Inštitút Dr. Popoviča Reviews

Inštitút Dr. Popoviča Reviews

3.4

Average - based on 46 reviews

drpopovic.sk
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (46)
Požičovňa BE
2024-02-16
Dr. Popovič nikdy Popovič je veľmi drží človek, nerozumiem ako takýto namyslený chlap môže vôbec byt doktorom. Keď som mu povedal, že este pôjdem na jednu konzultáciu inde, tak zrazu už jeho konzultácia ktorá mala byt free bola za 50 EUR. Tak som teda povedal že nemám záujem a na to varí sestricke: sestrička vyveďte ho. :) Odporúčam Turecko, jednak kvôli cenám a servisu. Konkrétne Este clinic v Istanbule. Cena 1600 EUR za 4000 graftov.
David Vlcek
David Vlcek
2024-01-30
… Doktor nekomunikuje korektne a klame o cene často. Na konzultácii vám dá nižsiu cenu a potom ju týždeň pred zakrokom zvýši. Na toto si dajte pozor ked tak rovno dajte si to na papier podpísať. Inak vysledok je fajn vlasy rastú tam kde boli vštepené :) . Ale ta arogantnosť flagrantnosť to si poviete, že by ste radšej zaplatili niekomu koho to aspoň trochu baví. Lebo je to na nom vidno, že pacient je pre neho len peniaz.
DoZ production
DoZ production
2023-11-20
Výborný profesionálny prístup. Som absolútne spokojný s touto klinikou a môžem ju iba odporučiť. Dr.Popovič mi všetko pekne vysvetlil, povedal mi ako mám postupovať čo sa týka starostlivosti po zákroku…. Konečne muži nemusia cestovať do Turecka;) Jedno veľké ĎAKUJEM
Daniel Hudák
Daniel Hudák
2023-11-07
Chcel by som vyjadrit svoju spokojnosť s prístupom pana doktora Popoviča pri transplantácii vlasov. Priznám sa mal som zo začiatku trošku stres, ale vždy sa zaujímal, ako sa cítim a či je všetko v poriadku. Citil som sa nakoniec veľmi komofortne. Sestričky boli taktiež veľmi prijemne. Už sa neviem dočkať nových vlasov :)
Marián Szilágyi
Marián Szilágyi
2023-11-02
Veľký profesionál. Ja som spokojný na 100%
Raymond Ravas
Raymond Ravas
2023-09-26
Dr. Popovič je divný individuál.. človek nevie čo presne si o ňom má myslieť keď začne svojimi povyšeneckými slovami urážať pacienta.. Každopádne sarkazmus je nevhodný akt! Aby nebolo málo tak ohovára a znemožňuje aj iných pacientov v ich neprítomnosti čo som sám zažil. Pri konzultácii má tiež veľmi divné správanie a prišlo mi ako keby som ho unavoval otázkami ktoré sú samozrejme nevyhnutné na pestrejšie info pre pacienta. Ponáhľal sa pri konzultácii aby som odišiel čo najskôr. Pred zákrokom sa hrá na telefóne, vysedáva si a pacient čaká.. Po extrakcii štepov z darcovskej zóny je prestávka ktorá sa predĺžila na viac ako pol hodinu. Navyše sa znova hral na telefóne.. Po zákroku som zaplatil zvyšnú časť (nemalé peniaze) a žiadny doklad som nedostal.. Žiadna extra starostlivosť o pacienta, vypíše vám antibiotiká a dovidenia. Nemám dobrú skúsenosť a nie som vôbec nadšený zo zákroku. Ubehlo už pár mesiacov no spokojnosť za transplantáciu od 1 - 10 by som dal 4 Spokojnosť v komunikácii a prístupom od 1 - 10 by som hodnotil 3 Ľudia ktorý sa chystáte k Dr. Popovič inštitút si overte veľa vecí a pýtajte sa otázky. Dr Popovič hovorí síce odborne ale sa tak nespráva. Odporúčam ísť radšej inde. (nie do Turecka)
