Dzikie Pląsy - Borkowo

Dzikie Pląsy - Borkowo Reviews

Excellent rating
4.8
303 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (303)
Magda Wojak
Magda Wojak
2024.04.19
Byłam z Synem ostatnio,na urodzinach jego koleżanki z przedszkola. Urodziny prowadziła,Pani Zuzia. Dzieci super się bawiły,robienie czekolady podobało się najbardziej. Pani Zuzia ma duże serce do dzieci. Polecam
Advertisement
Aleksandra Wrona
Aleksandra Wrona
2024.04.13
Polecam! Dziś synek spędzał swoje 6 urodziny w Dzikich Pląsach,wyszły super.Pani Daria bardzo sympatyczna,ma świetne podejście do dzieci.Zabawy pomysłowe,bez żadnych zastrzeżeń.Mimo,ze Pani Daria była z dziećmi cały czas to też miały swoją wspólna chwilę na zabawę.Dzieci zadowolone a my razem z nimi,wrócimy na pewno! 🙂
Adam Brzozowski
Adam Brzozowski
2024.03.31
Emilia Błażejewicz
Emilia Błażejewicz
2024.03.27
Urodzinki mojej córki dopięte na ostatni guzik :). Dzieci bardzo zadowolone. Pani animatorka Zuzia wykazała się świetnym podejściem do dzieci . Zabawy dobrane właściwie do wieku i zainteresowań córki. Polecam.
Piotr Owsianko
Piotr Owsianko
2024.03.26
Advertisement
Anna Chrzanowska
Anna Chrzanowska
2024.03.25
W ostatnią niedzielę mieliśmy okazję zorganizować piąte urodziny naszej córki. Wykupiliśmy pakiet, w którym cała sala była dla niej i jej przyjaciół. Pani Julia, która prowadziła urodzinki wykazała się profezjonalizmem, świetnym podejściem do dzieci. Była uśmiechnięta i wyrozumiała, zabawy prowadziła tak,że dzieci faktycznie były zainteresowane i chciały uczestniczyć w konkurencjach. Jako całokształt daje solidną piątkę! Ps. Było tak fajnie,że nawet rodzice zdecydowali się na brokatowe tatuaże! :D
Ann “AnnMarie”
Ann “AnnMarie”
2024.03.24
Organizowaliśmy urodzinki dla syna zachęceni pozytywnymi opiniami. Jednak osobiście jesteśmy rozczarowani. Odnosiłam wrażenie,że Pani nie panuje nad przebiegiem zajęć. Synek bardzo czekał na ten dzień, jednak były sytuację, które spowodowały, że łzy stanęły mu w oczach - wybrał,jako dodatek tatuże i jako jedynemu chłopcu pomalowano w odcieniach niebieskiego i różu,kiedy powiedział,że chciał sam niebieski usłyszał,że jaki jest taki ma być. Musiałam poprosić o drugi tatuaż, też odpłatnie. Druga sytuacja upominki na koniec,ponownie , przytrafił mu się w kolorze różowym. Ponownie zero zaangażowania i ewentualnej zamiany. Zapewne dla jednego dziecka to nic, dla mojego syna wielki smutek. Jednak do notorycznego upominania dzieci,które bawiły się w basenie z kulkami był czas. Niestety, na pewno nie wrócimy.
Monika
Monika
2024.03.24
Serdecznie polecam animatorkę panią Anię ❤️ imprezka urodzinkowa którą poprowadziła pani Ania zostanie w pamięci bardzo długo 🥰 ciepła, uśmiechnięta animatorka która sprawiła moc radości dzieciom podczas urodzin 😊 wszystko poprowadzone przemilo 😊 dziękujemy 😊
Rodzinkaaa123
Rodzinkaaa123
2024.03.23
Hejka! Jeśli szukacie super miejsca dla dzieciaków, to "Dzikie Pląsy" to strzał w dziesiątkę. Miejsce może nie jest gigantyczne, ale ma wszystko, czego maluchy potrzebują do mega zabawy. A obsługa? Zarąbista! Pani Natalia, Daria i Ania to prawdziwe anioły dla dzieci - zawsze uśmiechnięte, zawsze czujne, no po prostu złoto. A do tego kawa, która ratuje życie rodzica. Kawa pierwsza klasa. I jeszcze ten sklepik. Mały, ale zawiera wszystkie skarby. Serio, "Dzikie Pląsy" to miejsce, gdzie bezpieczeństwo i fun idą w parze. Polecam na maxa!
