Eberson Hair Clinic Reviews

Eberson Hair Clinic Reviews

4.4

Good - based on 19 reviews

ebersonhairclinic.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (19)
JvdM
JvdM
2024-02-13
Heb mijn haar laten doen bij Eberson, nu ongeveer 3 jaar geleden en nog steeds super tevreden met het resultaat. Ik moet het zelfs uitdunnen met een schaar (ingeplanteerde haar) vooraan. Dit na 1 behandeling.. Het is super dik en bovenal ziet het er naturel uit. Had 1300-1400 grafts Norwood 2-3.
Reply from Eberson Hair Clinic 2024-02-20
Beste J, Hartelijk dank voor deze geweldige review en het delen van jouw ervaring bij ons. Mooi om te vernemen te horen dat je na 3 jaar nog steeds uitermate tevreden bent met het resultaat van deze haartransplantatie. Jouw resultaat is een mooi voorbeeld van wat wij als Haarkliniek nastreven: het leveren van uitstekende resultaten die niet alleen de tijd doorstaan maar ook natuurlijk en vol ogen. Mochten er ooit nog vragen of verdere zorg nodig zijn, ons team staat klaar om je te ondersteunen. Met vriendelijke groet, Team, Eberson Hair Clinic
Nick
Nick
2023-11-10
Hoewel het eindresultaat nog even op zich laat wachten heb ik de behandeling vandaag als uitstekend ervaren; leuke assistentes en vriendelijke, vakkundige haarchirurg.
Reply from Eberson Hair Clinic 2023-11-10
Hartelijk dank voor je review! Spoedige genezing en vlotte hergroei toegewenst. Team EHC.
M. Motox
M. Motox
2023-04-21
Naarmate ik ouder werd, begon mijn haargrens steeds verder terug te trekken. Als ik in de spiegel keek, zag ik een oude vent en dat strookte niet met het beeld wat ik van mezelf had. Terugkijkend naar oude foto's waar ik nog een mooie haarlijn had, gaf me een verdrietig gevoel. Hier moest ik iets aan doen. Ik heb twee verschillende klinieken bezocht waaronder Eberson Hair Clinic. Deze kliniek gaf me het juiste gevoel, maar mijn keuze kwam vooral door een vriend. Hij was ook door hen onder handen genomen en bij hem zag het er top uit! Zien is geloven zeg ik altijd maar. Dr. Eberson werkt overigens met een vast team waar hij al jarenlang mee samenwerkt en dat merk je. Snel en kundig. Het enige waar ik spijt van heb, is dat ik er zo lang mee had gewacht. De eerste twee weken na de behandeling waren niet fraai moet ik toegeven en rechtop in bed liggen viel me zwaar. Maar wat zijn nou twee weken? Op de behandeldag kun je overigens Netflixen. Ontspannend! Ik wil bij deze Dr. Eberson (en natuurlijk zijn hele team, dat mag absoluut niet vergeten worden) bedanken dat ze mij weer tot de oude hebben gemaakt. De tijd dat ik buiten liep en bij het minste of geringste briesje met mijn hoofd bukte om met mijn nog resterende haren mijn steeds groter wordende voorhoofd te verbergen is eindelijk voorbij!
Reply from Eberson Hair Clinic 2023-04-27
Graag gedaan Motox. Wensen je al het beste toe!
Paul
Paul
2023-02-24
Eerlijk advies gekregen, dat het resultaat van een komplete haartransplantatie bij mij zou tegenvallen. Dit komt omdat ik te weinig donor haar heb.
Avix YT
Avix YT
2022-09-24
Ben uiterst tevreden met de gelopen behandeling en het resultaat. De kliniek is netjes en schoon. De arts en het team werken vakkundig.
FaaB Je
FaaB Je
2022-04-21
Reply from Eberson Hair Clinic 2023-04-27
Bedankt voor deze review!
