me anders ook graag aan bij anderen die al in het proces zitten. dit lijkt me allemaal op voorbedachte raden.
Pavan Singh Dhakre
Pavan Singh Dhakre
2024.01.30
Very poor customer communication and there is no response of emails /phone calls. Not suggested for anyone
Jef Thys
Jef Thys
2023.12.18
Niet mee in zee gaan. Wanpraktijken of bewuste fraudeurs. Offerte ondertekent via Belgische verkoper Renewbe, die met Elektra Unie samenwerkt als installateur. Voorschot betaald. 2 keer Elektra Unie aan de lijn gehad om installatie in te plannen, maar daarna nooit meer gezien of gehoord. Momenteel klacht ingediend bij de politie om voorschot terug te krijgen.
Claudia Sjeel
Claudia Sjeel
2023.12.15
In december 2022 een offerte getekend bij Bobsolar. Zouden in februari 2023 panelen leggen. Kwam maar niets. Er was ons niet doorgegeven dat zij o.a. ons contract hebben verkocht aan Elektra Unie. Niet geïnformeerd door Bobsolar en niet welkom geheten door Elektra Unie. Maar goed kregen via Bobsolar verkoper een telefoonnummer van installerende partij. Bleek Elektra Unie te zijn. Pas juli 2023 hoor ik dat zij niet alleen de installerende partij zijn maar 200 contracten van Bobsolar hebben overgenomen. Wij hebben ruim € 9.000,- voorschot betaald. Vanaf ergens in maart heeft Elektra Unie 8 installatie afspraken gemaakt en zijn niet komen opdagen zonder ook maar af te zeggen. Ontelbare malen bellen voordat je iemand aan de lijn krijgt. Beloven gouden bergen maar je blijft met lege handen staan. Elektra Unie bevestigd nooit per mail de afspraak. Echter na zoveelste keer niet komen opdagen hebben ze me juli 2023 per mail bevestigd dat met 15 en 16 juli zeker komt installeren. En wat denk je, ook een schriftelijke bevestiging kun je niet serieus nemen. Wij hebben hard moeten werken en sparen en gewoon schandalig dat een bedrijf zo met je omgaat. Ze laten gewoon niets van zich horen. Inmiddels na 8 afspraken geen vertrouwen meer en overgedragen aan advocaat. Nu maar hopen dat we in ieder geval ons voorschot nog terug kunnen krijgen. Bobsolar zegt alle aan hen betaalde voorschotten (en zelfs meer, zie Radar Tros programma, reactie Bobsolar) aan Elektra Unie over te hebben gemaakt. Elektra Unie beweerde in juli naar mij toe dat zij de voorschotten van Bobsolar niet zouden hebben ontvangen. Tja wie spreekt er nu de waarheid. In ieder geval is klant de fix de dupe. Wij klanten hadden niets behoren te merken van de overname van de contracten. Advies ga zowel met Bobsolar als met Elektra Unie niet in zee. Je moet 1 ster aanklikken om deze review te posten. Maar eigenlijk zou ik er geen willen aanklikken.
Joke de Vos
Joke de Vos
2023.10.31
Kijk naar Radar van 30 oktober 2023 over de situatie rondom Bobsolar en Electra unie. Daar wordt je niet blij van. Eén ster is nog teveel helaas. Komen niet op de afspraken,Laten niets van zich horen op mails en bellen. Drama!
