מיי הום - MY HOME

מיי הום - MY HOME Reviews

Excellent rating
4.5
31 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (31)
Shahar Hakmon
Shahar Hakmon
2023.09.29
Advertisement
nadav elbaz
nadav elbaz
2023.09.26
ארון ברמה גבוהה מאוד מאוד ממליץ בחום, שירות של מקצוענים מומלץ
יובל פזטל
יובל פזטל
2023.09.26
שירות מדהים ומקצועי! הזמנתי ביום חמישי וכבר בראשון קיבלתי את הארון. חייבת לציין לטובה את המוביל סמי, שהיה מקסים וסבלני. מומלץ בחום ♥️
sagit shans
sagit shans
2023.09.13
I recently purchased a bedroom set and wanted to share my experience. First and foremost, the delivery was on time, which was a relief as I had a tight schedule. The effective communication with the seller to resolve a small issue was good. They were responsive and resolved the matter swiftly. Overall, I'm satisfied with my purchase and the service provided.
Meravs 12345678
Meravs 12345678
2023.09.11
הזמנתי טלפונית את הארון, יותר יפה מהתמונה באתר, שירות מעולה, התקנה מקצועית
Advertisement
אורנה שחר
אורנה שחר
2023.09.11
מיטה איכותית במחיר הוגן
Tali
Tali
2023.09.01
חווית שירות מזעזעת להתרחק כמו מאש!!! 4.7 בציון וכנראה שכולם נכתבו על ידי הבעלים, פשוט עוגמת נפש אחת גדולה
Hwlb Jeje
Hwlb Jeje
2023.08.28
ישראלה איילה
ישראלה איילה
2023.08.28
חווית שירות מזעזעת. קניתי ארון שהגיע אחרי 18 ימים למרות שדובר על 7 ימי עסקים. כשהתחלתי לחפור ונאמר לי שהארון יגיע יום רביעי, אף אחד לא יצר איתי קשר. חיכיתי עד השעה 23 והייתי צריכה להתחנן למענה יום אחרי. כפיצוי הובטחו לי 2 מדפים, כשבאו להתקין לי את הארון שאלתי על המדפים ואמר לי שהם הותקנו, כשהמוביל הלך גיליתי שעבד עליי, לא הוסיף שום מדף. אני עדיין בטראומה מהשירות ולא מאחלת לאף אחד לעבור את מה שעברתי. אפילו כוכב אחד זה מוגזם.
Reply from מיי הום - MY HOME 2023.08.28
היי השם שלכם לא קיים במערכת של הלקוחות שלנו
Advertisement
משה עטיה
משה עטיה
2023.08.24
הזמנתי ארון לחדר טלפונית וקיבלתי מוצר מדהים , איכות גבוהה💯 והעיקר זה היחס המדהים . עוד אציין כי קבלתי תוספת של מדפים ללא עלות. מומלץ בחום!!
BATEL Siman-Tov TZUBERI
BATEL Siman-Tov TZUBERI
2023.08.14
תודה לסמי וסאמר האלופים על שירות נעים ומדוייק!!! אין עליכם תודה רבהההה
גל אשואל
גל אשואל
2023.08.13
מקצוענים ביותר . בהתחלה חששנו מאוד אך הגיעו בסוף 2 חברה מקצוענים עשו עבודה ברמה גבוה מרוצים מאוד תןדה רבה !!
Michael E
Michael E
2023.08.04
רכשנו ארון הזזה וקיבלנו מוצר איכותי יפה והכי חשוב עם שירות מהטובים שיש. ממליץ בחום!
Advertisement
אביגיל כהן
אביגיל כהן
2023.07.31
קניתי חדר שינה, וקבלתי שרות יוצא מן הכלל .וסמי בכלל נתן שרות מעולה.ממליצה בחום לקנות מהם!
מאגי פרטוש
מאגי פרטוש
2023.07.26
שרות מהיר מקצועי ואדיב
מור עזאני
מור עזאני
2023.07.24
אין מילים שיכולות לתאר כמה אני מרוצה! איכות, שירות, מקצועיות ברמה שאין בארץ! הזמנתי חדר שינה והכל הגיע מהר, מדוייק (עם כל השינויים שביקשתי) ומושלם בדיוק כמו שרציתי!!! ממליצה מאוד להזמין ממיי הום!
שי מנצור
שי מנצור
2023.07.18
אחלה של מחירים. יופי של מיטה!
Advertisement
אמיר מרשה
אמיר מרשה
2023.07.17
שירות מקצועי ואדיב והכי חשוב זמינות !
carol Cohen
carol Cohen
2023.07.14
הארונות ממש בגימור מצויין. המתקין אמיר היה מקצועי מאוד ואדיב. תודה
S B
S B
2023.07.06
הזמנתי ארבעה ארונות, יצא מהמם.😊 קיבלתי שירות מהיר וטוב מאנשים טובים ומקצועיים. ממליצה בחום