dr Paradowska Reviews

dr Paradowska Reviews

4.6

Excellent - based on 59 reviews

drparadowska.pl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (59)
Marta Matuła
Marta Matuła
2024-02-06
Jestem po kilku wizytach u Pani Dr Paradowskiej oraz u Pani Basi i z czystym sumieniem mogę polecić to miejsce 🥰 pełen profesjonalizm i cudowna atmosfera! Jeszcze nie raz wrócę :) czuję się bardzo zaopiekowana.
Michał Balawejder
Michał Balawejder
2024-01-30
Super zabiegi, profesjonalne podejście do klienta. Szczególnie polecam Panią podolog Annę Wodzińską.
Anna Kotarba
Anna Kotarba
2024-01-26
Profesjonalna obsługa u P. ANNY Wodzińskiej
NzaWi
NzaWi
2024-01-12
Świetna atmosfera, pełny profesjonalizm oraz doświadczenie. Serdecznie polecam Panią Annę.
Angelika Żuber
Angelika Żuber
2024-01-11
Jestem bardzo zadowolona z usług podologa, Pani Anny Wodzińskiej, od ponad roku jestem pod jej opieką i zaradzi na każdy problem. Polecam z całego serca!
Jagoda Bobek
Jagoda Bobek
2024-01-08
Jestem bardzo zadowolona z efektów zabiegu! Polecam to miejsce, szczególnie podolog Panią Anne Wodzińską. Pełen profesjonalizm!
Sylwester Luberda
Sylwester Luberda
2024-01-08
Bardzo professionalna obsługa podolog Anny Wodzińskiej. POLECAM serdecznie!
Gabriela
Gabriela
2023-12-15
Fatalne doświadczenie z organizacją pracy - tylko jednego dnia: 1. Moja wizyta nie odbyła się, ponieważ "nie było mnie w systemie". (mam potwierdzenie wizyty oraz prośbę o jej ocenę ze Znanego Lekarza) 2. Zostałam źle umówiona przez rejestrację - do specjalisty, który nie wykonuje danego typu zabiegów. W zamian za to zaproponowano mi termin za tydzień oraz przekazano, że właściwie to tylko jedna osoba wykonuje suche igłowanie w tej placówce i nie jest to ani fizjoterapeuta z pierwszej umówionej wizyty, ani ten z drugiej. Po zgłoszeniu mojej wątpliwości (na Znanym Lekarzu są zupełnie inne informacje i dostępne opcje wizyt niż te przedstawione przez rejestracje) okazało się, że znowu wprowadzono mnie w błąd. Straciłam czas oraz możliwość umówienia się na zabieg, na którym mi zależało w innym miejscu. Zostałam z ogromnym bólem.
Weronika Koltunowicz
Weronika Koltunowicz
2023-12-14
Bardzo dobre podejście do klienta. Wszystko jest tłumaczone jasno i dbają o klienta jak najlepiej. Bardzo zadowolona z wizyty
Евгений Бойко
Евгений Бойко
2023-11-23
umpa umpa
umpa umpa
2023-07-13
Mam przyjemność korzystania z usług Pani Ewy fizjoterapeutki. Jestem dopiero po igłach oraz trzech zabiegach fali uderzeniowej z problemem dysplazji stawu biodrowego. Po każdym kolejnym spotkaniu, ból który towarzyszył mi praktycznie ciągle, zdecydowanie zmalał. Komfort spaceru czy siedzenia przy biurku w pracy wzrósł. Stosuję się do zaleceń (basen, kontrola postawy) i ćwiczeń, które Pani Ewa mi poleciła do realizacji na co dzień. Niecierpliwie czekam na kolejne spotkania z praktyczną pewnością, że wybór miejsca i osoby był najlepszy. Z całego serca polecam.
Tola P.
Tola P.
2023-07-06
Bardzo dobry trycholog, włosy zaczęły odrastać, po świądzie nie ma śladu! :)
I DS
I DS
2023-07-05