Irene Van Den Brom
Irene Van Den Brom
2023.10.30
Na aanbetaling geen contact meer mogelijk Eind mei hebben wij besloten zonnepanelen te laten plaatsen door Elektra Unie. Levertijd zou 6 weken zijn en kon pas vastgelegd worden na aanbetaling. Tot de aanbetaling was contact met de verkoper (Daan H.) krijgen geen probleem. Na de aanbetaling met moeite planning kunnen bereiken en werd de levertijd geen 6, maar 10 weken. Jammer, maar goed. Op 5 augustus zouden ze komen plaatsen. Toen ik vroeg of ik daarvan een bevestiging zou krijgen, gaf men aan van niet. Op 5 augustus kwam Elektra Unie niet opdagen. Vanaf maandag 7 augustus bijna dagelijks geprobeerd ze aan de telefoon te krijgen, maar zonder succes. De ene keer is de voicemail vol (waarschijnlijk door de vele klachten) en de andere keer krijg je te horen dat ze “wegens enorme drukte telefonisch moeilijk bereikbaar zijn en dat als je ze een mail stuurt ALTIJD binnen 24 uur antwoord krijgt”. Bijna dagelijks gemaild, zonder reactie. Aangetekende brief gestuurd, ook geen reactie. Ik denk dat het ze alleen om de aanbetalingen gaat. Misschien wel een soort piramideconstructie… Dat een andere gedupeerde (en dus net als ik schuldeiser) overweegt hun faillissement aan te vragen, kan ik me goed voorstellen. Update: vandaag mijn aangetekende brief ongeopend retour gekregen. Wat een OPLICHTERS! update 26.09.2023 Volgens reactie "eigenaar" nemen ze binnenkort contact met mij op. Ik zal mijn adem maar niet inhouden, want tot nu toe taal nog teken. Mochten er echte ontwikkelingen zijn, dan zal ik dat in mijn review verwerken. 17.10.2023 nog steeds geen contact. Mensen TRAP ER NIET IN ! AVROTROS RADAR uitzending 30.10.2023
Reply from Elektraunie 2023.09.13
Beste heer/mevrouw, Wij zijn op dit moment volop bezig met het oplossen van de ontstane problemen. Wij zullen binnen afzienbare tijd contact met u opnemen om uw zaak te bespreken en op te lossen. Met vriendelijke groet, Elektra Unie BV
giel Bv
giel Bv
2023.10.12
Al van het begin van het jaar bezig met dit bedrijf.50% aanbetaalt ze zouden al 3 maal panelen komen leggen zijn helaas niet komen opdagen ook niet afgebeld. Helaas geen contact meer te krijgen met dit bedrijf op geen enkelen manier. Dus mensen doe geen zaken met deze oplichters
Mrs vHvL
Mrs vHvL
2023.10.10
1 ster is nog teveel…. Het zijn oplichters, meneer schrijft hier overal bij vorige reviews dat hij contact opneemt om alles op te lossen nog 3 weken geleden maar wij horen niks…ja dat hij meer geld wil zei hij enkele weken geleden wel al en dan zou er direct geplaatst worden. We zijn al bezig van af begin dit jaar met 8 huishoudens en een vve dus goed voor 9 opdrachten met offerte, aanbetaling van 50% en ze zouden al 3 x komen…. Meneer is een oplichter! Overal lees je dat zonnenpanelen goedkoper zijn geworden maar hier blijkbaar niet? En begin dit jaar met een offerte komen maar er nu ineens geld bij willen? Als ze meteen gelegd waren op de allereerste afgesproken dag waren er geen stijgende kosten geweest En als ze dan niet komen opdagen denk je dat ze afbellen? Nee we zitten daar met 8 huishoudens voor Jan met de korte achternaam tot 2 x toe. Aangetekende brieven met de in gebreke stelling worden ook niet aangenomen en komen retour, telefoon en mails niet beantwoord Mensen bedenk u nog 200x voor u met deze man in zee gaat….
Gert Keyl
Gert Keyl
2023.10.09
Vandaag gebeurde dus waar ik bang voor was niemand opkomen dagen na diverse telefoontjes eindelijk iemand aan de telefoon ik bel u terug maar naar 2 uur nog geen contact dus maar weer gebeld naar andere afdeling weer de zelfde persoon aan de telefoon ben ermee bezig bel u terug u kunt wel raden niemand belt terug dus morgen maar eens persoonlijk verhaal gaan halen in Zutphenwe zijn inmiddels 3 weken verder nog niks gehoord we worden aan het lijntje gehouden ze zijn in Zutphen uit de hal gezet en zitten ergens in apeldoorn of niet meneer rosien van de haere
Reply from Elektraunie 2023.09.13
Beste heer/mevrouw, Wij zijn op dit moment volop bezig met het oplossen van de ontstane problemen. Wij zullen binnen afzienbare tijd contact met u opnemen om uw zaak te bespreken en op te lossen. Met vriendelijke groet, Elektra Unie BV
Orkhan Asgarov
Orkhan Asgarov
2023.09.29
We agreed in April and I made down payment for 6 panels. Supposedly, it would take 6 weeks to install the panels. However, I did not hear anything from them until June. When I called them again they told me there is a problem with the engineers and they can only do it in August. However, since then I did not hear anything from them. They don't respond to my emails and to my calls. The salesperson named Chido also doesn't respond to my calls. I have started the legal action already and going to report to the police. Mvg, Orkhan Asgarov
Carlos M. Caeiro Mouzo
Carlos M. Caeiro Mouzo
2023.09.27
Inderdaad ook ik krijg nare gevoels bij dit bedrijf. In maart aanbetaling gedaan. Ze zouden 15 juli komen plaatsen, helaas niemand komen opdagen zonder enig bericht. Bedrijf is niet bereikbaar en reageren niet op mails. 18 juli werdt ik gebeld dat er problemen waren met leverancier/planning ze hebben een nieuwe afspraak gemaakt voor vandaag en wat denk je niemand komen opdagen. Zeer teleurstellend allemaal. Geld teruggevraagd via mail en juridische maatregelen aangekondigd. Update : Na meerdere mails en telefoontjes nog geen reactie ontvangen van Elektra Unie. Zelfs niet op deze post. Zijn er mensen die al stappen hebben ondernomen? Graag wil ik me hierbij voegen anders start ik deze zelf. Hoor graag.
