Dutch Visuals

Dutch Visuals Recensies

Uitstekend beoordeling
5.0
14 recensies Geverifieerd
%title%

%offer%

Recensies (14)
De Heer Medicom Marketing
De Heer Medicom Marketing
2024.01.30
We zijn buitengewoon tevreden met de bedrijfsvideo die Dutch Visuals voor ons heeft gemaakt. Hun klantgerichtheid was opmerkelijk, waardoor we ons echt gehoord en begrepen voelden tijdens het gehele proces. Daarnaast hebben ze blijk gegeven van een indrukwekkende flexibiliteit, waardoor aanpassingen snel en efficiënt werden doorgevoerd. Hun professionaliteit heeft het hele project naar een hoger niveau getild. Kortom, een geweldige ervaring met een team dat uitblinkt in service en vakmanschap. We bevelen hen van harte aan voor video's van topkwaliteit.
Antwoord van Dutch Visuals 2024.01.30
Dank voor de positieve review! We zijn blij dat onze video aan uw verwachtingen voldeed. Bij Dutch Visuals streven we naar klanttevredenheid en kwaliteit. We zien uit naar verdere samenwerking! Jasper Rollema - DutchVisuals.nl
Advertentie
JM Corporate Finance
JM Corporate Finance
2024.01.18
Trots (!) zijn we op deze film die Dutch Visuals in opdracht van ons gemaakt heeft. Van het creatieve proces tot aan de productie verliep alles even soepel. Het is nét even anders geworden en wel gewoon helder, met visie! JM Corporate Finance B.V.
Medicura Zorgwinkel
Medicura Zorgwinkel
2023.12.14
We hebben onlangs Dutch Visuals ingeschakeld om maar liefst 7 verschillende video's voor ons te produceren. We zijn zeer onder de indruk van hun creativiteit en professionalisme, wat elk van onze video's tot iets heel speciaals heeft gemaakt. We zouden Dutch Visuals van harte aanbevelen aan elk bedrijf dat op zoek is naar hoogwaardige videoproductiediensten
PuurZorg Marketing
PuurZorg Marketing
2023.12.13
We hebben een erg fijne samenwerking met Dutch Visuals gehad. Ze hebben voor ons een prachtige bedrijfsvideo geproduceerd, die al onze verwachtingen heeft overtroffen. De film roept echt een warm gevoel op, echt een perfecte doorvertaling waar wij als organisatie voor staan. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat! Nienke van Dorst | PuurZorg
Marketing Meeberg
Marketing Meeberg
2023.11.28
Na een eerdere positieve ervaring hebben we opnieuw Dutch Visuals ingeschakeld voor de productie van twee films. Het doel was om ons nieuwe kantoor en depot op indrukwekkende wijze in beeld te brengen, evenals een wervingsfilmpje voor het aannemen van nieuw personeel. De samenwerking verliep bijzonder prettig, met heldere afspraken. We hebben de samenwerking als zeer positief ervaren. Het resultaat voldeed volledig aan onze verwachtingen; de films sloten perfect aan bij onze boodschap en werden op een professionele en aantrekkelijke manier gepresenteerd. Marijke van de Meeberg | CMO Meeberg ISO Tanks & Containers
Advertentie
SkalarAnalytical
SkalarAnalytical
2023.09.26
We werken al jaren samen met Dutch Visuals, waarbij zij meerdere productfilms en onze bedrijfsfilm hebben geproduceerd. De samenwerking is altijd uitermate aangenaam en professioneel geweest. Ze zijn in staat om snel te schakelen en tonen zich altijd proactief in hun betrokkenheid. De succesvolle productie van een reeks prachtige films voor ons getuigt van de kwaliteit van deze samenwerking. Simone Cornelissen Content Manager Skalar Analytical B.V.
Antwoord van Dutch Visuals 2023.09.26
Beste Simone, Bedankt voor het delen van jullie ervaring met ons videoproductie bedrijf - Dutch Visuals. Wij zijn ook erg trots op de jarenlange en fijne samenwerking die we met Skalar Analytical hebben! En dat wij al jullie productfilms door de jaren heen hebben mogen produceren. Tot snel weer! Groeten, Jasper
ARPO BV
ARPO BV
2023.09.19
We hebben Dutch Visuals gevraagd om voor ons krachtige films te maken. De samenwerking hebben we als zeer prettig en deskundig ervaren en het over het eindresultaat waren we enthousiast. Ik geef Dutch Visuals een 5 FJM van der Loo Aqua2go
Antwoord van Dutch Visuals 2023.09.21
Hoi Frans, hartelijk dank voor de positieve feedback! Super leuk om te horen dat je tevreden bent met het eindresultaat. We kijken ernaar uit om in de toekomst weer samen te werken. Met vriendelijke groet, Jasper Rollema - Dutch Visuals.
Rik Strootman
Rik Strootman
2023.09.14
Wij hebben Dutch Visuals gevraagd om 2 gave films voor ons te maken. De bedoeling was om in de ene film onze producten goed in beeld te brengen en in de andere een goed beeld te presenteren van het bedrijf. De samenwerking was top en het resultaat misschien nog wel beter. Dutch Visuals kunnen wij aan iedereen aanraden en krijgt van ons een dikke 5 sterren Rik Strootman Sales en marketing Koppejan Automotive
