Prof. Dr. Şaban Çelebi

Prof. Dr. Şaban Çelebi Reviews

Excellent rating
4.7
55 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (55)
Eray Dagtekin
Eray Dagtekin
2024.04.06
Dr. Saban Celebi is an excellent surgeon. After a broken nose and subsequently 2 failed rhinoplasty surgeries in the U.S.A by "top surgeons" which seemed to have made things only worse, I was blessed and I'm eternally grateful to have found and trusted Dr. Celebi to fix my nose. He exceded my expectiations and pulled off a result that some doctors even told me was not even possible before. Both functionally and cosmetically. His personal and after-care is also out of this world, I have never heard or seen of a doctor so invested and passionate in his work. 10/10 recommend.
Nossa Gen
Nossa Gen
2024.04.04
El mejor cirujano de toda estanbul Me opere hace 1 mes ( revision) y estoy súper contenta . Tenía mucho miedo porque me opere hace 1 año con otro dr y me destrozo la nariz Y al fin el dr Celebi arreglo mi nariz , sin duda la mejor elección , muy profesional y el postoperatorio sin moretones ni casi inflamación , gracias dr Celebi
Sena Kain
Sena Kain
2024.03.29
Hayatımda verdiğim en güzel kararlardan birisi Şaban Hoca'yı tercih etmek olabilir. Bir süredir takip ediyordum kendisini ve muayene olduğum andan itibaren bana müthiş bir güven verdi. İlk ameliyatım olmasına rağmen hiç tedirgin olmadım, korkmadım. Ameliyat sonrası süreci de çok kolay atlattım. Şimdi ise bir yıldır burnum ile aşk yaşıyorum.Hayal ettiğimin de ötesinde oldu. Ellerinize sağlık hocam. İyi ki siz.
melike sarican
melike sarican
2024.03.06
Doktor Şaban beyi bulmadan önce maalesef iki kez çok kötü burun operasyonları geçirmiştim. Tekrar ameliyat olmaya cesaret etmem çok zaman aldı ama Şaban beyi uzun süre takip ettikten sonra ona gözüm kapalı güveneceğimi biliyordum! Ve öyle de oldu! Şaban bey benim tahmin bile edemeyeceğim kadar muhteşem bir sonuç çıkardı. Ona ne kadar teşekkür etsem az ❤️🙏🏼 Tüm ekibe ve Şaban beye tüm ilgi ve alakaları, ve bana özgüvenimi tekrar kazandırdığı için binlerce kez teşekkür ediyorum 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Eray Ozkan
Eray Ozkan
2024.03.05
Dr.Şaban bey’e çok kez muayene oldum aynı zamanda ailemizin doktoru, çevremde her zaman bilgisi ve tecrübesiyle önerebileceğim bir hekim. Kendisine ve ekibine yardımları, gösterdikleri sabır için çok teşekkür ederim.
merve duran
merve duran
2024.03.05
Gördüğüm ve tanıdığım en mükemmel doktorlardan biridir Şaban hocam 🙏 benim abimin kız kardeşimin ve çevremdeki çoğu arkadaşlarımın Rinoplasti (estetik)burun ameliyatlarını yaptı herkes sonuçlardan inanılmaz memnun ve mutlu☺️ bilgisi ve tecrübesiyle canı gönülden söylerim ki gözünüz kapalı kendisine güvenebilirsiniz. Ayrıca yakın zamanda kızımın bademcik + geniz eti ameliyatını yaptı ameliyat öncesi küçük olduğu için çok korkuyorduk fakat yaptığı muayenesi ve detaylı bilgi vermesiyle bütün korkularımızı yendik kendisine ve güzel ekibine sonsuz teşekkürler iyi ki varlar♥️💐
Merve Yel
Merve Yel
2024.02.23
Ameliyatımı Şaban Bey yaptı ve burun ameliyatından çok korkan biri olarak sonuç beni oldukça mutlu etti, burnum çevrem tarafından da oldukça beğenildi. Hem güler yüzleri hem ilgi alakaları hem de işlerinde profesyonel oluşlarıyla Şaban Beye ve ekibine çok teşekkür ederim.
