Stomatološka ordinacija DUDental

dudental.rs

Stomatološka ordinacija DUDental Reviews

Excellent rating
5.0
108 reviews Verified
Stomatološka ordinacija DUDental
%title%

%offer%

Reviews ( 108 ) 5.0

Pierre R.
Pierre R.
2024.04.24
Great service, clean and hygienic, and top expertise. Dušan also speaks perfect English, which is good for us who are learning Serbian. I highly recommend.
Advertisement
Nebojsa Ilic
Nebojsa Ilic
2024.04.02
Nevena Rafa
Nevena Rafa
2024.03.12
Lara Kapris
Lara Kapris
2024.03.08
Ne javljaju se na telefon, neozbiljni i neprofesionalni.
Hristina Radomirovic
Hristina Radomirovic
2024.02.16
Zaista najbolji zubar dr Dušan, koji apsolutno razume i zna da radi sa ljudima koji imaju strah od zubara. I ne samo to, detaljan, pažljiv, nezan i razuman zubar Godinama dolazim kod njega, i zaista preporuka od srca.
Advertisement
Nikola Milovanovic
Nikola Milovanovic
2024.02.15
Ljubazni, profesionalni, sve preporuke
Nemanja Savic
Nemanja Savic
2024.02.15
Veoma profesionalan, pažljiv i sjajan stručnjak. Posvećen detaljima i tome da se sve uradi kako treba.
Nadja Drazovic
Nadja Drazovic
2024.02.06
Veoma stručan, profesionalan i ljubazan doktor za svaku pohvalu. Imala sam veći problem sa upalom živca, postupak je bio bezbolan i zub izliječen. Sve preporuke za DuDental.
Miodrag Popovic
Miodrag Popovic
2024.02.02
Sve pohvale za ordinaciju DuDental. Sve je prošlo bez ikakvih bolova. Dr.Dušan jako prijatan i stručan. Nisam verovao da ću ovo reći, ali radujem se ponovnom odlasku kod zubara 😀
Advertisement
Selena Petrovic
Selena Petrovic
2024.01.25
dejan colic
dejan colic
2024.01.19
Preporuka!!!
Milica Ilic
Milica Ilic
2023.12.27
Ordinacija za svaku preporuku. Osecate da ste u sigurnom rukama. Uz aparate koji su poslednja reč tehnike, bukvalno sa vama pregledaju svaki zub i sve objašnjavaju.
Sinisa Jovanovic
Sinisa Jovanovic
2023.12.18
The dental office stands out with exceptional professionalism and meticulousness in providing services. The staff is careful and thorough, resulting in a very positive experience during the visit. With a sense of security and trust, this dental practice is highly recommended for all your dental needs.
Advertisement
Anastasija Pavlovic
Anastasija Pavlovic
2023.12.15
Aleksandar Mitic
Aleksandar Mitic
2023.12.14
Natalija Naunović
Natalija Naunović
2023.12.14
Nikad nežnijeg zubara nismo imali. Kao porodica smo prezadovoljni, čak se ni deca više ne plaše zubara 😊
Lukaa Prodanovic
Lukaa Prodanovic
2023.12.13
Advertisement
Milan
Milan
2023.12.11
perfektno i bezbolno. sve preporuke!
Reply from Stomatološka ordinacija DUDental 2023.12.11
Hvala na lepim rečima, veliki pozdrav
Milos Jankovic
Milos Jankovic
2023.12.06
Reply from Stomatološka ordinacija DUDental 2023.12.06
Hvala na recenziji.
Boris Sipic
Boris Sipic
2023.11.15
Sve preporuke!
Reply from Stomatološka ordinacija DUDental 2023.11.16
Hvala na lepim rečima.