DS-Web Reviews

DS-Web Reviews

5.0

Excellent - based on 5 reviews

ds-web.dk
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (5)
sarah amin
sarah amin
2023-09-14
Dan har hele vejen igennem været tålmodig, lyttende og hjulpet mig med lige præcis det jeg har haft brug for. Han er hurtig til at svare og yder altid lidt ekstra service. Jeg kan varmt anbefale Dan 😊
Reply from DS-Web 2023-09-14
Mange Tak for din fine anmeldelse Sarah. Altid dejligt når man kan hjælpe med de her lettere presserende opgaver.
Advertisement
ludi DK
ludi DK
2023-08-16
Dan forstod mit problem uden at kunne computer-tekniske fagudtryk og løste problemet hurtigt og nemt. Kan varmt anbefale ham :-)
Reply from DS-Web 2023-09-14
Mange tak for anmeldelsen. VI kan jo ikke alle være lige tekniske, men vi fandt jo løsning på din udfordring alligevel :-)
Anita Frank
Anita Frank
2023-07-17
Dan did amazing work with my photography website. His communication skills are wonderful and really attended to my requirements. His writing skills are most impressive reworking and rewriting just about all the text on my website which is fantastic and really so much better than anything I myself could write. He has definitely taken my website next level and made it a far more functional website also providing me with instructions to update the galleries myself and ongoing tech support. I have already recommended Dan to everyone I know. AAAA++++++
Reply from DS-Web 2023-07-17
I'm glad to know that my work had such a positive impact on your photography website. Your satisfaction and success are my top priorities, and it's rewarding to hear that I was able to exceed your expectations. If you ever need any further assistance or have any more projects in the future, please don't hesitate to reach out. Thank you once again for your kind words and for choosing me for your website needs. Best Dan
Connie Jahn
Connie Jahn
2023-06-13
Havde en teknisk opgave. Fik gode anvisninger på, hvordan jeg nemmest kunne løse udfordringen og hurtig hjælp. Nemt og gnidningsfrit - og jeg fik svar på alle mine spørgsmål - og på en måde, så jeg forstod det. Bedste anbefaling herfra.
Reply from DS-Web 2023-07-17
Tak for din fine anbefaling. Håber at du er tilfreds med løsningerne. Vh. Dan
Annette Grunwald
Annette Grunwald
2022-11-30
DS-Web med indehaveren Dan Stanley tilbyder en yderst kompetent, venlig og professionel service. Jeg havde brug for en optimering af min hjemmeside og for at få sat hastigheden op. En SEO-analyse fra DS-Web har derudover givet vigtig information til, hvordan jeg kan få min hjemmeside højere op i søgeresultaterne, og hvilke søgeord der er vigtige. Jeg kan virkelig anbefale DS-Web! Annette Grunwald Indehaver Grunwald Consulting
Reply from DS-Web 2023-07-17
Hej Anette, Jeg er også glade for, at min SEO-analyse har været nyttig for dig. At få din hjemmeside højere op i søgeresultaterne og identificere vigtige søgeord er afgørende for at øge synligheden online. Jeg vil altid stræbe efter at hjælpe mine kunder med at opnå de bedste resultater gennem grundige analyser og effektive strategier. Tak for din dejlige anmeldelse. /Dan
Advertisement