Songul Alaca
Songul Alaca
2024.02.18
Burun estetigi olmak için çok arastirma yaptim lakin saban celebinin uzerine doktor bulamadim gerçekten güler yuzluluguyle işini 4 4 luk yapan birisi. Okadar yüzüm degistiki bukadarini beklemiyordum😍 artık bizim aile doktorumuz oldu bütün kuznelerim hepsi saban beyde yapti harikasiniz saban bey 👍👍👍
Buket Akköse
Buket Akköse
2024.02.16
Ben yıllar önce bir burun ameliyati gecirmistim..daha sonra bir kaza sonrasi burun ucumda egiklik oldu..uzun süre korktum revizyon ameliyati olmakdan ..daha sonra karar verdigimde devlet hastanesinde bir dr Şaban hocanin ismini verdi ve görüşmeye gittim..iyi ki de gitmisim ve hocama guvenip ameliyat olmuşum.. zor bir burnum vardi..ve korkuyordum..ameliyat olali 1,5 ay oldu..sonuç mukemmel benim için..ön gorusmede birkaç resim bilgisayar da gösterdi..birini bu olabilir dedim ama sonuç oradakinden çok çok iyi oldu.en onemlisi de nefes almam çok daha iyi oldu...her gören soruyor burnunuzu kim yaptı diye.. benim burnumda kaburgadan kıkırdak kullanılmasına rağmen sureci çok rahat gecrdigimi söyleyebilirim..1 hafta sonra kikirdak alındığını unuttum diyebilirim..hoca gorusmede herseyi acik bir sekilde artısı eksisiyle söylüyor..benim çok takintilarim vardi hepsine cevap verdi...Süreçte öncesi ve sonrasi asistanlari her soruma yanıt verdiler...once hocama sonra asistanlarına çok çok teşekkür ediyorum...iyi ki varsınız Şaban hocam.. Ayrıca BHT CLİNİC istanbul tema hastanesinden de çok memnum kaldım..çok ilgili alakalı guleryuzlu bir ekip vardi..beni çok rahat ettirdiler.. Herkese Şaban hocami gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim🙏🙏🥰🥰
Mrv Tndr
Mrv Tndr
2024.02.16
Şaban hocama revizyon ameliyatı oldum keşke ilk ameliyatımı Şaban hocama yaptırsaymışım bence yaptığı işi hakkını veren nadir doktorlardan diyebiliriz bence bir doktorun burnunuzu güzel yapması bir yanı sıra ameliyat sonrası ilgisi ve alakası da önemli ve Şaban hocaya bu konudada kesinlikle güvenebilirsiniz
Özgür Işık
Özgür Işık
2024.02.16
Operasyon öncesi ve sonrası aldığım ilgi çok iyi bir seviyedeydi. İstediğim kriterlerde operasyon gerçekleştirip harika naturel bir sonuç çıkardı.
zerrin çelik
zerrin çelik
2024.01.29
Şaban Bey’le tanıştığım için çok şanslı hissediyorum kendimi daha önce ameliyat olan arkadaşlarım iyileşme sürecime inanamadı çok teşekkür ediyorum tekrardan iyi ki varsınız hocam burnum tam istediğim gibi oldu zor ve kalın derili burnum olmasına rağmen mükemmel bir sonuç oldu benim için çok mutluyum çok ayrıca ilk tanıştığım günden itibaren verdiği güven ve ilgisi için de şaban hocama ve ekibine çok teşekkür ediyorum 🤲🏻🥰
Zeynep Tesykuash
Zeynep Tesykuash
2024.01.28
Sosyal medyayı uzun süre araştırarak burnumu teslim edeceğim doktoru bulmaya çalıştım. Rahat nefes alabilmenin yanı sıra, estetik açıdan güzel görünen ve doğal duran bir burun istiyordum. Ayrıca ilk burun ameliyatım olacaktı. Şaban Çelebi’nin yaptığı burunları gördüm ve çok beğendim. Kameralı ve ayrıca yüz yüze görüşme sağladık. Ben isteklerimi kendisine ilettim, o da kendi tavsiyelerini benimle paylaştı. Nihayetinde, ameliyat olmaya karar verdim. Ben, kendisinin benim için en iyi burnu yapacağına inanarak ve kendisine güvenerek ameliyata girdim. Hatta, hemşireler ameliyattan önce bir kaç kez, heyecanlı