Ahmed Saeed
Ahmed Saeed
2021-11-18
Thanks for your Reply, Since you have replied to my comment I will remove it right away. Could you answer my email, since you have already seen it. Thanks
Reply from Eberson Hair Clinic 2021-11-20
Dear Ahmed, sorry for not responding to you but sometimes we just forget to respond due to a very bussy practice. We checked yours and found only one email on 22-10-2020. You should have called us earlier to remind us. Thank you.
josh van Damme
josh van Damme
2021-09-10
Super ervaring gehad met top resultaat. Eberson is een eerlijke arts die ook niet bang is om een patiënt een realistisch verhaal te vertellen; hij is niet iemand die een haarlijn zal verlagen als dit ten nadele is van het toekomstig resultaat; uiteraard is dit wel mogelijk indien haalbaar. Daarbij doet hij zelf de incisies, wat betekent dat hij de gene is die de haarlijn construeert. Geloof me, dit is niet overal het geval. Ik was zoals ze dat noemen een “lastige patiënt”, maar heb tot op de dag van vandaag (1 jaar post-op) altijd antwoord gekregen op de meest onredelijke vragen. Sterk aan te raden om hier voor een haartransplantatie te gaan.
Reply from Eberson Hair Clinic 2023-04-27
Heel graag gedaan Josh. Veel plezier ermee en al het beste gewenst!
G T
G T
2021-07-08
Reply from Eberson Hair Clinic 2021-07-08
Strange review/assesment you have never visited our Clinic. Could you please be so kind to remove this review or kindly email us who you are. Thank you EHC.
Ellen ElleNails
Ellen ElleNails
2020-09-04
Super fijne clinic. Ontzettende goed. Fijne begeleiding mijn man is Ontzettend blij.. heel erg bedankt
Reply from Eberson Hair Clinic 2020-12-24
Thank you Ellen, wish your husband & you all the best! Hartelijk dank Ellen en groeten van het gehele team aan je man.
ruben wazir
ruben wazir
2020-07-25
Ben boos man was daar wel geweest. Je bent aardig maar jammer.
Reply from Eberson Hair Clinic 2020-06-26
Beste Ruben Wazir (?) u heeft nooit een consult of een behandeling bij ons gehad vanwaar uw eerste review ooit en ook nog zo gefrustreerd? Ook kunnen wij u nergens online op naam vinden. Beetje vreemd of gebruikt u toevallig een andere naam?
shoulinx1
shoulinx1
2020-03-04
Positive
Professionalism
Op consult geweest. Dit als zeer prettig ervaren. Je merkt aan alles dat eberson zeer kundig is en verstand van zaken heeft. Eberson geeft dan ook een passend advies en denkt met je mee , en geeft zijn eerlijke mening.
Eduard Dekker
Eduard Dekker
2020-01-04
Zeer positieve ervaring gehad bij deze kliniek. Eerste consult was prettig en de dokter nam alle tijd om alle vragen te beantwoorden. De behandeling verliep zeer ontspannen, mede door de positieve, ontspannen sfeer binnen het behandelend team. Ook de nazorg was uitstekend: de belangrijkste vragen werden beantwoord in het nazorgpakket; vragen werden snel en persoonlijk via mail of whatsapp beantwoord. Kortom: je bent er in zeer goede handen!
Reply from Eberson Hair Clinic 2023-04-27
Dank voor deze review Eduard.
Marit de Weerd
Marit de Weerd
2019-10-07
Oprecht een hele fijne en vrijwel pijnloze behandeling gehad. Indien ik vragen heb of had zijn deze altijd snel beantwoord! Een kliniek die je NA de behandeling niet in de kou laat staan.
Reply from Eberson Hair Clinic 2019-11-14
Bedankt voor deze leuke review Marit!
Lion King
Lion King
2019-10-01
Vriendelijke mensen, alleen zo jammer dat alleen maar de goede resultaten en reviews te lezen en te zien zijn. De behandeling kan ook niet aanslaan of mislukken maar daar word niet tot nauwelijks over gesproken. Het gaat toch wel om een hoop geld.
Reply from Eberson Hair Clinic 2019-11-14
Beste, vervelend om te lezen dat het resultaat tegenvalt. Maar van de velen honderden behandelingen jaarlijks kan er een enkele minder goed slagen. Wij geven dit wel degelijk aan op onze website en behandelovereenkomst. Klanten kunnen dit ook bespreken met de arts tijdens het eindgesprek/controle en dan volgt een oplossing voor beide partijen. Wij wensen u het beste toe.
