Dwa Wypały

Dwa Wypały Reviews

Excellent rating
5.0
49 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (47)
Klaudia Czerwińska
Klaudia Czerwińska
2024.02.26
Świetna pracownia! Niesamowicie spędzony czas i sposób przekazywania wiedzy (polecam zajęcia z Ksenią - jestem bardziej niż zadowolona!), super atmosfera. Na pewno wrócę! ✨
Advertisement
BlackDott666
BlackDott666
2024.02.21
Serdecznie polecam Zajęcia z Edyta były naprawdę super Świetnie się bawiłam Dużo nauczyłam i czułam się zawsze zaopiekowana 😉
Aleksandra Guzy
Aleksandra Guzy
2024.02.19
Polecam każdą pracownię dwóch wypałów. Miejsca bardzo dobrze wyposażone, świetne prowadzące no i oczywiście kurs z koła w Chodo - przerósł moje oczekiwania. Mam nadzieję że moje kolejne formy będą równie ładne, jak te robione pod okiem Agnieszki ;)
Katarzyna Użyńska
Katarzyna Użyńska
2024.02.15
Świetne miejsce! Zawsze z niecierpliwością czekam na kolejne zajęcia🙂 miejsce w którym można się zrelaksować, spędzić czas w miłej atmosferze, a przy okazji zrobić coś ładnego! Czego chcieć więcej 😉
Małgorzata Polowa
Małgorzata Polowa
2024.01.21
Polecam warsztaty z toczenia na kole. Agnieszka ma super podeście do każdego i poradzi sobie z nawet najbardziej opornymi rączkami jak moje 🙈 po zajęciach wychodzisz z własnym produktem, ale tez ogromem wiedzy! Dziękuję za wspaniałą sobotę!
Advertisement
Barbara Fałtynowicz
Barbara Fałtynowicz
2024.01.16
Sandra Żyłka
Sandra Żyłka
2024.01.05
Od dłuższego czasu rozglądałam się za warsztatami z ceramiki. Do Dwóch wypałów trafiłam z polecenia i nie żałuję! Zapisałam się na kurs toczenia na kole i jestem zachwycona. Warsztat i wiedza Agnieszki jest imponująca. Zajęcia prowadzone są w kameralnej grupie, panuje na nich przemiła atmosfera. Już czuję że przepadłam i podróż z ceramiką będzie długa i fascynująca. Bardzo polecam :)!
Jakub Girj
Jakub Girj
2023.12.19
Byłem na lepieniu kubków, byłem na szkliwieniu, wszystko super! Przyjacielska atmosfera, widać, że cała ekipa dwóch wypałów robi to co lubi. Wisienką na torcie i coś co chyba najbardziej skradło moje serce były zajęcia z toczenia na kole, a prowadziła je sama Agnieszka :) na Instagramie wszystko tak łatwo wygląda, a to kawał fachu! <3
Kasia Ksybek
Kasia Ksybek
2023.12.13
Polecam zarówno kurs toczenia na kole jak i zajęcia cotygodniowe. Cudowna atmosfera i fajnie przekazana wiedza! ;)
Advertisement
Nadia Drapella
Nadia Drapella
2023.12.09
Cudowne miejsce 😍😍😍, cudowna atmosferka, ogrom możliwości i pomocy, dziękuję 🙏😁
Agnieszka Kunicka
Agnieszka Kunicka
2023.12.08
Cześć przyszły Ceramiku! Witam w mojej pracowni w Centrum Gdańska Wrzeszcza, w której czuje się najlepiej na świecie! Zapraszam Cię w odwiedziny na chwilę, aby poznać jak wspaniała jest Ceramika, albo na dłużej, aby towarzyszyć i razem z nami zgłębiać tajniki Ceramiki co tydzień :) Jeśli marzy Ci się nauka na kole garncarskim? Zapraszam na kurs garncarstwa. Jeśli chcesz spróbować czy Ceramika jest dla Ciebie? Zapraszam na Pierwsze Spotkanie z Gliną (dwuspotkaniowe warsztaty z lepienia i szkliwienia) Jeśli chcesz uczyć się ceramiki co tydzień, zapraszam do kontaktu, aby dowiedzieć się w jakie dni są wolne miejsca w grupach. Jeśli chcesz zorganizować warsztaty ceramiczne indywidualne albo grupowe (integracje firmowe, wieczory panienskie) dla początkujących, zaawansowanych albo osób planujących założenie własnej pracowni ceramicznej, zapraszam do kontaktu. Przed pracownią można zaparkować na parkingu Szkoły Państwowych Szkół Budownictwa. Wjazd jest od alei grunwaldzkiej przez szlaban. Pracownia znajduje się w sali 30. P.S. Druga lokalizacja znajduje się na Morenie - zapraszam :) Do zobaczenia :)