olup olmadığımı sordular, ben, doktoruma güvendiğimi, heyecan ve korku hissetmediğimi söyledim. Ameliyattan sonra hiçbir ağrı hissetmedim. Ayrıca morluklarım da yok denecek kadar azdı. Sadece biraz ödem oluştu, o da kısa zamanda gitti. Burnumdaki tamponlar 3. gün çıkarıldı, Onlar alınırken biraz canım acıdı ve burun içindeki şişliklerden dolayı ilk başta iyi nefes alamadım ama 1 hafta sonra nefes almaya başladım. Ameliyatımın üzerinden 2 ay geçti. Şu anda daha iyi nefes alıyorum. Ayrıca, burnum çok iyi görünüyor. Doktorum , tam benim istediğim gibi bana yakışan, hem doğal hem de havalı bir burun yaptı. Hafif kalkık, burun sırtı törpülenmiş, kanatları daraltılmış ve hafif kavisli, daha feminen bir burun.. Ayrıca rahat nefes almama engel olan durumlar da düzeltildi. Şunu da ilave etmek istiyorum, ben doktorla ilk kez yüz yüze görüştüğüm gün farklı açılardan yüzümün fotoğrafları çekildi ve doktorum bana burnum için photoshoplu iki fotoğraf alternatifi sundu, ben karar vermekte zorlanınca, doktorumun tavsiyesiyle birini seçtim ve ameliyat sonucundaki burnum, o fotoğraftakinden çok daha güzel oldu ve yeni burnumdan çok memnun kaldım. Burun ameliyatı olmak isteyen herkese, doktorum Şaban Çelebi’yi yürekten öneriyorum. Kendisi işinde çok başarılı ve detaylara önem veren bir doktor. Hem değerli doktorum Şaban Çelebi’ye, hem bu süreçte benimle sürekli iletişimde kalarak ilgilenen ve sorularıma cevap almamı sağlayan asistan Kader Hanım’a, hem de ameliyatımın gerçekleştiği BHT Clinic İstanbul Tema Hastanesi çalışanlarına güler yüzleri ve ilgilerinden ötürü çok teşekkür ederim.
Gunel Kazimli
Gunel Kazimli
2024.01.20
Şaban Çelebi çok başarılı ve ilgili doktor. 9 ay önce göz kapağı ve iikinci kez burun ameliyatı oldum. Çok doğal, güzel oldu ve çok memnun kaldım. Genelde ikinci, üçüncü yani revizyon ameliyatları zor olduğundan doktorlar böyle ameliyatları istemezler. Ama Şaban Çelebi işini çok severek zor ameliyatları bile kabul ediyor ve ameliyatlarını güzel sonuçlandırarak diğer hastaların da memnun kaldığından şahit oldum. Asistantları ise çok ilgili ve güleryüzlüler. Ameliyat sonrası bile ilgilenmeye devam ediyorlar ve bir yıl içinde 3 ve ya 4 kere kontrol randevu vererek ilgilenmeye devam ediyorlar. Başarılı ve ilgili doktorlar çok az, ikisi bir arada olunca harika oluyor. Şaban Çelebi harika bir doktor 👍
Burcu Akay
Burcu Akay
2024.01.08
Şaban hocaya 2 yıl önce ameliyat oldum gerek kendisi gerek ekibi her konuda çok ilgililerdi burnumdan çok memnunum herkese gözüm kapalı tavsiye edebilirim bu konuda uzman oldukları için ameliyat sürecimi sorunsuz rahat bir şekilde atlattım yolda bile insanlar durdurup soruyorlar her konuda mükemmeller♥️
Anne Vie
Anne Vie
2024.01.06
Anbefaler virkelig Celebi på det sterkeste!🙌🏼 Han forandra virkelig livet mitt og nesen min til det bedre! Fra før av hadde jeg utført to neseoperasjoner i Norge. Som var mislykket, så mistet litt håpet. Var litt beskymret for å operere i utlandet, men det gikk så bra!☺️ Celebi hørte på hva jeg ønsket og håpet på. Og operasjonen var mer enn velykket!! Jeg ble møtt med forståelse og støtte, både fra han og assistentene. I tilhelingsfasen fikk jeg også god støtte! Celebi har virkelig gjort en god jobb, og jeg er skikkelig fornøyd med resultatet. Anbefales!
