EasyCheese

EasyCheese Reviews

Excellent rating
4.8
56 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (56)
Murat Can
Murat Can
2021.03.04
not recommends
osten mugner, ikke egnet for og oppbevare ost.
Advertisement
Tor Inge Andersen
Tor Inge Andersen
2021.03.02
recommends
Det er en praktisk oste beholder som gjør det lett å bevare kvaliteten, lettvint å skjære av osten etterhvert som den brukes. den kan skjæres på høykant, noe som øker utnyttelsen av hele osten. Fin design til å bruke direkte fra kjøleskapet til å sette på bordet. lett å gjøre den ren. God å holde tak i når den tas ut eller settes inn i kjøleskapet. Tar ikke mer plass enn ostens størrelse. Lett å ta lokket av og på. Bunnen er igjen slik at den henger på når man skjærer den, selv om det er lite igjen.. Osten " svetter" ikke. Du trenger ingen ekstra plastpose rundt. Du kan ta av hele den originale plasten rundt osten når du setter den i. lokket er klart og gjennomsiktig, trenger ikke gjette hva slags ost som er inni. ?
Janne Nilsen
Janne Nilsen
2021.02.23
recommends
Fantastisk liten ting dette! Elsker den!
Rigmor Gjærum
Rigmor Gjærum
2021.02.19
recommends
Ramla tilfeldig over disse osteboksene. Nå har jeg prøvd de ut og jeg er kjempefornøyd! Osten holder seg kjempebra- og det er så renslig mot å bruke pose. Fin å sette rett på bordet også. Knallbra produkt??
Anna Kristine Watne
Anna Kristine Watne
2021.02.19
recommends
Dette er noe som alle bør ha . Du slipper å tenke på å pakke den inn i plast.
Advertisement
Berit Hegglund Haugen
Berit Hegglund Haugen
2021.02.12
recommends
Veldig fornøyd, og flott at dette produseres i Norge! ???
Marianne Thømt Sandengen
Marianne Thømt Sandengen
2021.02.12
recommends
Superfornøyd, har to stk. En til gulost og en til brunost ?
Sylvi-Iren Carlsen Søgård
Sylvi-Iren Carlsen Søgård
2021.02.10
recommends
Anbefales, er kjempe fornøyd med produktet. Osten holder seg utrolig godt å lenge. Enkel å bruke.
Mari Øiseth
Mari Øiseth
2021.02.09
recommends
Jeg er kjempe fornøyd! Både hvitost og brunost holder seg som nye, til de er brukt opp?
Advertisement
Lisbeth Bjorvatn Rinden
Lisbeth Bjorvatn Rinden
2021.02.09
recommends
Passer perfekt til osten. Enkel å rengjøre og osten holder seg.
Hege Ånesland Andresen
Hege Ånesland Andresen
2021.02.05
recommends
Disse osteklokkene er helt supre! Enkle i bruk, og slutt på at alle tar på osten. Veldig fornøyd!
Stine Mellem
Stine Mellem
2021.02.01
recommends
En genial oppfinnelse. Osten holder seg frisk helt til den er spist opp. Mekanismen er litt treg, men det er en fordel. Får ikke dyttet osten nedover når du skal skjære skiver. Har to stk, en til gul og en til brun ost. Blir å kjøpe til barna våre også. Anbefales på det sterkeste ?
Tore Danielsen
Tore Danielsen
2021.01.28
recommends
Superfornøyd med EasyCheese, hygienisk og lettvint. Og den tar seg ut på frokostbordet.....?
Advertisement
Heidi Elin Tamnes Randen
Heidi Elin Tamnes Randen
2021.01.27
recommends
Hygienisk. Blir mye mindre osterester. Enklere å skjære osten. Osten holder seg veldig bra.
Siw Iren Røstgård Benonisen
Siw Iren Røstgård Benonisen
2021.01.26
recommends
Fantastisk produkt. Kjøpte ført 1, og har anbefalt den til venner og bestilte 7 stk som di skal nå ha?? Kan varmt anbefale??
Sissel Rebbestad Sætereng
Sissel Rebbestad Sætereng
2021.01.26
recommends
Kjøpte 2 EasyChees før jul etter å ha sett en omtale på Facebook. Var veldig spent da jeg har hatt mange ulike opplevelser med osteklokker. Dette er tingen, både brun og hvit ost holder seg kjempefint og de er fin å sette på frokostbordet?. Løp å kjøp,- dere vil ikke ange.
Line Langskjær
Line Langskjær
2021.01.26
recommends
Grei pris. Kan vaskes i vaskemaskin. Lett å bruke. Osten står seg godt i boksen
Advertisement
Karianne Nes Frøyså
Karianne Nes Frøyså
2021.01.26
recommends
Jeg har prøvd mange osteklokker, men denne er bare best. Løp og kjøp!!! Jeg anbefaler denne til alle jeg kjenner ??????
Thea Stubberud
Thea Stubberud
2021.01.21
recommends
Har nå vært gjennom 3 jarlsbergoster som har stått i denne boksen og her er noen betraktninger: Osten blir litt tørrere enn når den er innpakket plast, noe som gjør at den kan sprekke opp litt på kortsiden. Dette er nok veldig vanlig for osteklokker generelt, men er litt irriterende uten at det er et stort problem. Om du vil skjære deg noen osteskiver før du setter osten inn i boksen (som gjerne får seg en runde i oppvaskmaskinen mellom hver ost), husk å skjær fra riktig side, ellers blir osten for liten og sklir rundt i boksen. Målet med kjøp av boksen var å slippe å ta på osten når den begynte å bli liten og vanskelig å skjære. Dette unngås i større grad ved bruk av boksen. Selv om den sklir litt rundt når det er lite igjen. Som en annen har kommentert kan taggene gjøres spissere for å unngå dette. Kjøpte boksen fordi den var billig og tenkte det var morsomt å teste. Var skeptisk til alle positive tilbakemeldingene, men vil konkludere med at jeg er fornøyd, og at den kommer til å ha fast plass i kjøleskapet framover. Hilsen en som spiser i overkant mye jarlsbergost ;)
Katharina Kimmerle
Katharina Kimmerle
2021.01.20
recommends
Veldig bra og hyggelig service og rask levering! Jeg er veldig fornøyd med osteoppbevaring og ostehøvel! Kan bare anbefales!!