Craig Rowland
Craig Rowland
2023.09.26
In april bestelling geplaatst. Betaalde borg. Tot op heden geen service verleend. Absoluut een oplichterij. Ik raad iedereen aan die door dit bedrijf wordt getroffen, zowel uw bank als de politie op de hoogte te stellen. Hoe meer meldingen worden geregistreerd, hoe groter onze kans is om ons geld terug te krijgen.
DLB
DLB
2023.09.25
Elektra Uni zou vandaag langskomen voor het plaatsen van de zonnepanelen. Helaas helemaal niks vernomen. Ondanks dat, heb ik na de aanbetaling zelf contact moeten opnemen. Toen heb ik met Hans van de planning gesproken die zei dat ze 100% zouden komen maar dat ze niet aan bevestigingsmail doen. Mijn account manager (die inmiddels ontslagen is) zei dat ze zouden komen op 2 augustus 2023 en ik de bevestiging van hem zou krijgen via de mail. Die heb ik na 5x mailen ook nog steeds niet ontvangen. Uiteindelijk via via contact gehad met de juridische man van Elektra Uni, deze heeft geregeld dat ik de bevestiging via de mail heb kunnen krijgen. Ondanks dat, zijn vandaag niet langs geweest en heb ik niks van ze gehoord. Erger dan dat, zijn ze niet te bereiken. Uiteindelijk na veel bellen, onderzoek, hulp van andere gedupeerde en bijbetalen (na oplevering) hebben ze de zonnepanelen geplaatst en binnen 2 dagen werkend gekregen. De monteurs en elektricien hebben goed werk geleverd en werken hard om de klant tevreden te stellen, deze gasten valt niks kwalijk te nemen. Ik hoop dat iedereen uiteindelijk geholpen wordt en dat Elektra Uni de afspraken die gemaakt zijn nakomt. Gr DL. Badal
Reply from Elektraunie 2023.09.13
Beste heer/mevrouw, Wij zijn op dit moment volop bezig met het oplossen van de ontstane problemen. Wij zullen binnen afzienbare tijd contact met u opnemen om uw zaak te bespreken en op te lossen. Met vriendelijke groet, Elektra Unie BV
Bas van de Pijpekamp
Bas van de Pijpekamp
2023.09.24
Update 1: Let op! Waarschijnlijk oplichters… ongeveer 3 maanden geleden een fijne eerste ervaring gehad. Alles werd opgemeten en de wensen werden besproken met een aardige kerel. Helemaal top zou je denken. Nu zijn we 3 maanden verder en zitten we met vele vragen die niet beantwoord worden. Wanneer krijgen we nieuwe info? Wanneer wordt de aanbetaling teruggestort? Krijgen we de aanbetaling überhaupt nog terug? Bestaat dit bedrijf überhaupt wel? We hopen op het beste, maar hebben er een hard hoofd in…. Update 2: Nu 3 weken later dan het eerder geschreven bericht, zijn we geen stap verder. We hebben 1 mail ontvangen met hierin het volgende bericht: Geachte heer, U verneemt in de loop van deze week van ons. Dit is uiteraard niet gebeurd…. Het schijnt een bedrijf te zijn en er zijn bij verschillende mensen panelen op het dak gelegd. Ik echter is de communicatie uitermate triest. Update 3: Na een hele periode niks te hebben gehoord, eist EU een verhoging van de betaling. Zij geven aan de kosten niet meer te kunnen betalen aangezien de materiaalkosten duurder zijn geworden. Na een akkoord te hebben gegeven lagen de panelen binnen 1.5 week op het dak. Het traject heeft ons veel tijd en energie gekost! EU heeft zichzelf in de vingers gesneden door het contact met de klant te verliezen. De bedrijfsvoering is uitermate slecht. De leggers en de elektriciën zijn erg vriendelijk en proberen er oprecht het beste van te maken. Maar ook zij weten lang niet alles wat betreft de slechte bedrijfsvoering. Nu is het afwachten of alles het blijft doen. Tot die tijd blijf ik bij mijn standpunt. Koop hier geen panelen totdat de bedrijfsvoering en het contact met EU optimaal is. Mvg, Bas van de Pijpekamp
