Dr Osuch Clinic

drosuch.pl

Dr Osuch Clinic Reviews

Good rating
4.2
38 reviews Verified
Dr Osuch Clinic
%title%

%offer%

Reviews ( 38 ) 4.2

Ania Ania
Ania Ania
2024.05.05
Z cenami trochę ich ponosi.
Advertisement
Arleta Mroczkowska
Arleta Mroczkowska
2024.01.18
dr Piotr Osuch robił mi Lipt Lift - wyszło pięknie , precyzyjne niewidoczne szycie pod nosem - śladu nie ma a jednocześnie odmlodzil mi twarz - perfekcjonista
Agnes Rogala
Agnes Rogala
2023.12.18
ODRADZAM KOREKTY NOSA W TEJ KLINICE! Moja przygoda z Dr. Osuch Clinic rozpoczela sie w maju 2017r. Jako, ze od zawsze mialam kompleks duzego i garbatego nosa, zdecydowalam sie na calkowita korekte i oddalam w rece doktora Piotra Osucha. Po 1. korekcie nos byl dlugo niedrozny i wyraznie skrzywiony, na kontroli Pan Doktor przyznal mi racje, ze nos jest krzywy i do poprawy. Zgodzilam się na 2. korekte, która ze względu na moja ciaze, a także pandemie zostala wykonana dopiero w grudniu 2021r. Efekty kolejnej korekty – nos niesymetryczny i krzywy (gdzie skrzywienia nie było przed korektami). Pol roku po zabiegu pojechalam na konsultacje z Doktorem Osuchem. Przyznalam wprost, ze nos jest brzydki i nie jestem zadowolona z poprawek. Po raz kolejny Pan Doktor zgodzil się ze mna i powiadomil mnie, ze w ciagu 2 tygodni od mojej wizyty skontaktuje się ze mna celem uzgodnienia, co i jak możemy zrobic z moim nieszczesnym nosem. Ja na wstepie zaznaczylam, ze nie jestem zainteresowana kolejna poprawka w Dr. Osuch Clinic, poniewaz moje zaufanie do zdolnosci Doktora Osucha zostalo mocno nadszarpniete. Do dnia dzisiejszego (kwiecień 2023) Pan Doktor nie skontaktowal się ze mna, pomimo moich prob kontaktu z Klinika (kilka wyslanych maili oraz rozmow telefonicznych z recepcja). Doktor Osuch nie zgadza się także na zwrot poniesionych kosztow, a te były ogromne, jak na moje mozliwosci. To nie tylko koszta poniesione przy 1. operacji, ale także przed/po 2. zabiegu, który odbyl się nie z mojej winy. W moim przypadku były to: koszta powtornego zabiegu (1.000zl), koszta badan przedoperacyjnych + test na covid-19, koszta biletow lotniczych na konsultacje oraz 2. zabieg, a także stracone koszta ze względu na koniecznosc bezplatnego urlopu po operacji. Podsumowujac – kilkadziesiat tysiecy zlotych. Nie mowiac już o straconych nerwach, dyskomforcie fizycznym/psychicznym bezposrednio po zabiegu oraz spadku poczucia wlasnej wartosci z powodu brzydkiego i krzywego nosa. Jest mi po ludzku niezmiernie przykro, ze zostalam w ten sposob potraktowana przez Pana Doktora.
Asia Dabrowska
Asia Dabrowska
2023.11.21
Witam, miałam operacje plastyczna nosa (ckn) 3 lata temu. Natychmiast po operacji z efektu byłam bardzo NIEZADOWOLONA o czym mówiłam doktorowi od samego początku, doktor pocieszał i mówił ze się ułoży, ze opuchlizna itp, do dnia dzisiejszego się nie zrobiło nic wiec się porobiło gorzej nos jest, krzywy, długi a dodatkowo skręca w jedna stronę. Ponadto doprosić się o jaka kolwiek wizytę graniczy z cudem, koniec końców taka sie nie odbyla. NIE POLECAM!!! Operacja była robiona jeszcze na Puławskiej, wiec proszę o niespekulowanie, ze takiej operacji nie było.
Reply from Dr Osuch Clinic 2023.11.05
Nie wiem, co Panie skłoniło do napisania tej opinii. Pewnie ma Pani jakieś swoje powody. Tak czy siak - nie było u nas Pacjentki z takim imieniem i nazwiskiem. Stwierdzam zatem, że ta opinia nie jest prawdziwa.
agnieszka tobiasz