Do gabinetu trafiłam z ostrym bólem mięśnia. Poprawa nastąpiła już po pierwszej wizycie. Pani Ewa przprowadza szczegółowy wywiad i ma ogromną wiedzę, do pacjenta podchodzi indywidualnie i empatyczne. Szczegółowo wyjaśnia co z czego wynika i jak będzie przebiegać leczenie. Gabinet jest bardzo dobrze wyposażony, zawsze bardzo czysty i przygotowany dla kolejnego pacjenta sam obiekt na bardzo wysokim poziomie czysty, w łazience można przygotować się do zabiegu. Pani Ewa stosuje różne metody, po serii zabiegów sprawiła że ból zniknal
K 8
K 8
2023-07-05
Wczorajsza wizyta, zabieg i uprzedzające ją ustalenie terminu zabiegu oceniam na bardzo wysokim poziomie. Obsługę wyróżnia zaangażowanie i przyjazne usposobienie. Szczególnie doceniłam chęć pomocy w sprawach niedotyczących samej wizyty. Z całego serca polecam i z pewnością będę kontynuowała korzystanie z tak profesjonalnej obsługi. Kolejna wizyta umówiona jeszcze w tym tygodniu. 👌
aneta korbinska
aneta korbinska
2023-07-03
KOMPLETY BRAK SZACUNKU DLA KLIENTA. Miałam umówiona wizytę na zabieg na poniedziałek 17.00. W piątek nie mogłam odebrać 1 połączenia, po kilku minutach dzwoniłam, ale NIKT nie odebrał. Uznałam że recepcjonistka dzwoniła potwierdzić wizytę. Nikt więcej z kliniki nie zadzwonił, ani w piątek, ani w sobotę, ani w poniedziałek do 17.00. Po 6 godzinach na czczo, po przejechaniu do Krakowa 35km rejestratora spokojnie poinformowała mnie, że lekarza dziś nie ma i nie będę miała wykonanego zabiegu. Jest to żenujące zaniedbanie obowiązków osób z recepcji, IGNORANCJA, BRAK ODPOWIEDZIALNOŚCI, SZACUNKU DLA STALEGO KLIENTA oraz SUMIENNOŚCI. Trzygodzinne próby kontaktu z menadżerem również zakończyły się porażką. Jak można wykonać 1 telefon i zignorować klientkę. Czym innym jest nieudane potwierdzenie wizyty, A czy innym odwołanie wizyty. Straciłam całe popołudnie na dojazd i powrót, przejechałem w godzinach szczytu ponad 70km, 7h nic nie jadłam, nie mam wykonanego zabiegu przed ważną uroczystością. Nie interesuje mnie tłumaczenie się recepcji że są przepracowane, że mało zarabiają itd. Jestem bardzo rozczarowana standardem obsługi. Mam nadzieję że właściciel wyciągnie konsekwencje z takiego ignorowania swoich obowiązków.
Jowa
Jowa
2023-05-23
Chodziłam tam przez długi czas i na pewno wybiorę się tam jeszcze wiele razy, jak tylko wrócę do Krakowa:) Profesjonalizm, miła atmosfera, dostałam dużo instrukcji, które pomogły mi w wybraniu ścieżki zabiegów. Dodatkowo widać indywidualne podejście, a co najważniejsze na pierwszym miejscu czułam, że zawsze jest dobro klienta. (Miałam zamiar zrobić kosztowny zabieg i zaimponowała mi sugestia osób pracujących w klinice, że to nie jest najlepszy pomysł, że lepszą opcją dla mojej skóry jest inny zabieg, który był sporo tańszy. Naprawdę rzadko spotyka się teraz takie zachowania. Duży plus! ) Sporo ciekawych i pomocnych zabiegów. Zdecydowanie polecam!
Anastasiia Brazhnyk
Anastasiia Brazhnyk
2023-04-29
Halina Dybek
Halina Dybek
2023-04-12
Podolog Pani Ania W. Profesjonalna obsługa,miła atmosfera. Zasługuje na polecenie innym.
Maria
Maria
2023-03-20
Obsługa na najwyższym poziomie, a co najważniejsze, skuteczne leczenie! Ceny porównywalne do usług w salonach kosmetycznych, jednak lepiej skorzystać z usług profesjonalisty. Byłam już u dwóch pań podolog w Dr Paradowska i obie wykazały się niezwykłą wiedzą (oraz były super miłe). Jednym słowem polecam!
Aga K
Aga K
2023-01-09
Polecam usługi podolog p. Ani. Profesjonalnie wykonane zabiegi. Empatyczne podejście do klienta. Wiedza i pomoc w doborze potrzebnych kosmetyków czy wkładek.