DW TAK & BYGG AB

DW TAK & BYGG AB Reviews

Good rating
4.4
7 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (7)
Kübra Tuğsal Mercan
Kübra Tuğsal Mercan
2024.04.08
Excellent work & reliable company. We have worked with Robert from DW last November to change our radhus's roof, and he did an amazing job! The work was done before the promised finish date despite the difficult weather conditions. He was super helpful with our unrelated questions and other needs either. Highly recommended.
Advertisement
Asad Nissan
Asad Nissan
2024.03.22
Jag vill varmt rekommendera DW Tak & Bygg AB Jag anlitade dem förra året och jag är jätte nöjd med resultatet, bra pris till ett högt kvalité och tiden hölls perfekt. Dem blev klara innan tiden och utförde mer saker än vad jag beställde på köpet. Jag byggde ett helt Attefalls hus på c:a 90 kvm och är väldigt nöjd i Barkarby . Dem var öppna för förslag och förändringar utan diskussioner. Och hade egna idéer som jag inte tänkte på som var mycket bra.
alex nissan
alex nissan
2024.03.22
Jag vill varmt rekommendera DW Tak & Bygg AB till alla som letar efter en pålitlig och professionell partner för sitt byggprojekt. Nyligen anlitade vi dem för att bygga ett nytt hus åt oss, och resultatet överträffade verkligen våra förväntningar. Från första kontakt till färdigställande var kommunikationen med DW Tak & Bygg AB utmärkt. De var lyhörda för våra önskemål och behov, och deras expertis och erfarenhet inom branschen var tydlig under hela processen. Vi kände oss trygga och vägledda genom varje steg av byggprocessen. Det som imponerade oss mest var deras noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer. Varje aspekt av bygget behandlades med omsorg och professionalism, och resultatet blev ett hus av högsta kvalitet som överträffade våra förväntningar. Dessutom höll de sig till både tidplanen och budgeten, vilket är en sällsynthet inom byggbranschen. Vi är otroligt nöjda med det arbete som DW Tak & Bygg AB utförde och är glada att vi valde dem som vår partner för detta projekt. Om du letar efter en pålitlig och kompetent byggfirma för ditt nästa projekt, behöver du inte leta längre än DW Tak & Bygg AB. De levererar verkligen på alla fronter. Tack igen för det fantastiska arbetet!
george zaito
george zaito
2024.03.22
swerox
swerox
2024.03.09
Ni delade ut eran reklamlapp till mig när ni var i området och jobbade fast jag har tydligt märkt upp min brevlåda med "Ingen reklam tack"
Reply from DW TAK & BYGG AB 2024.03.21
För att vi ska kunna undersöka och lösa situationen på bästa sätt skulle vi behöva få din adressinformation. Vänligen mejla oss eller ring oss med din adress så att vi kan reda ut vad som har hänt och vidta lämpliga åtgärder. Vi vill även klargöra att det inte är vi som delar ut reklammaterial, utan det hanteras av PostNord. Om detta är fallet och din brevlåda tydligt markerats med "Ingen reklam tack", bör du vänligen kontakta dem för att rapportera problemet. Vi betalar för deras distributionstjänster med förväntningen att de ska upprätthålla rätt praxis. Vi hoppas kunna lösa detta till din belåtenhet och uppskattar samarbete.
Advertisement
EL4A
EL4A
2023.05.20
Positive
Professionalism
Luka “Baraba” Ivancevic
Luka “Baraba” Ivancevic
2020.09.17
Positive
Professionalism
Quality
Value