Dr. Maletić Polyclinic

Dr. Maletić Polyclinic Reviews

Excellent rating
4.8
39 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (39)
MARKO LIKAREVIĆ
MARKO LIKAREVIĆ
2024.04.12
Usluga na vrlo visokom nivou. Briga o pacijentu,profesionalno i ljubazno osoblje krase polikliniku Maletić !
Tea Vrdoljak
Tea Vrdoljak
2024.04.02
Odlično iskustvo! Profesionalnost na razini, za svaku preporuku.
crveni kriz
crveni kriz
2024.03.12
Izuzetno dobar i uigran tim osoblja - doktorica Ana profesionalna, sestre ljubazne i pristupačne. Atmosfera ugodna- domaćinska. Zadovoljna sam pruženom uslugom i kvalitetom učinjenog. Apsolutna preporuka za sve zainteresirane!
A Buzgo
A Buzgo
2024.03.09
Svi su ljubazni, profesionalni i brižni 😊
Bruno Topic
Bruno Topic
2024.03.08
Odlicno i vrhunsko osoblje i doktori, preorucio bih svakome dolazak ovdje 💪🏼
Dusan Peulić
Dusan Peulić
2024.02.20
N
N
Austria | 2023.12.30
Profis Absolute Profis
Marina Bistrović
Marina Bistrović
2023.11.26
Profesionalno, uljudno...Sve pohvale od sestara do doktora.
Gordana Petrovic
Gordana Petrovic
2023.11.13
Bleferoplastika,4D laser i podbradak. Savršeno.Sve preporuke!!!
Ja Ps
Ja Ps
2023.11.07
Nejc Mihelic
Nejc Mihelic
2023.10.11
Darinka Radišić
Darinka Radišić
2023.05.30
Vise nego pozitivno iskustvo u Polikinici Maletic, kako u Zagrebu tako i u Daruvaru. Odradila sam transplataciju kose i jako sam zadovoljna pristupom i odrađenim zahvatom. Preporučujem svima pogotovo ženama koje su kao ja nakon bolesti izgubile kosu. Još jednom hvala susretljivim timu, naročito doktorici Ani Maletic.
Branimir Budinski
Branimir Budinski
2023.05.24
Profesionalno odrađen posao, vrhunska razina pristupa. Osjećao sam se kao kod kuće u dobrom društvu.
Kristina
Kristina
2023.05.23
Nikolina Marleku
Nikolina Marleku
2023.03.24
Hvala doktoru , i predivnim sestrama . Zahvaljujem na potpori i što su svaki trenutak bili uz mene.
Jure Čutura
Jure Čutura
2023.03.22
Super klinika! Preporuka
Melita Gorisek
Melita Gorisek
2023.02.27
Izredno zadovoljna z rezultati posega. Vse pohvale tudi strokovnemu in izredno prijaznemu timu.
Toni Mamić
Toni Mamić
2023.02.24
Profesionalna i uslužna ekipa, pohvale svima, pogotovo doktorici Maletić :)
Sanja Adamović
Sanja Adamović
2023.02.23
Mic Dedic
Mic Dedic
2023.01.27
Perfekte Tim,Doktor je fenomenalan , radi odlicno, sestre sve su jako drage i ljubazne, bojala sam se dali su mi svu podrsku i sto mi je bilo jakoo vazno ! Dalje , Poliklinika je jako cista i uredno,na sve se pazi sto je jako bitno isto!! Cijene su korektne. Dalje sestra iz nocne kod mene 26.01.2023 bila je toliko topla,susretljiva i ljubazna Tako da se brizno moze spavati , HVALA veliko i od ❤️🌹 Jos jednom svima , samo mogu dalje preporucit i osim liposukcije dolazimo opet na slijedece tretmane,Jer su Jednostavno superrrr Zora