Easy Sedum

easysedum.nl

Easy Sedum Recensies

Uitstekend beoordeling
5.0
55 recensies Geverifieerd
Easy Sedum
%title%

%offer%

Recensies ( 55 ) 5.0

MJL
MJL
2024.05.17
Wim van zijl
Wim van zijl
2024.05.15
een heldere en interessante offerte. altijd telefonisch bereikbaar en er is moeite gedaan om ons tevreden te houden, ook in het offerte stadium. alle vragen netjes beantwoord en wij zijn op de hoogte gehouden tijdens de gehele periode toen het in opdracht was gegeven. nette en vriendelijke hard werkende sedum-leggers. constant contact gehad en wij voelden ons echt klant. een aanrader! Olav, bedankt voor je info en begeleiding
Anouck van den Berg
Anouck van den Berg
2024.05.12
Super tevreden, hele fijne en snelle communicatie met Olaf en het sedum kon al binnen 2 weken gelegd worden. Absolute aanrader!
Johan Scherpenkate
Johan Scherpenkate
2024.05.08
Ik kan kort zijn. Sedum geleverd volgens afspraak. Mooie stroken. Zelf simpel gelegd in de tuin. En na een week ligt het er prachtig bij. Zeer tevreden.
Angeline de Joode
Angeline de Joode
2024.05.04
Na het vergelijken van diverse offertes kwam Easy sedum voor ons met de beste prijs. Uiteraard ook de vele lovende reviews gelezen. Het telefonisch /whatsapp contact met Olaf heb ik als zeer prettig ervaren. Besloten ons dak zelf met sedum te bedekken, ik kwam echter 1 mat tekort. (Achteraf gezien mijn eigen fout met leggen)Na 1 telefoontje met Olaf werd dit direct opgelost! Vandaag kwam Hamid het sedum brengen, en heeft het voor ons (beter) neergelegd en zo kwam het allemaal goed! Heel Erg blij mee. Dus zoek je een bedrijf voor je sedumdak? Ik raad Easy sedum aan, voor de prijs én de uitmuntende zorg en service.
Arie van de Lagemaat
Arie van de Lagemaat
2024.04.29
Prima ervaring met Easy Sedum. Easy Sedum reageert en plaatst snel, komt afspraken na en heeft verstand van zaken. De Sedum leggers werken nauwkeurig en ruimen alles netjes op, geven advies hoe je het sedum moet onderhouden. Easy Sedum is een aanrader voor het plaatsen van een Sedumdak.
M. van Duuren
M. van Duuren
2024.04.20
Na opvragen van een offerte ben ik door Easy Sedum gebeld. Daardoor was het makkelijk om persoonlijke voorkeuren door te geven. Alles werd keurig doorgesproken en aangepast. De mannen die het groendak kwamen aanleggen waren heel vriendelijk. En hebben alles netjes aangelegd en ook heel netjes achtergelaten. En het resultaat is erg mooi. Ik zal Easy Sedum dan ook zeker aanbevelen.
Hamit Yildiz
Hamit Yildiz
2024.04.09
Noelle Pameijer
Noelle Pameijer
2024.04.07
Het dak is prachtig geworden, dank Olaf voor de snelle en duidelijke communicatie en dank Hamit voor het vakkundig leggen!
Willy Thomas
Willy Thomas
2024.04.03
prettige en goede communicatie. Komen afspraken na. Prijs en kwaliteit zijn prima, een aanrader. Volgende keer vraag ik ze weer!
Jeroen Ritman
Jeroen Ritman
2024.03.22
Super service en kwaliteit. Ook de App is geen robot maar iemand die je persoonlijk advies geeft en je verder helpt. Sedummatten zien er mooi uit en er zitten echt vele soorten sedum op. Ligt nu een week en je ziet er top uit. Easy Sedum is echt een aanrader. Service waar menig bedrijf iets van kan leren 👍🏻😃
Bart Veldman
Bart Veldman
2024.02.27
hele goede service, snelle en duidelijke antwoorden op diverse vragen gekregen. Ze namen duidelijk de tijd voor ons. Levering was ook heel erg netjes, zoals afgesproken. Enige verbeterpunt is dat communicatie beter zou kunnen (na het mailtje dat de bestelling was aangekomen, zou een bevestiging van het verwerken van de bestelling en inplannen van de levering fijn zijn geweest).
