E-native - Angielski z Native Speakerem Online

e-native.pl

E-native - Angielski z Native Speakerem Online Opinie

Opinie Doskonały
5.0
68 opinii Zweryfikowany
E-native - Angielski z Native Speakerem Online
%title%

%offer%

Opinie ( 68 ) 5.0

Akita Inu
Akita Inu
2024.05.08
Moja córka uczy się z Panią Lee, zajęcia odbywają się w świetnej atmosferze, są ciekawe, wesołe, a przy tym bardzo profesjonalne. Jesteśmy zachwyceni!
Odpowiedz z E-native - Angielski z Native Speakerem Online 2024.05.09
Serdecznie dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że córka jest zadowolona z zajęć z Lee. :)
Weronika Koncewicz
Weronika Koncewicz
2024.04.22
Korzystam z zajęć z e native już od około 2 lat, zajęcia zawsze przebiegają w świetnej atmosferze, tematy są różnorodne, interesujące, dopasowane do mojego poziomu i zainteresowań. Moja lektorka jest zawsze jest bardzo dobrze przygotowana do zajęć, wesoła, wyrozumiała. Jeśli ktoś szuka zajeć z native speakerem - zdecydowanie polecam!
Odpowiedz z E-native - Angielski z Native Speakerem Online 2022.06.27
Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię😊
Hanna Popowicz
Hanna Popowicz
2024.03.20
She is very nice and professional, explains variety issues very well, her classes are interesting, introduces rich vocabulary in interesting examples
Odpowiedz z E-native - Angielski z Native Speakerem Online 2023.12.01
Dear Hanna, thank you for your kind words and appreciation. We are delighted to hear that you find the classes interesting and educational. Best regards, E-native Team
Magdalena Dobek
Magdalena Dobek
2024.03.19
Bardzo dogodny system i umawianie zajęć, płacenie za zajęcia. Super lektorzy
Odpowiedz z E-native - Angielski z Native Speakerem Online 2024.03.21
Dziękujemy za opinię, Magdalena! Cieszymy się, że nasz system i lektorzy spełniają Twoje oczekiwania. Zapraszamy na kolejne zajęcia! :-)
Marcin Pałucki
Marcin Pałucki
2024.03.18
Bardzo dobra i wygodna forma nauki. Zaangażowani i przygotowani lektorzy.
Odpowiedz z E-native - Angielski z Native Speakerem Online 2024.03.21
Dziękujemy za pozytywne słowa, Marcinie! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z zaangażowania naszych lektorów. Cenimy Twoją opinię!
Anita Mlodozeniec
Anita Mlodozeniec
2024.03.18
Bardzo mądra i zaangażowana, dobry i motywujący nauczyciel
Odpowiedz z E-native - Angielski z Native Speakerem Online 2024.03.21
Dziękujemy za Twoją opinię, Anita! Cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszego nauczyciela. Do zobaczenia na kolejnych lekcjach!
Katarzyna Denst
Katarzyna Denst
2024.03.17
Profesjonalni native speakerzy, ciekawie prowadzone zajęcia, podążanie za potrzebami ucznia. Serdecznie polecam!
Agnieszka Oziębała
Agnieszka Oziębała
2024.03.17
Wszystko w jak najlepszej jakości! Syn bardzo zadowolony z lekcji.
Odpowiedz z E-native - Angielski z Native Speakerem Online 2024.03.21
Dziękujemy za Twoją pozytywną opinię, Agnieszka! Cieszymy się, że Twojemu synowi podobają się nasze lekcje :-)
Ania B
Ania B
2024.03.17
Zajęcia prowadzone w kreatywny sposób, w przyjemnej atmosferze i bez stresu. Można się nauczyć znacznie więcej i lepiej niż w szkole
Odpowiedz z E-native - Angielski z Native Speakerem Online 2024.03.21
Dziękujemy za miłe słowa, Ania! Cieszymy się, że nasze zajęcia spełniły Twoje oczekiwania. Zawsze staramy się tworzyć przyjazną atmosferę do nauki. Do zobaczenia na kolejnych zajęciach!
Ania Straszak
Ania Straszak
2024.03.17
Zajęcia prowadzone są profesjonalnie, a nauczycielka Zina tworzy przyjemną atmosferę do nauki i za każdym razem jest bardzo dobrze przygotowana. Lekcje dostosowane są do mojego poziomu, dzięki czemu wszystko jest zrozumiałe
Odpowiedz z E-native - Angielski z Native Speakerem Online 2023.12.01
