Rejestracja BDO | Sprawozdania BDO | KOBiZE | Obsługa firm - EcoClean doradztwo Opinie

Rejestracja BDO | Sprawozdania BDO | KOBiZE | Obsługa firm - EcoClean doradztwo Opinie

5.0

Doskonały - na podstawie opinii 31

ecoclean-doradztwo.pl
jest zweryfikowany przez Trustindex

Gwarantujemy, że wszystkie recenzje są w 100% prawdziwe.
Co to jest indeks zaufania?
%title%

%offer%

Opinie (31)
Aleksander Pawlicki
Aleksander Pawlicki
2023-08-07
Profesjonalne podejście. Miła obsługa. Wszystko zostało wyjaśnione i zalatwione na jednym spotkaniu online. Polecam!
Advertisement
Marcin Paprota
Marcin Paprota
2023-07-28
Bardzo i to Bardzo Polecam Miła i szybka obsługa POLECAM
Jakub Ltk
Jakub Ltk
2023-07-28
Profesjonalnie, kulturalnie i elegancko.
Aleksandra Cieśla
Aleksandra Cieśla
2023-07-11
Odpowiedz z Rejestracja BDO | Sprawozdania BDO | KOBiZE | Obsługa firm - EcoClean doradztwo 2023-07-12
Dziękujemy za opinię! Pozdrawiamy EcoClean doradztwo - Rejestracja BDO | Sprawozdania BDO | KOBiZE | Obsługa firm
Marta Grajewska
Marta Grajewska
2023-07-05
Odpowiedz z Rejestracja BDO | Sprawozdania BDO | KOBiZE | Obsługa firm - EcoClean doradztwo 2023-07-11
Dziękujemy za opinię! Pozdrawiamy EcoClean doradztwo - Rejestracja BDO | Sprawozdania BDO | KOBiZE | Obsługa firm
Advertisement
a b
a b
2023-06-21
POLECAM, jestem laikiem w temacie BDO, itp. Pan Zielonka wyjaśnił wszystko, załatwił za mnie i uczulił jak ustrzec się kar podczas kontroli, DZIĘKUJE!
Ada Zobniów
Ada Zobniów
2023-06-06
Naprawdę świetna, profesjonalna i szybka obsługa.
Natalia Aksiucik
Natalia Aksiucik
2023-05-12
Bardzo profesjonalna obsługa, wszystko sprawnie i bezproblemowo. Serdecznie polecam
Le Paris
Le Paris
2023-05-01
Polecam skorzystanie z usług firmy ECO Clean, a szczególnie z usług konsultanta Pana Daniela Zielonka. Kompetentny i zawsze chętny do pomocy, wszystko dokładnie tłumaczący od A do Z. Duża wiedza , bardzo szybki kontakt. Bardzo polecam.
Advertisement
Adam Wyrostek
Adam Wyrostek
2023-04-27
Polecam! Bardzo dobry kontakt, świetna współpraca !
Ilona Popiolek
Ilona Popiolek
2023-04-17
Rejestracja w BDO z firmą EcoClean to naprawdę nic trudnego. Pan Daniel wszystko objaśnia na spotkaniu online ,w każdej chwili służy pomocą. Bardzo serdecznie polecam tą firmę ! :)
Lukasz Kmiecik
Lukasz Kmiecik
2023-03-19
Profesjonalna firma. Polecam
Sebastian Chojnacki
Sebastian Chojnacki
2023-03-07
Pełen Profesjonalizm.
Advertisement
Kamila Mojsiuk
Kamila Mojsiuk
2023-03-05
Serdecznie polecam współpracę z firmą EcoClean. Pełen profesjonalizm.
Moment Prawdy
Moment Prawdy
2023-02-27
Rejestracja w BDO🙂 Szkolenie online, pan Daniel Zielonka mistrz , konkretnie na temat, wszystko od A do Z, wiedza duża, szybki kontakt (oddzwania automatycznie) pomoc kompletnie z każdej strony. Naprawdę polecam firmę EcoClean 5🌟
Odpowiedz z Rejestracja BDO | Sprawozdania BDO | KOBiZE | Obsługa firm - EcoClean doradztwo 2023-02-28
Dziękujemy uprzejmie. Pozdrawiamy! EcoClean doradztwo - Rejestracja BDO | Sprawozdania BDO | KOBiZE | Obsługa firm
Arrtur Przywara
Arrtur Przywara
2022-12-07
Super wykonana usługa. Znalezieni w internecie. Szybki kontakt, zaplanowanie spotkania online, omówienie usługi i dobranie rozwiązania dla gabinetu
Odpowiedz z Rejestracja BDO | Sprawozdania BDO | KOBiZE | Obsługa firm - EcoClean doradztwo 2023-02-01
Dziękujemy uprzejmie! Pozdrawiamy! EcoClean doradztwo - Rejestracja BDO | Sprawozdania BDO | KOBiZE | Obsługa firm
mariusz świecak
mariusz świecak
2022-11-27
Polecam! Rejestracja w BDO przebiegła bardzo sprawnie. Wszystko wytłumaczone konkretnie i rzeczowo! Świetny kontakt, zaangażowanie w dobro klienta. Polecam wszystkim!
Odpowiedz z Rejestracja BDO | Sprawozdania BDO | KOBiZE | Obsługa firm - EcoClean doradztwo 2022-12-01
Panie Mariuszu dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszych usług w zakresie rejestracji w BDO. Jak zawsze pozostajemy do Pana dyspozycji, jeżeli będzie taka potrzeba prosimy o kontakt. Pozdrawiamy! EcoClean doradztwo - Rejestracja BDO | Sprawozdania BDO | KOBiZE | Obsługa firm
Advertisement
Radek M
Radek M
2022-11-25
Sprawnie i rzeczowo. Polecam
Odpowiedz z Rejestracja BDO | Sprawozdania BDO | KOBiZE | Obsługa firm - EcoClean doradztwo 2022-11-28
Bardzo dziękujemy. Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszych usług! Pozdrawiamy! Rejestracja BDO | Sprawozdania BDO | Obsługa firm
Angelika Zielonka
Angelika Zielonka
2022-11-05
Polecam pełen profesjonalizm
Odpowiedz z Rejestracja BDO | Sprawozdania BDO | KOBiZE | Obsługa firm - EcoClean doradztwo 2022-11-09
Dziękujemy uprzejmie! W razie potrzeby pozostajemy do dyspozycji. Pozdrawiamy Rejestracja BDO | Sprawozdania BDO | Obsługa firm
Antoni Warecki
Antoni Warecki
2022-11-02
Polecam ! Firma dokonała rejestracji w bdo mojej firmy. Wszystko przebiegło bardzo szybko i bardzo rzeczowo. Wszystko wykonane bardzo konkretnie. Dodatkowo firma otwarta na potrzeby klienta, wyrozumiała, potrafiąca zrozumieć potrzeby przedsiębiorcy i właściwie doradzić. Pan Daniel Zielonka bardzo uprzejmy, posiada bardzo dużą wiedzę, widać że ma ogromne doświadczenie. Polecam wszystkim !
Odpowiedz z Rejestracja BDO | Sprawozdania BDO | KOBiZE | Obsługa firm - EcoClean doradztwo 2022-11-04
Panie Antoni dziękujemy uprzejmie! Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z usługi rejestracja w BDO. Jest na miło słyszeć pozytywne słowa w kierunku naszej firmy. Sprawia nam to niezwykłą satysfakcję gdy możemy przeczytać o zadowoleniu ze strony naszych klientów. Pozdrawiamy Rejestracja BDO | Sprawozdania BDO | Obsługa firm