Kupim Byt
Kupim Byt
2023-09-14
Na laserovu epilaciu v tomto salone som sa nechala zlakat na instagrame influencerkami dada_sz a sisa_kr a velmi lutujem toto rozhodnutie. Poucila som sa, ze nie vsetko co clovek vidi na instagrame je pravda, len ma to zial dost draho vyslo. Bola som na osetreni 6x, stale dufajuc, ze efekt sa dostavi, nez som to vzdala. Nechala som tam strasne vela penazi, ale chlpky mi dokopy nezmizli ziadne. Ale ja aj viem preco...na mojom prvom sedeni zaucali novu slecnu, cize zazila som si ako by to asi malo vyzerat, skratka kazde osetrovane miesto prejst laserom niekolko krat a opakovane, aby to tie chlpky zasiahlo. Takmer na kazdom osetreni som vsak mala potom zase inu slecnu a jedna to flakala viac nez druha, niektore miesta doslova len preleteli tym laserom, niektore podla mna nepresli vobec, zaplatila som si 2x balicek 3 osetreni - cele nohy, pazuchy, brazilia a niekedy som bola vybavena za 20 minut, uplne narychlo, odflaknute. Aj ked som sa ozvala, tak k nejakemu vyraznemu zlepseniu nedoslo. Chcela by som vidiet ako by boli tie slecny spokojne keby zaplatili neskutocne velke peniaze za toto osetrenie a dostalo by sa im takto odflaknutej roboty...a samozrejme vysledok ziadny. Nechapem doteraz preco som stale verila a zakupila si aj druhy balik 3 osetreni, este mi potrva kym prekusnem kolko som tam nechala penazi a akej sluzby som sa dockala a akeho "efektu". Nastastie som uplne nezanevrela na laserovu epilaciu a skusila som tomu dat sancu este v inom salone. A aj tam som pochopila ten rozdiel. Jednej pazuche sa venuju dlhsie ako u Dr. popovica sa mi venovali celym noham. Proste to je 1000 a 1...neskutocny pristup a snaha o co najlepsi vysledok a o to, aby clovek dostal to za co si zaplati. Uz po prvom osetreni v druhom salone obrovska zmena, momentalne som uz po 4 osetreniach a uz sa takmer nemusim holit. U Dr. popovica som po 6 osetreniach mala vsetky chlpy tak ako na zaciatku. Takze za mna nikdy viac, neodporucam, nenechajte sa okradnut ako ja...
Martin
Martin
2023-08-08
Zla komunikacia a pristup ešte horši :( preto som sa nerozhodol podstupiť zakrok u Dr.Popoviča. Odchadzal som nervozny
Alena G.
Alena G.
2023-07-31
Podstúpila som zahustenie vlasov. Všetkým záujemcom o transplantáciu odporúčam inštitút MUDr. Popoviča; profesionalny prístup pána doktora, milá sestrička a príjemné prostredie. Teraz už len počkať, kedy začnú vlásky rásť. Verím, že to bude všetko OK. Ďakujem.
Soňa Rampáčková
Soňa Rampáčková
2023-07-10
Adnan Almaksus
Adnan Almaksus
2023-06-29
Pán Popovič je veľký profesionál. Vlasy mi po zákroku vôbec nevypadali a rástli odzačiatku zarovno zvyškom netransplantovaných vlasov aj keď ti nie je bežné. Po 3 mesiacoch vidno obrovskú zmenu a kúty sú úplne preč. Implantovaných mi bolo 2000 štepov. Darcovská zóna je tak isto úplne v poriadku a ranky sú už plne zahojené. Môžem naozaj len odporučiť! 10/10.