agnieszka tobiasz
2023.11.06
Pełen profesjonalizm! Robiłam powieki górne u pana dr.Osucha ,polecam ,polecam.....Pan dr.Osuch jak i wszyscy z kim mialam prziemnosc miec kontakt w tej klinice to przesympatyczni ludzie , a efekt MISTRZOSTWO.Patrzac w lustro moje oczy sie ,,uśmiechaja",juz nie widze opadajacej ,zmeczonej ,starej powieki ,tylko piekne zielone oczy 👁👁.Panie Doktorze DZIEKUJE😀
Advertisement
Zofia Trypuć
Zofia Trypuć
2023.08.16
Jestem bardzo zadowolona z zabiegu i jego efektu. Pełen profesjonalizm. Polecam jak najbardziej.
Aneta Rychlik
Aneta Rychlik
2023.08.05
Monika Kozaczkiewicz
Monika Kozaczkiewicz
2023.04.06
Jak lifting to tylko tu i tylko u dr.Osucha i z jego zespołem. Pan Doktor pełen profesjonalizm i super podejście.Dziękuje Panie doktorze za kolejne dzieło sztuki tym razem na mojej twarzy.Dziękuje całej załodze. Panie na recepcji bardzo sympatyczne. Pozdrawiam jeszcze tu obecna Monika Sz.
Paulina Cesarz
Paulina Cesarz
2023.03.14
Advertisement
J Z Anita
J Z Anita
2022.07.19
Dr Osuch is an amazing surgeon. He is very skilled at what he does and a true professional. He listens to his patients concerns and needs. He is compassionate and caring. Also, he is not afraid of taking risks and fixing mistakes left by other ‘professionals’ (in my case, from London’s Harley Street) that scar our bodies and our minds. He has no trace of ego, the ever present quality that dominates the plastic and aesthetic surgeons nowadays. In fact, he is the only surgeon I encountered, who has never asked me for a review. I will forever be grateful to Dr Osuch for saving my face (yes, I meant that literally). In addition, he is super friendly and has a lovely sense of humour. I couldn’t recommend him more! XX
Mirosława Bęben
Mirosława Bęben
2022.07.05
Dr. Piotr Osuch jest super lekarzem najlepszy w Polsce. Polecam
Wioletta R
Wioletta R
2022.06.02
W chirurgii plastycznej twarzy - najlepszy z lekarzy w Polsce - dr Piotr Osuch. Szczerze polecam.
Greta Brzozowicz
Greta Brzozowicz
2022.01.26
Bardzo polecam klinikę , Pana doktora i wszystkie Panie pracujące z Panem doktorem ! Byłam na zabiegu z mamą w październiku ! W końcu znalazłam dobrego specjalistę ! Długo szukałam, ale w końcu znalazłam ! Doktor profesjonalnie doradził zabiegi - efekty przeszedł oczekiwania ! Pięć gwiazdek za życzliwość, szacunek i genialną robotę ! Bardzo dziękujemy !! 🎊
Advertisement
Anika Word
Anika Word
2021.06.15
Mialam robiona plastyke powiek u Pana Doktora , efekt rewelacyjny, pełen profesjonalizm, szczerze polecam ,
Monika Morgaś
Monika Morgaś
2021.04.07
Nie polecam, operację nosa miałam w 2017. Postanowiłam w końcu wyrazić swoją opinię. Nos po operacji nadal długi, krzywy, widoczne wklęśnięcie lewej dziurki przez którą nie mogę swobodnie oddychać!!! Na konsultacji pooperacyjnej doktor stwierdził, że nos jest ok a w wklęśnięcie można wstrzyknąć kwas... Gdybym miała wtedy ten wiek i charakter co teraz domagałabym się zwrotu pieniędzy, ale z tego co wiem jest z tym u doktora ciężko!!
Arleta Krajewska
Arleta Krajewska
2021.01.22
Pan Doktor to ciepła i mila osoba 🙂Wie jak wydobyć piękno z każdej kobiety ja się cieszę nowym noskiem 😊A mąż z pracy Pana Doktora jest zachwycony🤩Polecam wszystkim kto chce cos zmienić w sobie a napewno każdy dzień bedzie piękniejszy 😍😍😍Dziękuję dr.Piotrze i zapewne widzimy się niebawem😉😉😉
Reply from Dr Osuch Clinic 2021.01.22
