Eiendomsfinans

eiendomsfinans.no

Eiendomsfinans Anmeldelser

Excellent vurdering
4.9
513 anmeldelser Verifisert
Eiendomsfinans
%title%

%offer%

Anmeldelser ( 513 ) 4.9

Shero Dahdo
Shero Dahdo
2024.05.24
Jeg ønsker å uttrykke min oppriktige takknemlighet for den fantastiske hjelpen Sona Bashash ga meg under kjøpet av min første bolig. Hennes ekspertise, dedikasjon og kontinuerlige støtte gjorde det som kunne vært en komplisert prosess, til en svært smidig og hyggelig opplevelse. Jeg er imponert over hennes profesjonalitet og dybdekunnskap om eiendomsmarkedet. Hun tok seg tid til å forstå min økonomiske situasjon og mine mål for boligkjøpet, og ga meg klare råd gjennom hele prosessen. Hennes evne til å forklare komplekse finansielle konsepter på en enkel og forståelig måte var uvurderlig. Nå er jeg den stolte eieren av min første bolig. Denne oppnåelse betyr utrolig mye for meg, og jeg kunne ikke ha oppnådd det uten hennes eksepsjonelle støtte. Jeg vil sterkt anbefale hennes tjenester til alle som trenger en kunnskapsrik og pålitelig eiendomsfinansrådgiver. Tusen takk igjen for alt hun har gjort. Hennes dedikasjon til kundene er virkelig beundringsverdig, og jeg ser frem til å samarbeide med hun igjen i fremtiden.
Svar fra Eiendomsfinans 2024.05.29
Tusen takk for din svært hyggelige og detaljerte tilbakemelding Shero :-) https://eiendomsfinans.no/sona-bashash/
Robin Arnøy
Robin Arnøy
2024.05.24
Fantastisk god hjelp av Christer! Anbefales
Svar fra Eiendomsfinans 2024.05.29
Tusen takk Robin! https://eiendomsfinans.no/christer-aarvag/
Keiden Pedersen
Keiden Pedersen
2024.05.14
Anbefaler stort hjelp fra Christoffer W. Farestveit,Kjempehyggelig kar og hjalp meg hele veien når det var ingen andre som ville hjelpe meg. Er er super takknemlig
Svar fra Eiendomsfinans 2024.05.21
Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding Keiden :) https://eiendomsfinans.no/christoffer-farestveit/
Aranka Anni Cehola Johannessen
Aranka Anni Cehola Johannessen
2024.05.13
Veldig imøtekommende! Ryddig, profesjonell. Ordnet alt i en utfordrende tid. Anbefales!
Aranka Anni Cehola Johannessen
Aranka Anni Cehola Johannessen
2024.05.13
Veldig imøtekommende! Ryddig, profesjonell. Ordnet alt i en utfordrende tid. Anbefales!
Svar fra Eiendomsfinans 2024.05.21
Tusen takk for din anbefaling Aranka Anni :)
Maria Waagan
Maria Waagan
2024.05.03
Tusen takk for veldig god hjelp. Sona Bashash Viste veldig god service og var til stor hjelp da hun behandlet saken min. Og fant det beste tilgjengelige tilbudet for meg. 🤩
Svar fra Eiendomsfinans 2024.05.06
Tusen takk Maria, det var hyggelig å høre. https://eiendomsfinans.no/sona-bashash/
Mead Ghazi
Mead Ghazi
2024.04.29
Kjempe fornøyd med servicen deres! Kjempe raskt, hjelpsom og hyggelig betjening! Anbefales på det sterkeste! :)
Svar fra Eiendomsfinans 2024.04.30
Tusen takk for hyggelige ord, vi ønsker deg en finfin dag videre! Mvh Sona på Trondheimskontoret https://eiendomsfinans.no/sona-bashash/
aleksander ulsted
aleksander ulsted
2024.04.23
Thomas, hos eiendomsfinans, tror jeg er det nærmeste man kan komme en engel på jord. Jeg tok en telefon til han for kort tid siden, og møtte verdens hyggeligste fyr. Thomas kastet seg rundt på saken min, og kort tid etter var alt ordnet og klart. Thomas jobber konstant med saken og er helt utrolig god i jobben sin, og ikke minst så er han enormt god på å holde deg oppdatert under hele prosessen. Gir lett 10 av 5 mulige stjerner her!
Svar fra Eiendomsfinans 2024.04.30
Så hyggelig sagt, tusen takk Aleksander :) https://eiendomsfinans.no/thomas-hval/
Oda wam hansen
Oda wam hansen
2024.04.23
Etter å først ha fått ett tilbud fra ett annet sted, så valgte jeg å dobbeltsjekke med Thomas for å sjekke troverdigheten til tidligere saksbehandler . Det endte med ett mye bedre tilbud hos Thomas og han sparte meg for 40.000 i gebyr samt ett mye billigere lån enn hva det andre firmaet tilbød meg. Fra å være veldig usikker og rett og slett føle at jeg ble lurt inn i noe jeg ikke helt hadde oversikt over, gjorde Thomas at jeg følte meg trygg og jeg følte at han faktisk kun var ute etter å hjelpe meg på best mulig måte uten å tjene masse penger på det. Anbefaler Thomas Hval videre til alle jeg kjenner :)