Antwoord van Dutch Visuals 2023.09.14
Hallo Rik, Dankjewel voor de samenwerking tot nu toe en de fantastische review. Fijn om te lezen dat jullie zo trots zijn op het eindresultaat en dat jullie ons aan iedereen zouden aanraden. Daar zijn wij ook weer trots op. Groet, Ralph Behouden - Dutch Visuals
Tomas
Tomas
2023.09.14
De samenwerking met Dutch Visuals was uitermate positief. Ze dachten actief met ons mee, reageerden snel op al onze vragen en suggesties, en zorgden ervoor dat de video onze verwachtingen overtrof. We waarderen de samenwerking met Dutch Visuals enorm. Een rating van 5 is wat ons betreft volledig verdiend. We kunnen hen dan ook van harte aanbevelen. Bedankt voor de prettige samenwerking! Tomas van der Aa Art Director & Marketing Manager Apollo Journey
Antwoord van Dutch Visuals 2023.09.14
Hallo Tomas, Dankjewel voor je mooie review. We stellen de samenwerking enorm op prijs en we zijn, net als jullie, trots op het eindresultaat. We kijken uit naar onze verdere samenwerking. Met vriendelijke groet, Ralph Behouden - Dutch Visuals
Advertentie
Onno Matheijsen
Onno Matheijsen
2019.12.11
Dutch Visuals heeft in opdracht van de raad en griffie van de gemeente Aalsmeer een film gemaakt om in beeld te brengen hoe (de bewoners van) Aalsmeer de hinder beleven van de vliegtuigen die opstijgen van en landen op Schiphol. Het resultaat was uitstekend: in de film kwamen alle aspecten terug die we van tevoren hadden in de opdracht hadden meegegeven. Als griffie en raad van Aalsmeer hebben we van veel kanten complimenten mogen ontvangen. Door de prettige samenwerking met en het goede inlevingsvermogen van Dutch Visuals is er gezamenlijk een prima resultaat gehaald. Onno Matheijsen, raadsadviseur gemeente Aalsmeer
Marloes de Jong
Marloes de Jong
2019.12.10
In samenwerking met Dutch Visuals hebben we een sterke product film geproduceerd voor WhiteVision. De uitdaging was om een product wat je niet kunt zien, omdat het op de achtergrond werkt, in beeld te brengen. We hebben bewust niet gekozen voor alleen animatie. Het was namelijk ook belangrijk om de organisatie achter WhiteVision te laten zien. Ik denk dat we aan alle wensen zeer goed voldaan hebben, dus missie geslaagd!
Antwoord van Dutch Visuals 2019.12.10
Dankjewel voor de mooie review Marloes. Het was fijn om met je samen te werken tijdens de productie van jullie film. De uitdaging om een productfilm te maken voor een product dat je niet kunt zien hebben we met plezier aangenomen. We zijn samen met jullie trots op het eindresultaat. Groeten namens Dutch Visuals, Ralph Behouden
Jonathan Swift
Jonathan Swift
2019.12.10
Samen met Dutch Visuals hebben we een korte film geproduceerd om meer publieke aandacht te genereren voor digitale criminaliteit. Het was een fijne samenwerking met een een mooi eindresultaat.
Antwoord van Dutch Visuals 2019.12.10
Dankjewel voor je de prettige samenwerking en de lovende woorden Jonathan. Het is een interessante film geworden waar we ook erg trots op zijn. Mooi dat we dit voor de Gemeente Breda mochten uitvoeren.
Robert Wesdijk
Robert Wesdijk
2019.11.01
SSAB wilde een film maken waarbij de klant, ons probleemoplossende product SSAB Laser en ons distributie partner netwerk goed in beeld zouden komen. Blijkt de betreffende klant over een geweldige bedrijfsvideo te beschikken, gemaakt door Dutch Visuals. Één en één is twee! Samenwerking ging perfect en we zijn content met het resultaat. De volgende film gaan we begin 2020 draaien. Score: omdat het altijd nóg beter kan (na vaker samenwerken) 4,5.
Antwoord van Dutch Visuals 2019.10.31
Hallo Robert, dankjewel voor je mooie review. We vonden het een prettige samenwerking. Daaruit is een sterke film ontstaan, waarin we de specifieke kwaliteiten van jullie staal voor lasersnijden duidelijk naar voren hebben gebracht. We kijken uit naar het volgende project. Groet, Ralph Behouden
Advertentie
Sander Mahne
Sander Mahne
2019.10.31
Na eerdere succesvolle samenwerkingen kozen wij voor de nieuwe bedrijfsfilm van GaragePark wederom voor Dutch Visuals. Wij hebben ons als klant van Dutch Visuals altijd goed begrepen gevoeld. Zij kennen ons bedrijf, de business en onze doelgroepen zeer goed en hielpen ons om ook nu weer een sterke briefing te maken. Na twee enorm leuke draaidagen hebben zij in korte tijd een bedrijfsfilm opgeleverd, waarin de juiste snaar geraakt wordt.
Antwoord van Dutch Visuals 2019.10.31
Dankjewel Sander! We vonden het weer een mooi project, waarin we Garagepark en de zakelijke gebruikers goed tot hun recht hebben laten komen. Dankjewel voor het vertrouwen en de mooie review namens ons team. Groet, Ralph Behouden