ek beauty clinic

ekbeautyclinic.nl

ek beauty clinic Reviews

Excellent rating
4.8
51 reviews Verified
ek beauty clinic
%title%

%offer%

Reviews ( 51 ) 4.8

Youssra Benali
Youssra Benali
2024.05.03
Ik ben al 2 jaar klant bij EK Beauty Clinic en de resultaten zijn geweldig! Mijn lichaam is vrij van ongewenst haar dankzij de gentle max pro plus en mijn hoofdhaar groeit weer dankzij XL hair behandelingen. Ik reis meer dan anderhalf uur, maar het is elke minuut waard. Een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en resultaat.
Advertisement
Ipek Sarilkan
Ipek Sarilkan
2024.04.12
Ik heb nu al 3 behandelingen gehad met de Gentle Max Pro Plus en ben enorm tevreden. Hele lichaam voor een mooi prijs. Na de eerste behandeling zie je al direct resultaat. Ik ging hiervoor al jaren naar andere salons. Nog nooit zo tevreden mee geweest. Ik ben al zowat uitbehandeld! Ik heb nu ook me 2e behandeling gehad met de Skinpen. Had na 1 behandeling geen resultaat verwacht, maar ik kan je zeggen dat ik ready ben voor de zomer! Het doet ook nog is geen pijn. Wel heb ik af en toe jeuk, maar dat is normaal. Aanrader dus!
Es 1907
Es 1907
2024.01.25
Super fijne en professionele gezichtsbehandeling gehad. Hele vriendelijke mensen en een mooie, verzorgde salon.
Nesrin Aydin
Nesrin Aydin
2024.01.21
Echt een top kliniek! Super vriendelijke en kundige personeel. Ik heb 2 verschillende behandelingen bij ze. En beide met mooie resultaten!
merve s
merve s
2024.01.02
Hele vriendelijke medewerkers!! Ook nog eens heel hygiënisch! En de apparatuur die ze gebruiken ook heel kwalitatief. Zeker aan te raden.
Advertisement
Artur Jan
Artur Jan
2023.12.17
Een professionele specialisten. Vriendelijke omgeving, redelijke prijzen. Ik raad aan
Sedra Albam
Sedra Albam
2023.12.15
cherise mahes
cherise mahes
2023.12.13
Ik kom nu al langer dan een jaar bij EK beauty clinic voor mijn gezichtsbehandelingen. Songul is echt onwijs goed in het werk dat ze verricht. Ze weet precies hoe elke behandeling die ik tot nu toe heb gedaan aanvoelt en wat er daarna kan/gaat gebeuren. Ik ben bij meerdere klinieken geweest waar ik bijna geen resultaten hebt geboekt, waardoor ik er eigenlijk geen hoop meer in had, tot ik bij Songul kwam. Een jaar later loop ik echt met een mooie huid al zeg ik het zelf! Ze zijn super klantvriendelijk en erg professioneel! Echt een aanrader!
Ashfaq Chaudhry
Ashfaq Chaudhry
2023.12.12
Excellent service
Advertisement
Souad nikss
Souad nikss
2023.11.21
Super tevreden met deze beauty clinic. Zeer lieve professionele dames die alle tijd voor je nemen en je bijstaan in alles.
Sharita SJ
Sharita SJ
2023.11.17
Altijd een fijn en vriendelijk ontvangt. Er wordt goed geluisterd naar je vragen en wensen om samen een plan te maken. De behandelingen worden goed uitgelegd. Professioneel en hygiënisch uitgevoerd. Ben zeer tevreden met mijn behandelingen. Echt een aanrader!
Fear Allah
Fear Allah
2023.11.15
2 jaar al een vaste klant, op naar meer:)))
Nsrin Mirani
Nsrin Mirani
2023.10.29
EK beauty clinic is geweldig! Ik heb twee keer een gezichtsbehandeling gehad en ik zie meteen resultaat. Bedankt voor de goede service.
Advertisement
Nadine van Dam
Nadine van Dam
2023.10.29
Superblij met het resultaat van de Dermapen! Ik heb last van pigmentvlekjes in mijn gezicht en bij een andere kliniek boekte ik elke keer nauwelijks resultaat. Sinds ik onder behandeling ben bij EK Beauty Clinic zijn mijn pigmentvlekjes aanzienlijk verminderd en hoor ik van meerdere mensen dat mijn gezicht er ontzettend goed uitziet. Heel erg blij mee!!
Roksana
Roksana
2023.10.27
Ik heb al 5 gezicht behandelingen gehad bij Ek Beauty & Hair Clinic , en ik ben zo zeer tevreden . I mean look at the picture 😍 Bij mijn eerste afspraak wist ik niet eens wat ik nodig had, Ik wiste alleen wat ik wilde bereiken. Ik ben door Songul geholpen, ze heeft mij alle behandeling zo goed aangepast . Alles goed en duidelijk uitgelegd, toen wist ik al dat het in professionele handen was. Goede tips gekregen voor de dagelijkse huid verzorging ..Ik kan niet wachten op mijn volgende afspraak bij Ek ! Ik beveel deze clinic aan mijn vrienden en familie. Voor mij is dat een aanrader ! Mooie plek met mooie mensen . Spijt kan je daar niet krijgen ! ❤️❤️
Nisrine Aaouad
Nisrine Aaouad
2023.10.17
Vanuit Limburg gekomen. Goeie service en vriendelijke personeel ik raad het aan
Susan Hashemi
Susan Hashemi
2023.10.17
SUPER leuke clinic! Ik kom al meer dan 4 jaar bij EK beauty voor verschillende behandelingen. De team bestaat uit hele leuke en vakkundige dames, waar je lekker mee kan kletsen. Ze stellen je op je gemak, geven goeie adviezen en helpen je graag verder. Ze werken met de nieuwste apparaturen, een goeie hygiëne en diverse behandelingen. Ik wordt vaak door Ayten geholpen, super leuke dame en fijn om behandeld te worden door haar. All met all super tevreden. Zie ook goeie resultaat! Ik heb ze aan all mn vriendinnen en familieleden voorgesteld. En raad ze zeker ook aan. Spijt ga je bij hun niet krijgen!
Advertisement
Kaoutar Benhajar
Kaoutar Benhajar
2023.10.17
Zeer tevreden. Raad ze iedereen aan!! Vriendelijke personeel. Werken schoon en netjes. Komen alle afspraken na. Echt top service!!
BertugNL
BertugNL
2023.10.14
Ben erg tevreden over de behandelingen die ik heb genomen, ze zijn eerlijk en zie al echt goed resultaat. Dankjewel!
Ilayda Tosun
Ilayda Tosun
2023.10.12
Ik kan met volle overtuiging zeggen dat de laser clinic absoluut fantastisch is! De behandelingen zijn effectief en het personeel is zo vriendelijk en behulpzaam. Ik ben echt onder de indruk van de resultaten en kan deze clinic ten zeerste aanbevelen. Ze leveren echt topkwaliteit!