Svar fra Eiendomsfinans 2024.04.18
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding Oda😊 https://eiendomsfinans.no/thomas-hval/
Granit Gashi
Granit Gashi
2024.04.22
Veldig imøtekommende rådgiver, svarer raskt på forespørsel. Jobber intensivt for å finne løsning til oss, og det klarte han til slutt 😊😊 og det er vi veldig takknemlig for 👏 veldig fornøyd
Svar fra Eiendomsfinans 2024.04.30
Tusen takk Granit :) https://eiendomsfinans.no/mattias-pedersen/
Karen Wallmann
Karen Wallmann
2024.04.19
anbefaler
Her fant man mye hjelp og hyggelige folk! :) @finansrådgiver Thor Erik Dullum, Tusen takk for hjelpen. :)
Kai Engebretsen
Kai Engebretsen
2024.04.17
Veldige god service. Hyggelig og forståelig service.😃
Svar fra Eiendomsfinans 2024.04.10
Tusen takk Kai :-)
Tina Langsø
Tina Langsø
2024.04.16
Svar fra Eiendomsfinans 2024.04.18
Tusen takk Tina :)
Marcin P.
Marcin P.
2024.04.10
Tomas Bøhm er en virkelig fantastisk finansiell rådgiver som hjalp oss med å skaffe lån fra banken og delta i budrunden. Vi deltok i budrunden to ganger, første gang noen andre brukte forkjøpsretten og kjøpte boligen, men vi kunne delta i en annen boligkjøpsmulighet neste dag. Tomas var tilgjengelig på telefonen hele tiden, og vi fikk øyeblikkelig finansielle beslutninger, slik at vi kunne kjøpe drømmehuset vårt. Vi vil definitivt komme tilbake hit for deres tjenester, spesielt anbefaler jeg Tomas Bøhm, som er svært hjelpsom, effektiv og dedikert i sitt arbeid. Tussen takk!
Svar fra Eiendomsfinans 2024.04.10
Tusen takk for utfyllende og svært hyggelig tilbakemelding Marcin :)
Martynas Malinauskas
Martynas Malinauskas
2024.04.09
Prosessen var veldig smidig og enkel 😊
Svar fra Eiendomsfinans 2024.04.10
Tusen takk for din anbefaling Martynas! :)
Soroush Music
Soroush Music
2024.04.03
Svar fra Eiendomsfinans 2024.04.10
Tusen takk!
Younes Beigi
Younes Beigi
2024.04.02
Opplevde rådgiver hyggelig og dyktig, fornøyd med godt utført tjeneste. Anbefales
Svar fra Eiendomsfinans 2024.03.27
Tusen takk Younes :) https://eiendomsfinans.no/trondheim/
Christine Haga Sørlie
Christine Haga Sørlie
2024.03.22
Jeg har fått gode råd og praktisk hjelp. Anbefaler andre som blir litt stressa av lån m.m. å få ta kontakt med Frode Haagensen. Hyggelig og tilgjengelig.
Svar fra Eiendomsfinans 2024.03.22
Tusen takk Christine :) https://eiendomsfinans.no/frode-haagensen/
Edel Marlèn Duurhuus
Edel Marlèn Duurhuus
2024.03.21
anbefaler
Monica Amundsen Holen har vært en fryd å jobbe med. Hun er grundig i sitt arbeid, og strekker seg langt for å gjøre kunden fornøyd. Oppfølgingen er tett, grundig og nøye. Monica holder avtaler, etterspør informasjon om noe mangler, og er tydelig på hva som må gjøres, når og hvordan. Det er lav terskel for å ta kontakt, og det føles trygt å ha en rådgiver som Monica. Tusen takk skal du ha!
Svar fra Eiendomsfinans 2024.04.02
Tusen takk for tilbakemelding Edel, veldig glad for å kunne være til hjelp <3
Wiktoria Siwiecka
Wiktoria Siwiecka
2024.03.12
Fantastisk service, gode råd og veiledning av Lars-Håkon. Han har virkelig gjort DET umulig blir mulig. I den tøffe og krevende perioden jeg har vært i, fikk jeg god veiledning og en tett oppfølgning i saken under hele prosessen. Jeg kunne aldri fått kjøpt huset (under den spesielle perioden jeg var da og da) uten han sin hjelp. Veldig effektiv, ryddig, hjelpsom og ikke minst tålmodig. Jeg er kjempe fornøyd med han og absolutt kan anbefale han på det varmeste! Og jeg vet det allerede i dag, at han kommer jeg til å bruke ved senere anledning 😊 5 stjerners service!!
Svar fra Eiendomsfinans 2024.03.27
Tusen takk for din hyggelige anbefaling Wiktoria :) https://eiendomsfinans.no/lars-haakon-lundgreen/