eClinic Reviews

eClinic Reviews

5.0

Excellent - based on 7 reviews

eclinic.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (7)
Gijs Koeman
Gijs Koeman
2023-06-23
Ik ben bij eClinic geweest voor een second opinion na een haartransplantatie waar ik een slecht gevoel over had. Dat bleek een goede stap. In twee consulten heeft Rozemarijn nauwgezet in kaart gebracht wat fout is gegaan. Met haar bevindingen (door twee andere onafhankelijke specialisten bevestigd) dacht ik dat de kliniek zijn fouten zou erkennen. Immers, het ging niet om details: te weinig grafts geplaatst, verkeerde haarrichting, te veel geoogst, etc. Dat had ik verkeerd ingeschat. Het heeft iets langer geduurd, 2,5 jaar om precies te zijn, maar de verzekeraar van de betreffende kliniek heeft aansprakelijkheid erkend. Dit had ik niet bereikt zonder Rozemarijn's kundige en coöperatieve houding. Ze is op en top professional.
Mark Wagemakers
Mark Wagemakers
2023-02-08
Een haartransplantatie is niet iets wat je zomaar laat doen. Na zorgvuldige online research bij twee klinieken uitgekomen, waaronder eClinic. Dokter Rozemarijn was vanaf het begin attent en zorgvuldig in de informatie. Hoe ziet het haar er nu uit, wat kan er verbeterd worden, wat zijn de kosten. Na een duidelijke intake en heldere offerte meteen tot een datum gekomen. De behandeling was heel prettig. Op een klein prikje na voel je niets. Ik kan zelf prima tegen bloed en naalden, maar alles werd uitgelegd en als er angsten waren werd er rekening mee gehouden. Lo-fi op de achtergrond, een ontspannen sfeer, een zalige lunch en een onberispelij schone omgeving. Hartelijke service en een goed nagesprek volgden. Antibiotica werden meegegeven en een uitgebreid schema hoe je de aankomende twee weken je leven moet inrichten op de nazorg, want de grafts zitten nog niet vast. Het resultaat is natuurlijk, mooi en vol. De communicatie is altijd op een prettige manier verlopen. Zeker ook een extra blijk van waardering voor Anne-Loes, de rechterhand van Rozemarijn. Je kan de grafts tellen, je weet wat je te wachten staat en de nazorg is goed en klantgericht. Ik kan me geen betere kliniek wensen dan eClinic.
Marnick Sterenberg
Marnick Sterenberg
2023-01-30
Super goed geholpen! Heel erg blij mee
Fabio Brocco
Fabio Brocco
2023-01-12
HIGHLY RECOMMENDED I had my first hair transplant at the Clinic a year ago and since I was extremely happy with the results I decided, after consultation, to come back a second time for a different area. The procedure was painless and the recovery time was quick. Furthermore, the extra care of the staff member both during the recovery time and months later was spotless.The staff (both the assistant and the doctor) at the clinic were friendly and professional, making me feel at ease throughout the entire process. I highly recommend this procedure to anyone struggling with hair loss. The results are natural-looking and have greatly improved my self-confidence. Overall, a great experience and the staff takes extra care to explain not only the procedure but also the post op. Plus point since they are ALWAYS reachable
Mark Horne
Mark Horne
2022-06-17
1,5 jaar geleden een behandeling gehad... Begonnen met een prettige en fijne eerste intake/kennismaking. Ik ervaarde de zowel behandelend arts als assistente als erg vriendelijk en professioneel. Het voelde goed. Voor de behandeling zelf ben ik goed ingelicht over wat er zou gaan gebeuren, hoe dit gedaan werd en wat het naproces zou zijn. Ook werd er open gesproken over mogelijke bijwerkingen e.d. dus ook daar was ik bewust van. De behandeling/dag zelf was heel relaxed, rustig en goed verlopen. Goede zorg ontvangen, geen pijnen gehad/gevoeld. Nazorg ging ook prima. Ik was daar goed over geïnformeerd maar kon nog wel altijd bellen als ik vragen had. Na 2 weken belde ze mij voor een check (normaliter kom je langs, alleen mijn behandeling viel in de corona lockdown periode) en ging dus telefonisch met foto's. Dit zou misschien ook met video bellen of een teams/Google meet kunnen.. dat terzij (weet ook niet of het beeldmateriaal wel goed genoeg dan is). Terug naar mijn ervaring... Al met al een fijne geruststellende en ontspannen behandeling gehad. Wat ik als laatste nog erg waardeerde is een laatste check zo'n 12/15 maanden na de behandeling! Da's toch wel fijn dat er nog even gekeken wordt of alles goed is gegroeid e.d. echt super! Kortom, een aanrader om zeker eens op kennismaking te gaan en het zelf te ervaren!
Nick van der Maas
Nick van der Maas
2022-05-24
Super ervaring gehad! Na lang twijvelen en aantal consults toch bij eClnic terecht gekomen. Het voelen vanaf het eerste gesprek gelijk vertrouwd aan. Rozemarijn voert de consult en de operatie zelf uit en dit gaf mijn een goed gevoel. Heb nu 2 weken geleden de operatie gehad en alles ziet er goed uit. Ben vandaag omdat ik in de buurt woon op gesprek geweest en hebben alles nog even door genomen. Over 1 jaar mag ik weer terug komen om het eind resultaat te zien.
Kasper Bakker
Kasper Bakker
2022-01-15
Na zoveel jaar brainstormen dan toch eens de beslissing genomen om te gaan babbelen, over haar implantatie. De lange twijfels worden direct weg genomen na de intake. De dag erop gelijk een afspraak ingepland. Dan komt die dag dat het dan echt gaat gebeuren. Je komt een soort van gespannen binnen, je wordt dan gelijk op je gemak gesteld. Alles wordt goed uitgelegd en er word ook heel goed naar je geluisterd. Ze nemen ruim de tijd voor je en doen niks gehaast. Nooit het gevoel dat je een soort van nummertje bent. Zelfs na de behandeling is geen vraag te veel en zij blijven ook veel interesse tonen.