Katarzyna Należyty
Katarzyna Należyty
2023.11.10
Wspaniałe miejsce! Przede wszystkim urzekła mnie atmosfera i ludzie. Miałam zajęcia indywidualne z Natalią i Agnieszką, obie przekazały mi ogrom wiedzy i naprawdę świetnie się z nimi bawiłam. Sama pracownia jest świetnie wyposażona i można wykonać praktycznie każdy projekt. Na pewno będę tam często wracać :)
Agata Bohdziewicz
Agata Bohdziewicz
2023.10.20
Polecam z całego serca! Byłam na warsztatach toczenia na kole. Ogrom wiedzy, wspaniała energia prowadzącej, zajęcia w super atmosferze. Trzy godziny zleciały dosłownie w mgnieniu oka. Byłam już na różnych ceramicznych warsztatach ale to właśnie tu poczułam, że wychodzę z naprawdę przydatnymi wskazówkami i cały proces został naprawdę bardzo jasno wytłumaczony. Polecam jeszcze raz i dziękuję za udział 😊☀️
Advertisement
Amelia Konarska
Amelia Konarska
2023.10.19
Prowadząca Ksenia jest super pozytywną osobą, zawsze służy pomocą i dużą dawką wiedzy, podpowiada i nasuwa pomysły - ale mówi też trochę o sobie, stara się, żeby nikt nie był na zajęciach anonimowy, możemy z nią swobodnie pogadać na różne tematy. Ksenia wprowadza świetną atmosferę na zajęciach - po każdych wracam do domu uśmiechnięta, nie mogąc doczekać się kolejnego poniedziałku. Kiedy powiedziała nam, że jesteśmy pierwszą grupą, którą uczy, wszystkie byłyśmy zdziwione, bo naprawdę fajnie się odnajduje❤️
Karolina Acosta
Karolina Acosta
2023.10.15
Świetne zajęcia, ogrom wiedzy przekazanej w przystępny sposób :) bardzo polecam :)
Wiktor Wasiniewski
Wiktor Wasiniewski
2023.10.15
Gorąco polecam warsztaty z toczenia na kole. Agnieszka wspaniale dzieli się swoją wiedzą. Zajęcia są prowadzone w małych grupach, dzięki czemu jest się cały czas pod czujnym okiem Agi, która z chęcią odpowiada na wszelkie pytania, podchodzi i pomaga w razie wątpliwości. Było to moje pierwsze zetknięcie z gliną, a już rozglądam się za kołem. Jest to niesamowicie relaksującą forma spędzania czasu. Polecanko!
Kasia Kwiatowijka
Kasia Kwiatowijka
2023.10.15
Niesamowity warsztat z toczenia na kole! Serdecznie polecam! Cudowna atmosfera! Warto przyjść właśnie do TEJ Nauczycielki! Agnieszka świetnie tłumaczy! Każdy uczeń ma swoje koło garncarskie co nie jest powszechne na warsztatach! Pracownia jest duża, dobrze oświetlona!
Advertisement
Weronika Rzepnikowska
Weronika Rzepnikowska
2023.10.14
Z całego serca polecam! Zaczęłam od zajęć wakacyjnych a aktualnie jestem po kursie toczenia na kole i chodzę na zajęcia cotygodniowe. Dziewczyny zapewniają ogromną dawkę wiedzy i super atmosferę! a sam kontakt z gliną relaksuje i uzależnia 😄
Dawid Maszkiewicz
Dawid Maszkiewicz
2023.06.20
Następnym razem będę lepił bałwana. 😁🔝
Zuzanna Odolińska
Zuzanna Odolińska
2023.06.14
Bardzo polecam! Super atmosfera, profesjonalne podejście, miła pani i niesamowite doświadczenie! 😃