Dr Ząb Stomatologia

drzab.pl

Dr Ząb Stomatologia Reviews

Excellent rating
4.9
39 reviews Verified
Dr Ząb Stomatologia
%title%

%offer%

Reviews ( 39 ) 4.9

Joanna O
Joanna O
2024.05.07
Dentysta na 10 gwiazdek 🙂 z całego serducha polecam poradnię, wszystko na najwyższym poziomie, w każdej dziedzinie usług 🙂 tutaj poczujemy się tak fachowo zaopiekowani że znika cała fobia i lęk przed dentystą 🙂 daję ogromne serducho❤️ za całokształt i podejście do pacjenta 🙂 I oczywiście przemiła Pani która umawia na wizyty ❤️❤️❤️ zawsze uśmiechnięta i miła 🙂
Advertisement
Daniel Warzecha
Daniel Warzecha
2024.05.03
Świetne miejsce na mapie Krakowa jeśli chodzi o nowoczesną stomatologie to szczerze wszystkim polecam. Wyjątkowa atmosfera, przemiły personel, lekarze dentyści z zamiłowaniem do swojej pracy, pełen profesjonalizm. Leczenie wykonane fachowo i bez żadnych niespodzianek. W moim przypadku było bardzo wymagające, bo wykonywane po już przebytym wczesniej nieudanym leczeniu w innym miejscu. Jestem mega zadowolony. Zabrałem tam również swoje dzieci jedno nawet po dentofobii z innego gabinetu i na drugiej wizycie dziecko nie do poznania. Siada już samodzielnie na fotel otwiera buźkę i daje sobie wszystko zrobić. Naprawdę godne podziwu podejście do małego pacjenta. Dziecko zostaje nagrodzone po każdej wizycie małą niespodzianką. Polecam Pana Doktora za cierpliwość i doskonałe podejście do dzieci. Dziecko samo pyta mnie kiedy pójdziemy do dentysty. Gabinet super wyposażony i wykończony, aż chce się wrócić, chociaż to przecież gabinet medyczny i właśnie to jest w tym najlepsze. Koszty leczenia atrakcyjne, a płaciłem dużo więcej i zostałem z problemami, a tutaj otrzymałem rzetelną pomoc. Polecam z całego serca i dziękuje.
Mateusz Cholewa
Mateusz Cholewa
2024.04.13
Jedyny plus - Pani przyjmująca pacjentów. Ta Pani powinna adaptować dzieci. Wie co robi. Ma super profesjonalne podejście. Dziecko pamiętało Panią, widząc ją drugi raz. Śmiało się i rozmawiało z Panią. "Profesjonalni" dentyści, mają zerowe podejście do pacjenta. To co potrafią, to szantażować dziecko. Cytuję "nie dostaniesz legitymacji, jak nie otworzysz buzi". Wizyta: Dziecko wchodzi do obcego pomieszczenia. Nikt nie tłumaczy gdzie jest, do czego co służy (rodzic próbuje ale jest uciszany). Szybka próba napompowania rękawiczki przez dentystę, czymś co dla dziecka wygląda strasznie. Przystosowanie gabinetu do dzieci na zasadzie jednej szufladki z Pepą. Brak dialogu z dzieckiem. Próby rozkazywania przy rodzicu + szantażu. Być może dlatego że z dzieckiem była drobna kobieta, nie facet. Gdyby nie żona, nie zareagowała w porę, to dziecko byłoby totalnie straumowane. Dobrze że mentalnie ma kochones 10x większe niż wasi starzy. Efekt i tak jest taki, że teraz w domu nie chce się bawić w dentystę. Serio myślicie, że abstrakcyjna legitymacja, uspokoi osobę, którą się panicznie boi czegoś czego nie zna i czegoś co chce jej robić osoba której nie zna. Nie wiesz co ktoś kilka razy większy od Ciebie Ci ma zrobić zaraz. Może na przyszłość, wytłumaczcie dziecku co to jest, gdzie jest, co mu się będzie robić. Pokażcie to na sobie. Weźcie zabawkowe przyrządy i pobawciebsie nimi z dzieckiem. Niech włoży je do waszej buzi. Wtedy to jest bardziej zabawa. Nie trauma. Wniosek: Jeżeli Państwo chcą się uczyć na cudzych dzieciach, to doplacajcie za to komus. Wydajcie 300zl na konsultacje z psychologiem. Może wam da wskazówki, jak zmienić myślenie i podejście do dziecka
Wioleta Pawłowska
Wioleta Pawłowska
2024.03.27
Jestem pod dużym wrażeniem jak została profesjonalnie przeprowadzona higienizacja. Polecam serdecznie i dziękuję bardzo