Super! Ciesze sie razem z Pania, ze moglem pomoc :) Najwazniejsze to podkreslac naturalna urode, wiec jesli maz zachwycony, a widzi Pania codziennie - to super. On pierwszy na pewno by zauwazyl, ze cos sztucznego pojawilo sie na Pani twarzy. Dziekuje za podzielenie sie komentarzem! :) Piotr Osuch
joanna la mar
joanna la mar
2020.12.03
Ive had surgeries inUSA before,as its where I live ,and none had ever been even close as good to dr.Osuch s clinic! The whole staff is super nice and at your every need,they also seem to actually enjoy their job,nothing is forced here.Clinic is super clean and comfortable. The doctor himself is very professional, with a great eye for this and a natural at what he does! Hard to come by these days, I trust his judment with all my surgeries and hes the only surgeon I will ever go get more tweeks if needed! The results of the work hes done on me, and its been 6 ,are all beyond my expectations! I ve had never had a problem in getting in contact with them before, sometimes it takes a bit longer,or simply the mail didnt go through,so I just try again. To me,simply put,they are the best of the best!
Reply from Dr Osuch Clinic 2021.01.22
Joanna, thank you for sharing your feedback. I'm glad that I was able to assist you in your journey to better self. You're a great person, with big heart :) Hope the new face will better reflect your soul & pesel ;) We always appreciate your honesty & straightforward opinions about plastic surgery. Good you're talking about this. Once again, thank you very much for your feedback and positive energy. Best regards, Piotr Osuch, MD, PhD
Advertisement
Marta Gałecka
Marta Gałecka
2020.11.24
Małgorzata Wu
Małgorzata Wu
2020.10.27
Pan doktor Osuch jest świetnym lekarzem, profesjonalistą, życzliwym człowiekiem na poziomie i co najważniejsze potrafi dostosować efekt końcowy do oczekiwań pacjenta :) Jestem naprawde bardzo zadowolona z przebiegu operacji plastycznej nosa (części chrzestnej) i jej efektu końcowego. Wszystko przebiegło sprawnie, dokładnie tak jak Pan doktor mówił na konsultacji. Personel kliniki jest również godny polecenia, wszystkie Panie są przesympatyczne i troskliwe, a opieka po operacji na medal :) Wszystkim polecam klinikę dr Osucha - co ważne wszystkie operacje wykonuje Pan doktor Osuch, więc nie ma tuż przed operacją niespodzianki, że jednak będzie operować inny lekarz - tak jak to bywa w innych klinikach, z kilkoma chirurgami. Jak dla mnie był to idealny wybór :)
Reply from Dr Osuch Clinic 2021.01.22
Pani Malgorzato, bardzo dziekuje za podzielenie sie komentarzem! Tak, wszystkie operacje wykonuje samodzielnie, z moim zespolem, z ktorym pracuje juz od wielu lat. Wszyscy doswiadczeni i bardzo dobrzy w swoim fachu. Jednak operacja plastyczna zawsze pozostaje w moich rekach. Ciesze sie, ze jest Pani zadowolona z nowego nosa. Ciesze sie, ze moglem pomoc :) Pozdrawiam, Piotr Osuch
Anna Kowalczyk
Anna Kowalczyk
2020.10.07
Kochane Panie. Jeśli myślicie o plastyce powiek i zastanawiacie się ,,w czyje ręce się oddać" to z całego serca polecam dr Osucha. Jestem właśnie po takim zabiegu. Jestem mega zadowolona. Zero śladów (oprócz oczywiście pięknych oczu). Pan doktor jest świetnym specjalistą , wykazuje mnóstwo empatii , rozumie potrzeby kobiet . Także jeśli szukacie przyjaznego miejsca, fachowej obsługi, muzyki relaksacyjnej podczas zabiegu i wspaniałych efektów - TO TYLKO KLINIKA DR OSUCHA!!!!