Koncom januara roku 2022 som absolvovala transplantaciu vlasov u dr. Popovica, pocas ktorej mi transplantoval 800stepov do kutov. Po par mesiacoch som si zacala vsimat, ze je vysledok neprirodzeny, z coho som bola velmi nestastna. Po roku som sa teda rozhodla absolvovat druhu rekonstruktivnu transplantaciu na klinike v Madarsku, ktora ma oslovila prirodzenymi vysledkami. Bohuzial, uplne prirodzene mi to spravit nevedeli aj vzhladom na predoslu rozsiahlu transplantaciu a moj cenovy rozpocet (aj ked cenovo to vychadzalo len o trochu viac ako u dr. Popovica), no napriek tomu to vyzera omnoho prirodzenejsie ako pri prvom vysledku. Este je to v procese rastu, takze o rok to bude vyzerat zase o nieco lepsie. S odstupom casu vsak mozem potvrdit, ze techniky, ktore pouzil pri transplantacii boli absolutne amaterske. Darcovske vlasy mi vyberal zo zahlavia, kde rastu najhrubsie a strukturovo najdrsnejsie vlasy (minimalne v mojom pripade). Pre porovnanie mi pri rekonstruktivnej transplantacii boli vybrane jemne vlasy nad uchom. Okrem toho stepy transplantoval prilis pravidelne (vytvoril mi doslova rovnu liniu vlasov, cize som mala neprirodzene olemovane celo), takze mi pri rekonstruktivnej transplantacii niektore stepy odstranili, aby podporili prirodzenu nepravidelnost. V neposlednom rade mi vytvorili aj novu vlasovu liniu, kde mi dali len jedno-vlasove stepy (tuto techniku Popovic ocividne tiez nepoznal, transplantoval mi stepy, ake mu prisli pod ruku). Tolko k jeho znalostiam o technikach. Pristup bol tiez neporovnatelny. Na klinike v Madarsku som dostala balicek pooperacnej starostlivosti (vakusik na spanie, roztok na cistenie, specialny sampon), ranajky/obed, zapli mi Netflix pocas operacie, spravili mi aj PRP, atd. Asi nemusim pisat, ze tieto "vymozenosti" som u Popovica nemala. Naopak u neho som dostala obrovsku davku adrenalinu (bilo mi srdce tak, az som mala dojem, ze kazdu chvilu skolabujem, a takyto stav som teda ani zdaleka nezazila pri rekonstruktivnej transplantacii), spravil mi jednu stranu vyssie ako druhu, nereagoval na spravy, ked som sa chcela prist na kontrolu, atd. Takze aj po absolovani transplantacie na inej klinike sa len potvrdil moj celkovy dojem o jeho profesionalite. Snad sa odvtedy doktor zlepsil a dalej sa vzdelava, aby boli jeho vysledky co najkvalitnejsie. Aj ked podla recenzii o tom pochybujem. Na fotke mozete vidiet hore pracu Popovica a dole rekonstruktivnu pracu kliniky v Budapesti. Nech si urobi kazdy obrazok sam.
Norbert Austen
Norbert Austen
2023-05-17
Na transplantácií vlasov som bol pred 3 mesiacmi a už teraz sú viditeľné veľmi dobré výsledky. Komunikácia aj celý zákrok prebiehal bez problémov a doktora by som určite odporučil, ak tento zákrok zvažujete aj vy. U doktora oceňujem priamy a ľudský prístup. Nenechajte sa oklamať lacnými cenami v Turecku, keď tu máte špičkového odborníka.
Juraj Kopal
Juraj Kopal
2023-05-16
Odporúčam Dr. Popovic je fajn človek, skvelý odborník a obrovský detailista. Prístup, zákrok, spokojnosť u mna na 100%
Vlasta Žáková
Vlasta Žáková
2023-05-12
Včera som absolvovala u Mudr.Popoviča zahusťovanie vlasov -transplantáciu po bokoch hlavy.Trvalo mi to dosť dlho,kym som sa na to odhodlala.Čítala som veĺa recenzií na prácu a správanie sa p.doktora.Ale rozhodla som sa a urobila som spravne rozhodnutie.Mudr.Popovič je lekár sa srdcom na správnom mieste.Všetko mi podrobne vysvetli už na prvej konzultácii.Milý a otvorený a hlavne vysoko profesionálny prístup počas transplantácie musím len vysoko ohodnotiť.Spolu so sestričkou Erikou tvorili perfektný tým.Veĺmi pekne im ďakujem za všetko.Žáková Vlasta
Dagmar Szakacsova
Dagmar Szakacsova
2023-05-05
Inštitút Dr.Popivica som navštívila opakovane , príjemny prístup, milé sestričky. Na Slovensku je móda vyjadrovať svoju frustráciu , nesplnené očakávania negatívnou reakciou.Spokojní klienti si užívajú splnený sen a nemajú potrebu vypisovať a prezentovať svoju spokojnosť . Pre tých , ktori váhajú , mozem kliniku len doporučiť 👍
M W
M W
2023-04-21
Profesionalny a individualny pristup, vyborny odhad potreby zakaznika a kvalitna praca.