Rik L
Rik L
2019-09-25
Een jaar geleden voor een haartransplantatie van 2500 grafts gegaan bij Dr. Eberson en sta tot op de dag van vandaag met 100% tevredenheid achter mijn keuze. Dr. Eberson heeft mij altijd boven verwachting kunnen helpen met al mijn vragen over de behandeling, verzorging (op korte en lange termijn) en persoonlijke leven m.b.t. haren. Hierdoor ben ik ten alle tijden enorm overtuigd geweest van zijn deskundigheid. De professionaliteit en kwaliteit van de behandeling was duidelijk terug te zien tijdens alle fasen van de behandeling. De nauwkeurigheid van de voorbereiding (haarlijn, analyse van "op maat" mogelijkheden en lange termijn doel) en manier waarop de behandeling is uitgevoerd had ik vrijwel zeker niet gekregen bij goedkopere alternatieve die vaak massa transplantaties uitvoeren. De transplantatie is met precisie en in alle rust uitgevoerd. Zowel de ervaring van Dr. Eberson en assistenten als het feit dat deze twee dagen volledige focus op mij was, bevestigde mijn goede gevoel over de kwaliteit van de behandeling en het resultaat. Na (waaronder ook voor) de behandeling is Dr. Eberson altijd beschikbaar geweest voor vragen, en kan hem tot de dag van vandaag nog altijd zijn mening vragen over alles omtrent haren en de hoofdhuid. De eerste keer dat ik mijn haar weer heb laten groeien kreeg ik direct complimenten over mijn vollere bos haren van vrienden die (nog steeds) geen flauw idee hebben dat ik iets met mijn haren heb laten doen!
Reply from Eberson Hair Clinic 2019-11-14
Hartelijk dank beste Rik voor je mooie review!
Lage Brif
Lage Brif
2018-03-02
Ruim een jaar geleden een behandeling gehad van 2000 grafts (toen nog in Amsterdam). Zojuist op controle geweest om te zien hoe alles is aangeslagen. Over het hele traject ben ik steeds vriendelijk te woord gestaan, zeer zorgvuldig begeleid en de kwaliteit is top. Er is veel een op een aandacht en ik heb steeds het gevoel gehad dat dokter Eberson streeft naar het beste resultaat. Ik ben heel blij met het resultaat. Ziet er zeer natuurlijk uit, zelfs twee weken na de behandeling zag niemand al meer dat ik een transplantatie had gehad. Ik kan deze kliniek van harte aanbevelen!
Reply from Eberson Hair Clinic 2019-11-14
Bedankt voor je review!
LATIFAH
LATIFAH
2016-07-11
Heeel onbeschoft. Door mij heen gesproken met ' sorry ik ga ophangen want ik heb echt vakantie ' helemaaaaal niet klantvriendelijk neem dan gewoon niet op !!! Belachelijk jeetje
Reply from Eberson Hair Clinic 2019-11-14
Beste wij zijn meestal wel bereikbaar ook via ons mobiele wordt vrijwel altijd opgenomen vanwege spoed ook tijdens de vakantieperiode. Wij gingen ervan uit dat het om spoed ging tijdens deze vakantiesluiting. U gaf ook aan dat wij geen website hadden maar toch heeft u ons gevonden en gecontacteerd via onze website. Spijtig dit misverstand.
Max Bruinenberg
Max Bruinenberg
2016-03-31
Klantvriendelijke en deskundige benadering, in persoon en per mail. Absoluut geen manipulatieve verkoop praatjes of inhoudsloze nonsense of beloftes (die ik wel bij concurrenten kreeg). Het resultaat ziet er natuurlijk uit en haast niemand heeft er iets van gemerkt. Denk dat deze haarkliniek met kop en schouders boven andere uitsteekt.
Reply from Eberson Hair Clinic 2019-11-14
Geachte heer Bruinenberg, beste Max, vriendelijk bedankt voor uw review!