Úna Patton
Úna Patton
2024.02.14
Wij hebben bewust gekozen voor Easy Sedum omdat zij deskundige advies geven. Ik heb alle lagen (1. Waterdicht plastiek, 2. Zwarte noppen laag met witte witte filter kant, 3. Substraat) zelf gelegd met behulp van alle tips. Een groen dak bovenop onze vuilnisbakken is niet alleen mooi maar ook goed voor het milieu. We kunnen niet wachten om mijn eigen gekweekte sedum planten te zien groeien, kom op, de lente!
Humeyra
Humeyra
2023.12.01
Het proces van A tot Z was zeer transparant en professioneel. Olaf bood heldere en gedetailleerde informatie over de verschillende sedumdak systemen en de bijbehorende kosten, wat mijn besluitvorming aanzienlijk vergemakkelijkte. De aanleg zelf verliep ook vlekkeloos en volgens planning.
Antwoord van Easy Sedum 2023.12.05
Beste Humeyra, Hartelijk dank voor uw positieve woorden. Ik ben erg blij dat u onze transparantie en professionaliteit waardeert. Geniet van het sedumdak! Met groene groet, Olaf Visser | Team Easy Sedum
Thom Spruyt
Thom Spruyt
2023.11.29
Duidelijk verhaal in wat er wel en niet mogelijk is. Waren daarnaast flexibel met een datum inplannen. Tevens goede prijs/ kwaliteit verhouding
Antwoord van Easy Sedum 2023.11.30
Beste Thom, bedankt voor je positieve feedback. We zijn blij te horen dat je tevreden bent over onze flexibiliteit en prijs/kwaliteit verhouding. Graag weer tot ziens!
compact bouw
compact bouw
2023.11.29
Het proces van A tot Z was zeer transparant en professioneel. Olaf bood heldere en gedetailleerde informatie over de verschillende sedumdak systemen en de bijbehorende kosten. De samenwerking verliep vlekkeloos en volgens planning!
Antwoord van Easy Sedum 2023.11.29
Beste Compact Bouw, bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u onze transparantie en professionaliteit waardeert. We kijken ernaar uit om u weer van dienst te zijn!
Joost Keijzer
Joost Keijzer
2023.11.24
Uitstekende manier om snel mooi sedum op je dak te krijgen👍 bedankt voor de service👌
Antwoord van Easy Sedum 2023.11.28
Beste Joost, Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze producten en het snelle resultaat. Wij doen dagelijks ons best om een goede en snelle service aan te bieden en waarderen uw feedback enorm! Met groene groet, Melanie van Houten | Team Easy Sedum
Henk Vriens
Henk Vriens
2023.11.20
heel goede kwaliteit sedum en een snelle bezorging en zeer goede communicatie met easy sedum. H.J.A.Vriens.
Antwoord van Easy Sedum 2023.11.28
Goedemiddag Henk, Bedankt voor uw positieve woorden over onze kwaliteit en communicatie. We zijn blij dat de snelle bezorging van onze sedum cassettes u goed is bevallen. Geniet van het sedumdak! Met groene groet, Melanie van Houten | Team Easy Sedum
Corné Weerheim
Corné Weerheim
2023.11.19
We zijn goed geholpen en was snel geleverd!
Antwoord van Easy Sedum 2023.11.28
Hi Corné, Bedankt voor uw beoordeling. Het eindresultaat ziet er prachtig uit. Geniet van uw sedumdak! Met groene groet, Olaf Visser | Team Easy Sedum
Peter Sloot
Peter Sloot
2023.11.12
Top materiaal, Top Vakmanschap en zeer vriendelijk personeel!
Antwoord van Easy Sedum 2023.11.28
Beste Peter, Bedankt voor het vertrouwen! Het doet ons goed om te horen dat u tevreden bent met onze service en de sedumdak materialen. Uiteraard werkt iedereen bij ons op een vriendelijke manier en met een glimlach! Met groene groet, Olaf Visser | Team Easy Sedum