ipeksu özdemir
ipeksu özdemir
2024.01.01
Herr Doktor Saban Çelebi überzeugte durch herausragende chirurgische Fertigkeiten und Präzision bei meiner Nasenoperation. Die OP ist jetzt ein Jahr her und alles verlief so einfach und professionell . Das Ergebnis hat meine Erwartungen übertroffen. Ich bin äußerst zufrieden und kann ihn nur weiterempfehlen🙏
Mihael Mustač
Mihael Mustač
2023.12.21
Dr. Saban Cebeli performed an outstanding nasal revision surgery, not only saving my nose but also enhancing its aesthetics remarkably. His expertise and compassionate approach instilled great confidence in me. I am more than satisfied with the results and wholeheartedly recommend Dr. Cebeli. Additionally, I want to highlight the excellent work of his assistant, Wassim. His assistance with all my inquiries was exceptional, contributing significantly to my positive experience. Together, they form an exceptional team, and I am truly grateful for their top-notch work and care.
Ano iman
Ano iman
2023.12.18
Der Doktor hat mein Leben verändert und mir meine Nase genau so operiert , wie ich sie mir erträumt habe ! Auch der Assistent Wasim hat mich super behandelt und sogar im OP begleitet . Ich kann dieses Team jeden empfehlen, in Deutschland kann man so einen service vergessen .
Maiya Dario
Maiya Dario
2023.12.18
I'm very happy to have made the right decision going to Dr. Çelebi for my primary rhinoplasty. Before the surgery, I had a video consultation with Dr. Çelebi in my home country where he told me how my nose could be improved. He has an excellent eye for aesthetics and was very honest and direct about how my nose could be improved, so I decided to fly to Istanbul. I consulted with him again at BHT Clinic a day before the operation where he did side profile morphs. He asked me about my expectations, took note of these by writing them down, and told me which results were achievable and which results were unachievable e.g. because my anatomy didn't allow for it. He's not very skilled with photoshop and making morphs. They were too pointy and far from my actual rhinoplasty result. He just uses them to understand the patients' desires: how high and sloped they want their bridges to be and how upturned they want their tips to be. However, this was no issue because he gave me the result that I wanted. I just trusted his expertise. Plus, he's a surgeon, not a photoshop expert. BHT Clinic is one of the best hospitals I've ever seen. The facilities are very spacious, modern and clean. The nurses are very attentive and take good care of you. After the operation, I was given antibiotics to prevent infection and pain killers as a precaution. I was surprised by how painless the entire procedure was. I felt no pain at all save for discomfort in my rib area where they had to take rib cartilage out for some grafts, but that subsided completely within a month and felt like you did ab exercises after not working out for a long time. After the operation, I was visited by the doctor and his assistant Wasim late in the evening even if they were very tired from their work day. I appreciate their kindness and effort. I was also prescribed a steroid injection to bring with me just in case I needed it to reduce the swelling and prevent too much scar tissue from forming. I'm happy that their care didn't end in Istanbul: their post-operative care is great. Each week I message Wasim and send pictures of my nose to show how it's healing. He then shows the pictures to the doctor and gets back to me on what the doctor says e.g. I have to tape for 15 days and send pictures afterwards. I've also had video consultations with Wasim and Dr. Çelebi throughout this time. A lot of prospective patients are worried about the language barrier. Dr. Çelebi can speak basic English and fully understands English rhinoplasty jargon e.g. "I want my alars to become narrower and my tip less bulbous." For more complex conversations, Wasim is a great translator. Wasim is also very hard working and responds to me even if it's at 01:00 Istanbul time, which I feel bad about on my part. He has a lot of people to respond to, manages the doctor's social media and schedule amongst other numerous responsibilities, so you'll have to be patient as he doesn't respond right away. But, he usually responds within the day. Overall, I highly recommend Dr. Çelebi. He's a very hard working, talented and honest surgeon. All my life I've felt so insecure about my nose, but now, I think that it's one of my favourite features.