Agnieszka Ka
Agnieszka Ka
2024.03.15
Przesympatyczna Pani z recepcji pomogła mi umówić wizytę według moich potrzeb. Pan doktor przeprowadził pełną higienizację bardzo dokładnie, efekt jest super
Advertisement
Pawel G
Pawel G
2024.02.27
Mariusz B
Mariusz B
2023.12.30
Dr zalecił Dexak, i ból ustał, co było dla mnie najważniejsze A dentyści na NFZ nic nie zrobili, żeby mi pomóc uśmierzyć ból Taka różnica
Aurelia
Aurelia
2023.11.23
Polecam!
Martyna
Martyna
2023.11.16
Serdecznie polecam gabinet Dr Ząb Stomatologia w każdym aspekcie, szczególnie jeśli do tej pory wizyty u stomatologa były nieprzyjemnym obowiązkiem. Wizyty w gabinecie miałam kilkukrotne. Pan Robert pomaga pacjentowi oswoić się z zabiegiem, tłumaczy każdy krok i jest bardzo uważny na każdy pojawiający się dyskomfort. Zabiegi przeprowadzone są bardzo delikatnie. Miałam też przyjemność wyrywać u Pana Wojciecha zęby mądrości. Szybko, sprawnie i bezboleśnie. Nawet najbardziej zestresowanego takim zabiegiem pacjenta Pan Doktor potrafi swoim humorem i pozytywnym podejściem rozbawić. Po zabiegu nie wystąpiły ani dolegliwości bólowe ani opulichzna. Nie można zapomnieć o przeuroczej Pani w rejestracji, która każdego dnia wita wszystkich swoim promiennym uśmiechem.
Advertisement
Martyna
Martyna
2023.11.12
Tobiasz Glazar
Tobiasz Glazar
2023.11.07
Karolina Cichocka
Karolina Cichocka
2023.10.12
Wspaniałe miejsce. Profesjonalizm przez duże P. Pan Dr z podejściem do dziecka, wszystko świetnie tłumaczył, dokładnie omawiał kolejny krok z małym pacjentem. Dziecko po wizycie wyszło uśmiechnięte i w podskokach. Dodatkowy plus za przystępne ceny oraz bardzo przyjemny wystrój. Serdecznie polecam!
Ola Nowacka
Ola Nowacka
2023.10.09
Świetny dentysta, robiłam pełną higienizacje i przegląd, następnie leczenie 3 zębów, wszystko bardzo sprawnie i bezboleśnie. Bardzo polecam!
Advertisement
Karolina Smagacz
Karolina Smagacz
2023.10.04
Przemiła i przede wszytkim profesjonalna obsługa z czystym sumieniem jestem w stanie polecić.
Gosia
Gosia
2023.10.03
Bardzo profesjonalnie wykonana higienizacja. Pan Doktor bardzo uprzejmy i miły, wszystko wyjaśnia w trakcie zabiegu, ząbki wyczyszczone bardzo dokładnie - idealnie. Zabieg przyjemny, a nawet relaksujący dla pacjenta :) Polecam serdecznie
łucyjka 12
łucyjka 12
2023.09.18
Jeśli wizytę u dentysty można nazwać komfortową to ta taka była. Pan doktor naprawdę dbał żebym czuła się bezpiecznie, mówił o wszystkim. Miejsce naprawdę warte polecenia.
Wojciech Gwiżdż
Wojciech Gwiżdż
2023.08.26
Szczerze polecam. Pierwszy dentysta, który oprócz leczenia udzielił ki również porad co do dbania o zęby oraz uratował mi ząb przed leczeniem kanałowym
Advertisement
Magdalena Zemla
Magdalena Zemla
2023.08.25
Szczerze polecam! Byłam już na dwóch wizytach i jestem bardzo zadowolona. Pan doktor jest dokładny, delikatny, o wszystkim informuje na bieżąco, a przy tym jest uprzejmy i sympatyczny. Ceny, w porównaniu z sąsiednimi gabinetami, naprawdę bardzo w porządku, a przy tym dostępność terminów. Cieszę się, że pojawił się w okolicy nowy gabinet, naprawdę warty polecenia
Sylwia Wielgus
Sylwia Wielgus
2023.08.14
Polecam! :)
Anna KOWALCZYK
Anna KOWALCZYK
2023.08.09
Przebieg wizyty był rewelacyjny. Pan Doktor informuje cały czas jaką czynność będzie wykonywać, angażuje dziecko poprzez np wskazywanie ząbka, który teraz będzie "malowany". Po wielu nieudanych wizytach nareszcie córka współpracowała i pozwoliła leczyć sobie ząbki. My tu zostajemy, serdecznie polecamy to miejsce i panującą w nim atmosferę 🙂