Duurzame solar energie Nederland Reviews

Duurzame solar energie Nederland Reviews

4.9

Excellent - based on 40 reviews

duurzamesolarenergie.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (40)
Frances Netscher
Frances Netscher
2024-02-19
Super tevreden over het hele proces, vanaf 1e contact tot en met plaatsing van de panelen. Snel, kundig en prima prijs/kwaliteit verhouding. Ik beveel Roman en Malik van harte aan!
Advertisement
Brenda Mulder
Brenda Mulder
2024-02-19
Hele fijne ervaring met Duurzame Solar Energie! Vakkundig, vriendelijk en betrouwbaar personeel. Leveren snel, komen afspraken na en werken netjes! Heel blij met de zonnepanelen!
antoinette van hengst
antoinette van hengst
2024-02-09
Zeer bekwame jongens Malik en roman goede uitleg alles heel duidelijk en binnen een paar uur geplaatst. Zeker een aanrader. Antoinette van Hengst
jeroen jager
jeroen jager
2024-01-29
Goede service gaan problemen niet uit de weg. Alles netjes geïnstalleerd.
D Hartmann
D Hartmann
2024-01-29
Snelle installatie, vriendelijke jongens zowel aan de telefoon als die kwamen installeren. Mijn complimenten 👍
Advertisement
Jeffrey Wieggers
Jeffrey Wieggers
2024-01-25
Uitstekende service van DSE, met name het advies en werk van Roman zijn goed geweest in ons besluit. Werkzaamheden snel en netjes afgeleverd.
Ruben Ophof
Ruben Ophof
2023-12-09
Super bedrijf met net personeel en verstand van zaken echt een aanrader
Gerrit Massen
Gerrit Massen
2023-12-05
Goede afspraken en op korte termijn geplaatst. Ziet er heel netjes uit. Fijne contact met Jerremy.
Niels van Eijden
Niels van Eijden
2023-12-04
Laadpaal laten plaatsen door Roman en Jordy. Netjes op tijd en alles volgens afspraak.
Advertisement
Emre Balikoç
Emre Balikoç
2023-10-07
Binnen een paar dagen lagen de pannelen erop! Top service en top kwaliteit geleverd.
Jan Hulsebos
Jan Hulsebos
2023-09-22
Goede communicatie tussen klant leverancier duurzame solar energie
Rick Been
Rick Been
2023-09-18
De zonnepanelen zijn snel geleverd en vakkundig geplaatst
jan blaak
jan blaak
2023-09-13
De panelen zijn helemaal volgens afspraak netjes geplaatst. Prettige professionele medewerkers. We zijn zeer tevreden.
Advertisement
Claes van Deutekom
Claes van Deutekom
2023-09-07
Prima bedrijf. Netjes gewerkt op een lastig bereikbare plek in de binnenstad. Het duurde iets langer, maar dat kwam omdat ze de ondergrond onder de panelen goed voor wilden bereiden met een solide bevestiging. Dus zeer zorgvuldig. Alles goed opgeleverd en korte lijnen in de communicatie.
Jeremy Lensink
Jeremy Lensink
2023-09-04
Dankzij Duurzame Solar Energie heb ik nu ook zonnepanelen op mijn woning! Samen met Roman hebben we gekeken naar de best mogelijke oplossing. Op mijn dak hebben we ervoor gekozen om 7 panelen oost-west te leggen en 5 panelen richting het zuiden. In combinatie met de IQ8+ micro omvormers van Enphase heb ik de afgelopen weken al veel mogen opwekken waardoor ik nu lekker aan het terugleveren ben 🙏 Alles tot in de puntjes netjes afgewerkt! Bedankt mannen!
mieke borgman
mieke borgman
2023-08-26
Net 10 zonnepanelen laten plaatsen door duurzame solar energie, Fijne mensen met verstand van zaken, Hebben het goed voor elkaar en komen hun afspraken na. Van eerste contact tot installatie, alles prima! Kan ze dus zeker aanraden. 👍🏻
Ard Smit
Ard Smit
2023-07-18
Top. Offerte proces, snelle antwoorden op vragen, dank Jerremy. Na goedkeuren offerte, volgende dag gelegd! Afspraken zijn nagekomen.
Advertisement
Wijnand de Kruijff
Wijnand de Kruijff
2023-07-17
Zowel het verkoopproces als het plaatsingsproces zijn prima verlopen. Afspraken werden nagekomen en vragen snel beantwoord. Ook was er de nodige flexibiliteit bij het plannen van de technische check en de plaatsing kon op korte termijn. Jeremy en Roman hebben actief opvolging gegeven aan gestelde vragen. George en Jordy hebben de panelen keurig geplaatst en gingen pas weg toen alles werkte.
Gerrit Maassen
Gerrit Maassen
2023-07-06
Na een paar offerte aanvragen bij diverse bedrijven kreeg ik bij Duurzame solar energie Nederland meteen een goed gevoel. Geen standaard verkooppraatje maar duidelijke communicatie en advies van Roman. Hij had een luisterend oor voor onze wensen, en we waren er snel uit. Amper 10 dagen na het accepteren van de offerte werden vandaag de zonnepanelen geïnstalleerd door Jordy en George. Een fijn stel hardwerkende en gezellige kerels die hier vandaag puik werk hebben afgeleverd. Bedankt mannen !! Echt een aanrader dit bedrijf 👌👍
Ben de Jong
Ben de Jong
2023-06-24
Een vriendelijke en goede service, snelle afspraken en een goede kwaliteit van zonnepanelen. Een goede investering bij een goed bedrijf!