Miroslava Jakubova
Miroslava Jakubova
2023-03-10
Pravidelne chodím na epiláciu a so všetkým som maximálne spokojná. Výsledky bolo vidieť už po prvom sedení, sestričky veľmi milé, takže skutočne môžem len odporučiť!
Anton POPPERS
2023-02-17
transplantacia Popovic Niekedy komunikácia lekára hovorí za všetko, fotky v prílohe, komuníkácia Dr. Popovica pred operáciu a po oporácii po viac ako roku a vysledok mizerny, no pan Popovič je hrdy na svoju robotu, operácia stala 7800 euro. Skôr ako sa rozhodneš ist napiš pošlem ti celú komunikácu s lekárom. Pred operaciou záruky su, po operácii ked chceš reklamovať napíšte ti že sa mu vyhražaš a podá trestne oznámenie. Dal som lekára na sud, ani po viac ako roku mi za operaciu nedal ani faktury, takže som kontaktoval aj daňový urad lebo priznať zisk 16000 euro ročne a to len ja som mu dal takmer 8000 euro je smiešne. Nehovoriac o tom že celú operaciu bol drzý, arogantný, a celý čas ste počúvali aka je to nezaplatená robota. Najtrapnejšie čo som zažil bol neustále sexualne naražky, a čerešnička na torte bola ked klinika ktorá si potrpí na kredite, lekár pošle za vami sestričku aby ste zaplatil 6,8 euro za obed lebo on to platit z 8000 euro nebude. Každému ukazuje jednu fotku akoze nevydarenej operacie v Turecku, ale nespomenie že tam chodí cely svet lebo vedia čo robia a operácia celej hlavy bez počítania vlasov stojí do 2500 a mate v cene hotel pre 2 osoby, tranfery všetko a robia to aj firmy na SK čo to sprostredkuvajú. Ešte chcem podotknut že lekár ked mi urobil po prvom dni par vlasov, tak ma nutil napísat dobru recenziu lebo ma viac nezoberie, a chcel aby som mu dohadzoval ludi k nemu na operáciu dobre že som sa na to nedal lebo by som sa hambil niekoho tam poslat a mal by vysledok ako ja. Ak neveriš napiš pošlem ti všetku komunikáciu. Popovic celé zle žiadne zaruky ako naslubuje, žiadne faktúry. Smiešne
Viktor Kostický
Viktor Kostický
2023-01-05
Čo sa týka odbornosti pána Popoviča, k tomu sa neviem vyjadriť. Na druhej strane, čo sa týka komunikácie a odmietnutí poskytnutia dokladu, zažil som s pánom Popovičom absurdný zážitok. Na plánovanej konzultácii pri diskusii opakovane zíval a prejavoval akoby nechuť, keď som si overoval bližšie informácie o zákroku. Najväčší šok bol, keď sme sa dohadovali o zálohe, jednalo sa o niekoľko stoviek €. Chcel, aby som financie previedol na IBAN poslaný SMS-kou. Po vypýtaní si zálohovej faktúry, alebo nejakého dokladu pred prevedením financíí sa vyjadril, že to on nerobí. Po následnom vyjadrení, že bez dokladu nemôžem financie previesť, sa až absurdne a priam nahnevane vyjadril, že dohodnutý termín ruší a v tom momente konzultácia skončila a chcel aby som odišiel. Či je za takýmto správaním krátenie daní, alebo iný dôvod, neviem. Ale bol to absurdný zážitok.