Reply from Elektraunie 2023.09.13
Beste heer/mevrouw, Wij zijn op dit moment volop bezig met het oplossen van de ontstane problemen. Wij zullen binnen afzienbare tijd contact met u opnemen om uw zaak te bespreken en op te lossen. Met vriendelijke groet, Elektra Unie BV
S P
S P
2023.09.22
NIET DOEN! Laten je een aanbetaling doen van 50% en komen vervolgens niet opdagen en zijn onbereikbaar. Schandalig bedrijf! NAV onderstaande reactie: nog steeds niks gehoord, wat een grap
Reply from Elektraunie 2023.09.13
Beste heer/mevrouw, Wij zijn op dit moment volop bezig met het oplossen van de ontstane problemen. Wij zullen binnen afzienbare tijd contact met u opnemen om uw zaak te bespreken en op te lossen. Met vriendelijke groet, Elektra Unie BV
Pavan Dhakre
Pavan Dhakre
2023.09.21
Initial payment is done after that no show on first schedule date for Pannel installation. They reach after few days and set the new date as 14th Sep and again no show and now not able to reach them over phone or email..no response at all so not sure someone is still with this company or was it just a scam :(
Arco van Doleweerd
Arco van Doleweerd
2023.09.18
We hebben een warmtepomp besteld in mei 2023. Na de aanbetaling een keer contact gehad, maar daarna niet meer, ondanks herhaaldelijke pogingen.
Reply from Elektraunie 2023.09.18
Beste heer/mevrouw, Wij zijn op dit moment volop bezig met het oplossen van de ontstane problemen. Wij zullen binnen afzienbare tijd contact met u opnemen om uw zaak te bespreken en op te lossen. Met vriendelijke groet, Elektra Unie BV
Ap
Ap
2023.09.14
GA NIET IN ZEE MET DIT BEDRIJF HET IS PURE OPLICHTING!!!! Zoals vele hier een aanbetaling gedaan om vervolgens met geen mogelijkheid in contact te komen met het bedrijf. Update: op reviews een reactie achterlaten betekend nog niet dat ze actie ondernemen. Gewoon nog steeds nul reactie op mails of telefoontjes. Wat een bedrijf……
Reply from Elektraunie 2023.09.13
Beste heer/mevrouw, Wij zijn op dit moment volop bezig met het oplossen van de ontstane problemen. Wij zullen binnen afzienbare tijd contact met u opnemen om uw zaak te bespreken en op te lossen. Met vriendelijke groet, Elektra Unie BV
Amis
Amis
2023.09.12
Ze laten je een aanbetaling doen om vervolgens met geen mogelijkheid in contact te komen. 1 tip, ga vooral niet met dit bedrijf in zee!!
Reply from Elektraunie 2023.09.13
Beste heer/mevrouw, Wij zijn op dit moment volop bezig met het oplossen van de ontstane problemen. Wij zullen binnen afzienbare tijd contact met u opnemen om uw zaak te bespreken en op te lossen. Met vriendelijke groet, Elektra Unie BV
Els M
Els M
2023.08.29
WEES GEWAARSCHUWD! Ga niet met deze partij in zee, komen afspraken niet na! Op 24 april aanbetaling van 2690€ gedaan voor 8 zonnepanelen, zouden eerst binnen 6 weken worden geleverd worden, uiteindelijk afspraak voor 8 augustus. Niet komen opdagen, geen contact mogelijk. Op telefoontjes en e-mails wordt niet gereageerd. Als ElektraUnie niet snel de aanbetaling terugstort ga ik aangifte te doen van oplichting.
Reply from Elektraunie 2023.09.13
Beste heer/mevrouw, Wij zijn op dit moment volop bezig met het oplossen van de ontstane problemen. Wij zullen binnen afzienbare tijd contact met u opnemen om uw zaak te bespreken en op te lossen. Met vriendelijke groet, Elektra Unie BV