Dziękujemy za pozytywny komentarz, Ania. Cieszę się, że nasze lekcje spełniają Twoje oczekiwania. Zina będzie zachwycona Twoją opinią!
Julia
Julia
2024.03.17
Zdecydowanie polecam! Profesjonalne podejście, zajęcia nastawione na konwersacje i dopasowane do indywidualnego poziomu. Przejrzyste zasady, nie ma problemu z przełożeniem zajęć. Konwersacje z Kerry to czysta przyjemność :)
Odpowiedz z E-native - Angielski z Native Speakerem Online 2024.03.21
Dziękujemy za Twoją opinię, Julia! Cieszymy się, że nasze podejście i zajęcia spełniły Twoje oczekiwania. Czekamy na Ciebie na kolejnych lekcjach!
Łukasz Korczak
Łukasz Korczak
2024.03.17
Odpowiedz z E-native - Angielski z Native Speakerem Online 2024.03.21
Dziękujemy za poświęcony nam czas, Łukasz! Miło jest słyszeć, że jesteś zadowolony z naszych usług. Doceniamy Twoją opinię! :-)
Marta Kornacka
Marta Kornacka
2024.03.17
Polecam! Trafiłam na bardzo dobrą native, która dopasowuje pod moje potrzeby materiały oraz kierunek zajęć. Bardzo dużo się uczę i otworzyłam się na rozmowy, co wcześniej stanowiło dużą trudność.
Odpowiedz z E-native - Angielski z Native Speakerem Online 2023.12.04
Dziękujemy za pozytywną ocenę!
Marta Inglot
Marta Inglot
2024.03.17
Uwielbiam spotkania online z Mary A. Rozmowy z Nią to czysta przyjemność, a mój angielski bardzo poszybował w górę. Pomimo dużej różnicy wieku czuję, że stałyśmy się prawdziwymi 'kindred spirits'. :)
Odpowiedz z E-native - Angielski z Native Speakerem Online 2023.12.01
Dear Marta, Thank you for taking the time to leave a review. We're delighted you had a positive experience! Your support means a lot to our team. Best, E-native Team
Julia Jarzynka
Julia Jarzynka
2024.03.16
Polecam!!!! Teacher Cheyenne stwarza bardzo komfortowa i przyjazną atmosferę na zajęciach dzięki nauka staje się nie tylko efektywna ale też przyjemna
Odpowiedz z E-native - Angielski z Native Speakerem Online 2024.03.21
Dziękujemy za Twoją opinię, Julia! Cieszymy się, że nauka z Teacher Cheyenne jest dla Ciebie przyjemna i efektywna. Do zobaczenia na kolejnych zajęciach!
Maciej Łojewski
Maciej Łojewski
2024.03.16
Lektorka przygotowuje ciekawe tematy, wyczerpujące wyjaśnia, wszystko super, Ala Łojewska
Odpowiedz z E-native - Angielski z Native Speakerem Online 2023.12.05
Dziękujemy za pozytywną opinię, Macieju! Bardzo cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych usług, pozdrowienia! :-)
BezReklam
BezReklam
2024.03.15
Odpowiedz z E-native - Angielski z Native Speakerem Online 2024.03.21
Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych usług. Zawsze staramy się dawać z siebie wszystko dla naszych klientów. Do zobaczenia wkrótce!
Agnieszka Kot
Agnieszka Kot
2024.03.15
Wspaniali nauczyciela, wspaniała atmosfera, super kontakt Polecam !!!
Odpowiedz z E-native - Angielski z Native Speakerem Online 2024.03.21
Dziękujemy za Twoją pozytywną opinię, Agnieszka! Cieszymy się, że nasza atmosfera i zespół spełniły Twoje oczekiwania <3
Monika Zuba
Monika Zuba
2024.03.14
Odpowiedz z E-native - Angielski z Native Speakerem Online 2024.03.21
Dziękujemy za Twoją opinię, Monika! Cieszymy się, że jesteś zadowolona. Zawsze staramy się dawać z siebie wszystko. Do zobaczenia następnym razem!
Karolina Woźniak
Karolina Woźniak
2024.03.14
Szkoła zdecydowanie godna polecenia - fantastyczna lektorka, która dostosowuje się w pełni do moich potrzeb (poziom C1 + Business English), przejrzyste zasady uczestnictwa w kursie i świetny kontakt z sekretariatem. Nic dodać, nic ująć - konkurencja może się od Was uczyć! :)
Odpowiedz z E-native - Angielski z Native Speakerem Online 2024.03.21
Dziękujemy za tak pozytywny komentarz, Karolina! Cieszymy się, że nasze usługi spełniają Twoje oczekiwania. Staramy się dla naszych uczestników jak tylko możemy :-) Do zobaczenia na kolejnych zajęciach!