Advertisement
Rita Beger
Rita Beger
2024.03.18
Adrian Szachta
Adrian Szachta
2024.03.16
Polecam salę zabaw Dzikie Pląsy jako godne miejsce do zorganizowania urodzin dla naszych pociech. Pani Natalia K. wspaniale poprowadziła urodziny naszej 5 latki .Wszyscy bawili się wyśmienicie.
Sylwia
Sylwia
2024.03.11
Wyprawiliśmy córce urodziny w Dzikich Pląsach i serdecznie polecam. Pani animatorka Ania przemiła, uśmiechnięta. Na pewno powtórzymy tutaj urodzinki nie raz, oczywiście z Panią Anią 😊
Gosia Krakowska
Gosia Krakowska
2024.03.11
Świetnie zorganizowane 3 urodziny mojego malucha- w stylu Psi Patrol dodatkowo Bańki🫶. Dzieciaczki były zachwycone ilością zabaw i atrakcji ze strony animatora, dzięki czemu czynnie brały udział w konkurencjach :) Duży plus za możliwość wniesienia własnego tortu i przekąsek dla rodziców 🥳 Serdecznie polecamy !
Advertisement
lukasz zakrzewski
lukasz zakrzewski
2024.03.08
Dominika Olszak-Plichta
Dominika Olszak-Plichta
2024.03.04
Wczoraj wyprawialiśmy synkowi urodziny. Mimo początkowych obaw, że salka nie jest zbyt duża, wszystko było super. Pani Animatorka Zuzia świetnie potrafiła zaangażować rozbiegane dzieciaki w różnym wieku, temat dinozaurowy przewijał się w zabawach, maluchy miały też czas na swobodną zabawę na sali. Polecamy :-)
Ola Leśniewska
Ola Leśniewska
2024.03.01
Dzisiaj nasz synek mial swoje 4 urodzinki. Byla to jego pierwsza impreza urodzinowa z kolezankami i kolegami z przedszkola, więc chcielismy,zeby bylo tak jak sobie wymarzył. Sale wybieralismy z ogromna skrupulatnoscia, gdyz na stanie 2,5latek wiec chcielismy,zeby i on sie swobodnie bawil.. impreza na medal! Pani animatorka Ania swietnie potrafila zainteresowac zabawą wszystkie dzieci, chociaz nie bylo to latwe zadanie z 4 i 5 latkami 🙈 wybralismy dodatkowe opcje jak piniata(wykonana z porzadnego materiału 😁), malowanie buziek - Pani Ania otwarta na wszystkie propozycje dzieci!) I tatuaże-duze, świecące w ciemności. Ogolnie bardzo polecam i bapewno wrócimy 😊 Dziękujemy w imieniu swoim i Stasia :)
Lucyna Skryba
Lucyna Skryba
2024.02.26
Advertisement
Sławomir Zawacki
Sławomir Zawacki
2024.02.24
Świetne miejsca dla dzieci. Bardzo miłe panie prowadzące zajęcia. Synek zawsze wraca zadowolony. Chodzimy tam regularnie.
Patrycja Olejniczak
Patrycja Olejniczak
2024.02.22
Dzisiaj syn miał wyprawianie urodziny w Dzikich Pląsach i jesteśmy zachwyceni. To pierwsze urodziny w tym miejscu i wiem, że lepszego nie mogłam wybrać :) Pani animatorka Ania super poprowadziła wszystkie zabawy, dzieciaki nie mogły narzekać na nudę i fajnie potrafiła je ogarnąć :) A do tego jest przemiłą osobą! :) Zdecydowanie polecam!
Agata Ciżmowska
Agata Ciżmowska
2024.02.20
Pierwszy raz wyprawialiśmy córce urodziny na sali zabaw, wybraliśmy Dzikie Pląsy ze względu na rocznego syna, którego tam mogłam puścić, aby też się pobawił. Z tego względu wybraliśmy tę opcję, że impreza jest o 9 rano, ale za to cała sala była tylko dla nas na wyłączność. I to był strzał w 10! Goście dopisali więc i tak sala była pełna, a nikt obcy się nie kręcił. Jeśli chodzi o organizację samych urodzinek, to Panie spisały się znakomicie. Dzieci były zabawione, ale miały też czas i miejsce na swobodną zabawę. Panie nie zapomniały również o rodzicach, dla nich była kawa, herbata. Przed imprezą Panie dzwoniły, dopytywały o szczegóły, nie było żadnych problemów. Ogólnie polecam z całego serca.