Dry Cleaning Ocean

Dry Cleaning Ocean Reviews

Excellent rating
4.9
238 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (238)
Evelin Lango
Evelin Lango
2024.03.29
Professioneel, klantvriendelijk en uitstekende kwaliteit! Ben blij dat ik jullie heb gevonden.
karin veen
karin veen
2024.03.27
Giovanna Caloca
Giovanna Caloca
2024.03.21
With Sen
With Sen
2024.03.12
Dry Cleaning Ocean is zonder twijfel de beste stomerij die ik heb gevonden. Hun vakkundige personeel levert keer op keer uitstekende service en zorgt ervoor dat mijn kleding er als nieuw uitziet. Ik ben zeer tevreden met hun diensten en zou ze ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige stomerijdiensten.
Hans Lodewijks
Hans Lodewijks
2024.03.04
Goede stomerij met vriendelijke bediening. Uitstekend.
Caroline Deschoemaeker
Caroline Deschoemaeker
2024.03.04
Ik bracht met weinig hoop een delicate avondjurk binnen vol plekken, nadat ik die zelf al tegen beter weten in met water had proberen schoonmaken. Een week later was de jurk klaar en weer helemaal als nieuw! Top service, met de glimlach en fijn advies.
Vira Cania Arman
Vira Cania Arman
2024.03.04
a dry cleaning company that specialized in designer items, something that hardly found in Den Haag. friendly staff and competitive price. will come back for sure! 🙌🏻
Chupa Coules
Chupa Coules
2024.03.02
Prompt, professional and a great convenience!
Kees W
Kees W
2024.02.11
Mijn kostuums keurig netjes opgehaald, gereinigd en paar dagen later weer bij me thuis bezorgd; steeds op afgesproken tijdstip.
Ozcan Omerov
Ozcan Omerov
2024.02.10
Top service!
Mariël Schouwink
Mariël Schouwink
2024.01.06
Snel, schoon en scherpe prijzen!
M.
M.
2023.12.28
Super goeie service, en vriendelijke personeel. Ze gaan heel netjes om met je spullen. Zal zeker terug komen! Raad het iedereen aan.
Robert
Robert
2023.12.15
Hele sympathieke eigenaar en mijn colbert weer zonder vlekken retour. Ga ik zeker terugkomen
Tamara van Velsen
Tamara van Velsen
2023.12.01
Ik heb inmiddels al 8 a 10x een dienst afgenomen bij dry cleaning. Altijd tevreden. Communicatie on point. Dikke tien!
Ismail Gok
Ismail Gok
2023.11.29
Aiden
Aiden
2023.11.22
Roya Elhawij
Roya Elhawij
2023.11.11
zeer vriendelijk en aardig en goede service.
A Taha
A Taha
2023.11.11
Very good service and a friendly team. Highly recommended!
נעם אוריון
נעם אוריון
2023.11.10
Great service and wonderful cleaning. My wedding dress is clean and whiter than when I bought it
Tufra mut
Tufra mut
2023.11.04
“Stomerij Ocean is de beste keuze voor wie op zoek is naar professionele kledingreiniging. Ze leveren altijd snel en met de grootste zorg. Dankzij hun deskundigheid kun je er zeker van zijn dat je kleding er piekfijn uitziet. Vertrouw op Stomerij Ocean voor een onberispelijke kledingverzorging.”